Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Hokamix Classic voor honden

Productinformatie
400 gram
€ 18,49
€ 18,49
800 gram
€ 32,95
€ 32,95

Hokamix Classic voor honden is een aanvullende voeding op basis van kruiden en dient ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond.

  • Recept met 30 kruiden
  • Effectief bij bestaande aandoeningen
  • Geschikt voor alle honden

Meer informatie

Hokamix Classic voor honden

Hokamix Classic voor honden is een aanvullende voeding op basis van kruiden en dient ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond. Het product is op basis van een recept met wel 30 kruiden en ondersteunt het gehele lichaam van uw hond. Het is tevens een zeer effectief middel bij bestaande aandoeningen. Dit komt door de reinigende werking die de kruiden hebben op het lichaam. Het middel stimuleert te stofwisseling en verbetert de vertering van het voedsel. Tekorten in het dieet van uw viervoeter worden tevens aangevuld. U kunt Hokamix Kruiden eenvoudig toevoegen aan de dagelijkse voeding van uw hond. Voert u brokken, dan kunt u ze weken in lauwwarm water. Het middel is ook te mengen door de kwark, yoghurt of karnemelk. 

  • Op basis van een recept met 30 kruiden
  • Reinigt het lichaam van afvalstoffen
  • Vult tekorten aan voedingsstoffen aan
  • Verbetert de stofwisseling en de vertering van voedsel
  • Effectief bij bestaande aandoeningen
     

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Classic voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Classic voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Hokamix Classic voor honden

Dagelijks 1 gram poeder/kg lichaamsgewicht aan de hond geven. De maximale dosering is 15 gram poeder per dag. Het bijgeleverde maatschepje (5 gram) helpt bij de dosering.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kan in één keer gegeven worden, of verspreid over meerdere maaltijde. Hokamix Classic voor honden kan gewoon aan de hoofdmaaltijd worden toegevoegd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij Hokamix Forte voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
16-08-2018
4
4
4
4
4
Snelle levering, kruiden ruiken heerlijk! Weet nog niet hoe onze hond er op reageert maar hij doet het heel goed en zijn vacht voelt heel fijn! Wij hebben een jonge hond met darmprobleempjes en het lijkt ook beter te gaan.