Supplementen hond

Sensipharm Feelings Control voor honden

Sensipharm Feelings Control voor honden en katten
Sensipharm Feelings Control voor honden en katten
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Sensipharm Feelings Control voor honden

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Sensipharm Feelings Control voor honden is een aanvullend diervoeder om uw huisdier te ondersteunen bij stressvolle situaties. De hersluitbare verpakking bevat 90 tabletjes van 1000 mg.

  • Zonder chemische toevoegingen, kleur-, geur- of smaakstoffen, conserveringsmiddelen, gisten of gluten
  • Ondersteunt uw huisdier in stressvolle situaties
  • Natuurlijke rustgever voor honden katten

Meer informatie

Productinformatie Sensipharm Feelings Control

Soms hebben onze huisdieren last van spanning of stress. Dit kan zijn bij tijdelijke gebeurtenissen zoals rond de jaarwisseling of een verhuizing, of terugkerende spanning voor bijvoorbeeld reizen in de auto of angst voor andere honden op straat. Sensipharm Feelings Control voor honden is een 100% natuurlijk supplement gemaakt van een mix van geconcentreerde Chinese kruiden. De kruiden in dit supplement staan bekend om hun ondersteunende werking bij spanning en stress. Dit middel helpt uw huisdier te ontspannen in stressvolle situaties, zonder dat ze uw huisdier versuffen. 

Dit supplement kan uw huisdier ondersteunen bij:

  • Stress voorafgaand aan een dierenartsbezoek of de trimmer

  • Spanning rond een verhuizing of andere nieuwe situaties

  • Angst voor vuurwerk of drukte rond de feestdagen

  • Reizen of transport

  • Verhoogde spanning tijdens trainingen en is goed voor het concentratievermogen

Sensipharm Feelings Control voor hond en kat en andere supplementen om de gezondheid van uw huisdier te ondersteunen bestelt u bij Brekz tot wel 40% goedkoper dan elders. Makkelijk online bestellen en snel bij u thuisbezorgd.

Gebruik Sensipharm Feelings Control

Dit supplement is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden. Het product is dus ook geschikt voor jonge honden of katten. Het supplement wordt oraal gegeven. De dagelijkse hoeveelheid is een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Een hond van 5 kg krijgt dus een halve tablet, een hond van 15 kg anderhalf tabletje, een hond van 20 kg twee tabletjes, enz. Huisdieren lichter dan 5kg mogen een halve tablet per keer. Indien het gewenste resultaat bereikt is, kan na 3 à 4 weken de dosis worden verlaagd.

Het middel wordt over het algemeen goed geaccepteerd, want het heeft geen onaangename smaak of geur. Mocht uw huisdier de tabletten toch niet vrijwillig innemen, dan kunt u de tabletjes ook verstoppen in het voer of een stukje worst.

Let op! Lees voor toediening altijd even de gebruiksaanwijzing op de verpakking nauwkeurig door. De houdbaarheid van het middel staat op de verpakking vermeld en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Sensipharm Feelings Control 

Ingrediënten: Ziziphus, oesterschelp, anemarrhena, ligusticum, vleugeltjesbloem, poria cocos, zoethout, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristallijne cellulose.
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 14,4% Ruw vet: 0,6% Ruwe as: 9,8% Calcium: 6,6%

Allergie informatie: Bevat oesterschelp.

Ander supplement?

Op zoek naar andere manieren om uw huisdier te ondersteunen bij stress? Kijk naar mogelijke alternatieven in de hondenapotheek of onze kattenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.