Supplementen hond

Hokamix Classic voor honden

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Hokamix Classic voor honden is een aanvullende voeding op basis van kruiden en dient ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond.

  • Recept met 30 kruiden
  • Effectief bij bestaande aandoeningen
  • Geschikt voor alle honden

Meer informatie

Productinformatie Hokamix Classic voor honden

Hokamix Classic voor honden is een aanvullende voeding op basis van kruiden en dient ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond. Het product is op basis van een recept met wel 30 kruiden en ondersteunt het gehele lichaam van uw hond. Het is tevens een zeer effectief middel bij bestaande aandoeningen. Dit komt door de reinigende werking die de kruiden hebben op het lichaam. Het middel stimuleert te stofwisseling en verbetert de vertering van het voedsel. Tekorten in het dieet van uw viervoeter worden tevens aangevuld. U kunt Hokamix Kruiden eenvoudig toevoegen aan de dagelijkse voeding van uw hond. Voert u brokken, dan kunt u ze weken in lauwwarm water. Het middel is ook te mengen door de kwark, yoghurt of karnemelk. 

  • Op basis van een recept met 30 kruiden
  • Reinigt het lichaam van afvalstoffen
  • Vult tekorten aan voedingsstoffen aan
  • Verbetert de stofwisseling en de vertering van voedsel
  • Effectief bij bestaande aandoeningen
     

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Classic voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Classic kruiden voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Hokamix Classic voor honden

Dagelijks 1 gram poeder/kg lichaamsgewicht aan de hond geven. De maximale dosering is 15 gram poeder per dag. Het bijgeleverde maatschepje (5 gram) helpt bij de dosering.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kan in één keer gegeven worden, of verspreid over meerdere maaltijden. Hokamix voor honden kan gewoon aan de hoofdmaaltijd worden toegevoegd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij Hokamix Derma voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
02-11-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Prima produkt , mijn hond heeft leismania ,probeer de immuniteit in stand te houden met dit produkt goede snelle bezorging
16-08-2018
1
2
3
4
5
Snelle levering, kruiden ruiken heerlijk! Weet nog niet hoe onze hond er op reageert maar hij doet het heel goed en zijn vacht voelt heel fijn! Wij hebben een jonge hond met darmprobleempjes en het lijkt ook beter te gaan.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.