Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Finidiar tabletten voor hond en kat OP is OP

Productinformatie
1 stuk OP = OP
€ 77,49 (€ 77,49/ct)
Beschikbaar 01 januari
€ 77,49 (€ 77,49/ct)
2 stuks
€ 150,95 (€ 75,48/ct)
Beschikbaar 01 januari
€ 150,95 (€ 75,48/ct)

Finidiar tabletten voor hond en kat bieden ondersteuning wanneer uw huisdier kampt met maag-darmklachten. De tabletten helpen:

  • Bacteriën en irriterende stoffen uit de darmen inactiveren
  • Ontstekingen in de darmen verminderen
  • Bijdragen aan een normale stoelgang


Meer informatie

Productinformatie Finidiar tabletten voor hond en kat

Finidiar tabletten kunt u aan uw hond of kat geven wanneer hij of zij last heeft aandoeningen aan het maagdarmkanaal. De tabletten kunnen bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm absorberen en deze toxinen inactiveren. Zo wordt een normale stoelgang bevorderd. Tevens helpt Finidiar het darmslijmvlies beschermen en ontstekingen verminderen. De combinatie van stoffen kan een positieve invloed hebben als adjuvans van een antibacteriële en/of antiparasitaire therapie. Een verpakking bevat 250 tabletten. U geeft deze tabletten naast de (dieet-)voeding die u uw hond of kat voert.

Bij Brekz kunt u smakelijke kauwtabletten ter ondersteuning van maag & darmen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Finidiar tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Finidiar

Elk tablet bevat: 2,7 mg calciumchloride dihydraat, 40 mg aluminiumhydroxide gel, 225 mg kaolin, 4,3 mg magnesiumchloride, 35 mg natriumchloride, gedroogde gist en kipsmaakstof.

Toediening en dosering Finidiar tabletten

Finidiar tabletten oraal toedienen. Tweemaal daags 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht gedurende 2 tot 3 dagen. Het is raadzaam het voedingsadvies van de dierenarts te volgen. Lees altijd eerst de bijsluiter voor gebruik. Om een nauwkeurige dosering te garanderen kunnen de tabletten verdeeld worden in gelijke helften of kwarten. Plaats de tablet op een plat oppervlak, met de breukstreep boven en de bolle zijde onder. Voor gelijke helften met beide duimen op beide zijden van de tablet drukken. Voor gelijke kwarten drukt u met de duim op het midden van de tablet. Bewaren op kamertemperatuur.

Ander product?

Finidiar liever in pastavorm? Kijk dan naar Finidiar KH pasta voor hond en kat. Voor al onze supplementen voor honden kunt u kijken op de pagina van de hondenapotheek.