Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Tour (reizen) voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 13,49
€ 13,49
2 x 50 ml
€ 25,95
€ 25,95
3 x 50 ml
€ 36,95
Meest verkocht
€ 36,95

Puur Tour voor hond en kat (voorheen Puur Reis) kan worden gegeven bij onrust en overgeven tijdens het reizen met auto, boot of vliegtuig.

  • Vloeibaar supplement voor honden en katten
  • Zorgt voor rust
  • Ideaal te gebruiken bij reizen

Meer informatie

Productinformatie Puur Tour voor hond en kat

Puur Tour voor hond en kat kan worden gegeven bij onrust en overgeven gedurende het reizen met auto, boot of vliegtuig. Dit supplement is uitermate geschikt om uw huidier voor te bereiden op de vakantie en rustig te houden tijdens de reis. Dit vloeibare supplement is geschikt voor zowel katten als honden. Sommige honden en katten kunnen erg onrustig gedrag gaan vertonen wanneer zij op reis gaan of wanneer u ze met de auto moet vervoeren. Dit kan in sommige gevallen zelfs leiden tot overgeven. Het reizen zorgt bij deze dieren voor een verstoring in het evenwichtsorgaan met als resultaat braken, diarree, speekselen en onrust. Het bewegen van de auto en het schommelen van een boot vraagt veel van het evenwichtsorgaan. Het moet zich steeds aanpassen aan een nieuwe horizon. Bij jonge dieren is het evenwichtsorgaan nog niet volgroeid en daardoor sneller van slag.

De kruiden en mineralen in Puur Tour kunnen verlichting geven en huisdieren helpen om meer te ontspannen waardoor ze minder last van het reizen hebben. Ginkgo biloba werkt positief op het evenwicht en Glycyrrhiza glabra ondersteunt de maag. Magnesium carbonaat staat bekend om zijn ontspannende effect op spierweefsel, en ondersteunt het maag-en darmkanaal in deze omstandigheden. Zink draagt ook bij in stressvolle situaties, terwijl Zingiber officinale (Gember) de spijsvertering helpt de bevorderen.

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Tour voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Tour voor hond en kat

Verdunde extracten van Gember (Zingiber officinale), Japanse notenboom (Ginkgo biloba) en Zoethout (Glycyrrhiza glabra). Verdunningen van basisch Magnesiumcarbonaat (Magnesium carbonicum) en Zink (Zincum metallicum). Alcohol 20% v/v.

Gebruik en toediening van Puur Tour

Lees voordat u een supplement aan uw huisdier geeft, altijd eerst de gebruiksaanwijzing door.
Hoe eerder u uw huisdier laat wennen aan reizen, hoe sneller ze eraan gewend zullen raken. Zeker met de ondersteuning van Puur Tour. Ook wanneer u geen pup of kitten meer heeft, maar wel van plan bent om in de toekomst met uw huisdier te gaan reizen, is het aan te raden om zo snel mogelijk te beginnen met oefenen. Bouw stapje voor stapje de reisduur op en kijk goed naar de reactie van uw huisdier voordat u naar de volgende stap gaat. Forceer niks en neem de tijd.

Indien het lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan verbetering iets langer uitblijven.
Bij verbetering kunt u overgaan op de helft van de aangegeven dosering. Puur Tour kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Kijk altijd goed naar de reactie van uw huisdier.

In sommige gevallen kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename wordt aangeraden om de dosering te halveren of tijdelijk te stoppen om het vervolgens weer rustig op te bouwen. 

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd, omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op iets lekkers worden gegeven. 

Ander product?

Zoekt u een supplement ter bevordering van de rust voor in diverse stressvolle situaties? Probeer dan eens Puur Calm voor honden, paarden en katten. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek