Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Utero (baarmoeder) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 13,95 (€ 0,28/ml)
€ 13,95 (€ 0,28/ml)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Meest verkocht
€ 37,49 (€ 249,93/l)

Puur Utero is een vloeibaar supplement en is geschikt voor een schone baarmoeder (na de geboorte of loopsheid), bij weeënzwakte of vuilen. 

  • Geschikt voor honden, paarden en katten
  • Ondersteunt de baarmoeder na de geboorte
  • Ook geschikt om in te zetten bij schapen tijdens de lammertijd

Meer informatie

Productinformatie Puur Utero

Puur Utero is een vloeibaar supplement voor honden, paarden en katten. Na een bevalling kan het raadzaam zijn om de baarmoeder een handje te helpen om weer in conditie te komen. Opgehoopte restanten van de dracht kunnen leiden tot complicaties en het herstel vertragen. Puur Utero ondersteunt en helpt mee aan een schone baarmoeder na de bevalling. Na langdurige loops-, krols- of hengstigheid kan Puur Utero de periode van bloedverlies verkorten.

Bij Brekz kunt u supplementen van Puur goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Utero tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Utero

Extracten van kuisboom (Agnus castus) en rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Verdunde extracten van troszilverkaas (Cimicifuga racemosa) en vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris). Alcohol 35% v/v.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 0,1%, Ruwe celstof 0,1%, Ruw vet 0,1%, Ruwe as 0,1%, Natrium/Sodium 0,002%. 

Dosering en toediening Puur Utero

Tenzij uw dierenarts of therapeut anders voorschrijft, 1 tot 4 x daags:
Paard:    20 - 30 druppels
Hond:     10 - 15 druppels
Kat:         5 - 10 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik. Overleg bij voorkeur eerst met uw dierenarts en lees altijd eerst de bijsluiter voordat u een supplement gebruikt. Indien het lastig is om het product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is het product effectief maar kan een verbetering iets langer uitblijven. Bij verbetering kan overgegaan worden op de helft van de aangegeven dosering. 
Het product kan rechtstreeks of met wat water op een plastic lepel of spuitje in de bek gegeven worden. Eventueel kunt u het op iets lekkers druppelen. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien uw kat de druppels niet accepteert, doet u de druppels op een warm lepeltje en laat u de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. 
In een acute situatie kan de duur variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enkele dagen door met toediening van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal pas duidelijk zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden wanneer dit nodig is. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen, voordat u het supplement opnieuw aan uw huisdier geeft.
Zorg ervoor dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Ter ondersteuning van een gezonde blaas en nieren kunt u kijken naar Puur Cranberry Capsules voor honden en katten. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.