Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer

Productinformatie
10 kg
€ 28,95 (€ 2,90/kg)
€ 28,95 (€ 2,90/kg)
2 x 10 kg
€ 55,95 (€ 2,80/kg)
Meest verkocht
€ 55,95 (€ 2,80/kg)

Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer is een eiwitrijke voeding voor vogels.

  • Met verschillende granen en zaden
  • Geschikt voor broedende vogels
  • Ook geschikt voor jonge vogels

Meer informatie

Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer is een eiwitrijke voeding voor broedende en jonge vogels in de lente of in de zomer. Dit strooivoer van Versele-Laga bevat onder andere gemalen oesterschelpen, zachte eiercake en eiwitrijke insecten. Deze ingrediënten zijn proteïne- en calciumrijk en zijn hierdoor in het bijzonder geschikt voor broedende vogels en/of jonge vogels of vogels in de rui. Zo zorgt de toevoeging van calcium aan de voeding voor een goede eischaalvoring en gezonde skeletvorming van jonge vogels. Daarnaast zorgt ook de toevoeging van OptiGrowth eiwitrijke voeding voor een goede eileg en goede ontwikkeling van jonge vogels. Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer is verkrijgbaar in een verpakking van 10 kg.

  • Ideaal strooivoer voor in de lente en in de zomer
  • Geschikt voor broedende vogels
  • Ook geschikt voor jonge vogels
  • Met Calcium+ voor goede eischaalvorming en gezonde skeletvorming voor jonge vogels.
  • Met OptiGrowth, eiwitrijke voeding voor een goede eileg en een goede ontwikkeling van jonge vogels
  • Ideaal voor in de lente en zomer
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor vogel eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende als u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Natrue Nesting Blend strooivoer

Samenstelling
Gemalen biscuit (ei 4%), sojameel, suiker, millet, raapzaad, tarwevlokken, zonnebloempitten, kempzaad, gedroogde meelwormen (4%), oesterschelpen (4%), mais, gezuiverde varkensreuzel, lijsterbessen, honing, gedroogde watervlo, wilde zaden (1,5%), plantaardige olie

Analytische bestanddelen
Eiwit 20%, Vetgehalte 12%, Ruwe as 7,5%, Ruwe celstof 4,5%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,4%

Ander voer voor uw vogels?

Op zoek naar vergelijkbaar product van Versele-Laga voor uw vogels, bijvoorbeeld Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer? Of toch op zoek naar aanvullend strooivoer voor jonge vogels, bijvoorbeeld Kasper Fauna Kuikenzaad Grof?  Al deze producten kunt u gemakkelijk bestellen op onze site. Ook voor een volledig overzicht aan ons assortiment vogelvoer  kunt u onze site raadplegen.