Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn

Productinformatie
15 gram (tube)
€ 17,49 (€ 1,17/gr)
Beschikbaar 18 July
€ 17,49 (€ 1,17/gr)
2 x 15 gram
€ 32,75 (€ 1,09/gr)
Beschikbaar 18 July
€ 32,75 (€ 1,09/gr)
3 x 15 gram
€ 46,49 (€ 1,03/gr)
Beschikbaar 18 July
€ 46,49 (€ 1,03/gr)

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van een gezonde darmflora bij uw huisdier. Het middel kan worden gebruikt bij veranderingen in de voeding, ontwormen, geboorte, reizen, opfok en antibiotica therapie.

  • Licht verteerbaar
  • Gel in tubes van 4x1 mg of 15 mg 
  • Voor hond, kat en konijn

Meer informatie

Productinformatie Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn is een smakelijke gel die helpt om het darmflora van uw huisdier gezond te houden. In de darmen van uw dier zijn zowel goed- als kwaadaardige bacteriën te vinden. In bepaalde stressvolle omstandigheden kunnen deze echter beschadigd raken of geheel verdwijnen. 

Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn helpt met het herstellen van het aantal goedaardige bacteriën. Het bevat namelijk natuurlijk voorkomende micro-organismen. Het is ook nog makkelijk te gebruiken: de tubes met de gel geeft u rechtstreeks in de bek. Bovendien hebben ze een lekker smaakje! Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Gebruiksadvies'.

Bij Brekz kunt u Bene-Bac Plus Gel voor hond, kat en konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Bene-Bac Plus Gel hond, kat en konijn

Samenstelling: 

Zonnebloemolie, silocon dioxide, sacharose, fructoligosaccharide, gedroogde lactobacillus casei, gedroogde lactobacillus acidophilus, gedroogde lactobacillus acidophilus, gedroogde lactobacillus plantarum, gedroogde enterococcus faecium, gedroogde bifidobacteriën, gedroogde pediococcus, voedingskleurstof.

Productadvies Bene-Bac Plus Gel hond, kat, konijn

Dosering pasgeborenen: 

De eerste, derde, vijfde en zevende dag na de geboorte 0,5 gram van het het product geven. Bij moederloze pups of kittens kan op dag 7 en 14 de dosis verhoogd worden naar 1 gram.

Dosering na de zoogperiode en later: 

1 gram gel per 4,5 kg lichaamsgewicht tot aan 22,7 kg. Vanaf de 22,7 kg geeft u in totaal 5 gram gel. Het wordt aanbevolen de gel twee keer te geven, de eerste toediening op dag 1 de tweede op dag 3.

Gebruiksaanwijzing: 
Gebruik het product als uw dier veranderingen in zijn omgeving/voedingspatroon ondergaat. Het kan ook gegeven worden als een nieuw dier voor het eerst bij u thuis aankomt. Daarnaast kan het ook worden gebruikt bij reizen, één tot twee uur na ontwormen, bij een geboorte, voor het geven van moedermelkvervanger , bij het spenen, of als aangegeven door uw dierenarts wanneer dieren zijn behandeld met antibiotica

De gel kan rechtstreeks vanuit de tube worden gegeven. De spuit van het pro pack (15 gr) is ideaal voor kleinere dieren, aangezien elke klik van de dispenser 1 gram gel afscheidt. 

Bewaar op een koele en droge plek uit het zonlicht. De houdbaarheidsdatum van Bene-Bac Plus Gel voor Hond, Kat en konijn staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit product is ook beschikbaar in poedervorm. Als u een ander product voor uw kat zoekt, kunt u eens een kijkje nemen in onze kattenapotheek.