Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics Cardio comp

Productinformatie
50 ml
€ 21,25
€ 21,25
2 x 50 ml
€ 40,95
€ 40,95
3 x 50 ml
€ 58,49
Meest verkocht
€ 58,49

Phytonics Cardio Comp ondersteunt het hart en de bloedvaten bij hond, kat, paard en pony.

  • Stimuleert de doorbloeding van het hart
  • Voor een betere hartfrequentie
  • Voor hond, kat, paard en pony

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Cardio Comp

Phytonics Cardio Comp is een aanvullend diervoeder voor uw hond, kat, paard en pony. Cardio Comp ondersteunt de hartfunctie door de doorbloeding van het hart te stimuleren en de hartfrequentie te verbeteren. U kunt Phytonics Cardio Comp toedienen ter ondersteuning van reguliere behandeling van hartklachten. Wanneer uw huisdier verdacht wordt van beginnende hartklachten is het altijd raadzaam de dierenarts te raadplegen alvorens te starten met het toedienen van Phytonics Cardio Comp.

Bij Brekz kun u diverse soorten supplementen eenvoudig en voordelig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Phytonics Cardio Comp. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Gebruiksaanwijzing Phytonics Cardio Comp

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd, omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags: Paard: 10-15 druppels Hond: 5-10 druppels Kat: 2-5 druppels 1 ml = 20 druppel.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de 'prikkel' opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is voor uw huisdier.

Ingrediënten Phytonics Cardio Comp

Toevoegingsmiddelen, aromatische stoffen, verdunde extracten van Koningin der nacht, Laurierkers, Lelietje-van-dalen, Meidoorn, Roos van Jericho, Vingerhoedskruid en Voorjaarsadonis. Verdunning van Ammonium carbonicum, Montmorilloniet, Alcohol 35%

Ander product? 

Bent u op zoek ander voedingssuplementen? Bekijk dan eens onze honden- of kattenapotheek. Hier vind u bijvoorbeeld ons ruime assortiment van Phytonics, zoals Phytonics Joint comp voor hond en kat.