Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Stress en Vuurwerk

Wanneer uw hond of kat stress ervaart in de drukke decembermaand, zijn er gelukkig een aantal dingen die u kunt doen. Bij Brekz vindt u een groot aantal producten die uw trouwe huisgenoot kunnen helpen te ontspannen. Bestel uw antistress producten voor hond of kat bij Brekz tot wel 40% goedkoper! Gratis verzending bij een bestelling vanaf  € 28.
Lees meer ..
Supplementen
Beaphar
Rustgevend
Calm
Stress
Feliway
Pet Remedy

Supplementen

Beaphar

Rustgevend

Calm

Stress

Feliway

Pet Remedy

Overige

Superior Care

ProCare Mini

Puur

Snacks

Spray

Adult

Overige

Supplementen

Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 50 mg S

 • Katten:                      2x daags een halve tablet Telizen S
 • Honden < 10 kg:        2x daags een halve tablet Telizen S
https://www.brekz.nl/27732-home_default/virbac-telizen-voedingssupplement.jpg
20.95 2019/01/01
Twee maanden tot het goed werkt. Tot nu toe zie ik al verandering. Hopelijk gaat de verhuizing en het introduceren met een andere kat hierdoor soepeler!
Poes krijgt dit omdat ze voor 2 van onze katers bang is. Ze krijgt het nu 2 weken samen met zylkene en Bach druppels. Ze is echt een stuk minder nerveus geworden, er is nu meer harmonie u huis.
31477
15315
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 20,95
2 x 30 tabletten
€ 39,95
3 x 30 tabletten
€ 57,95

Beaphar

Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat

Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat

Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat helpt katten zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat is een handige oplossing om uw kat te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving.

De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw kat zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw kat minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de electrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Zorgt voor veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten van Beapharvoor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat tegen de scherpste prijzen! Voordelig en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Feliway Verdamper voor de kat? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de kat op onze site. Ook voor andere verzorgingsproducten van Beaphar kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.nl/33975-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-kat.jpg
11.75 2019/01/01
ja helpt gelukkig dus erg blij mee
29988
14955
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,75
Per 2
€ 22,25
Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat is een navulverpakking gemaakt voor gebruik met de Beaphar No Stress verdamper kat. Het product bevat natuurlijke extracten met lavendin en valeriaan, die met de verdamper worden verspreid en helpen uw kat te kalmeren. Dit kan uw huisdier helpen in situaties als een nieuwe situaties bij verhuizen, onweer of vuurwerk. De verdamper vermindert tevens gedragsproblemen zoals vernielen, overmatig miauwen, territoriumdrift en moeilijkheden met andere dieren in huis.
Een navulling bevat 30 ml en is effectief voor een periode van ca. 4 weken.

 • Geschikt voor de Beaphard No Stress verdamper kat
 • Helpt om uw kat te kalmeren in stressvolle situaties
 • Op basis van een natuurlijk extract met lavendin en valeriaan
 • Effectief voor ca. 4 weken gebruik

Bij Brekz kunt u de beste rustgevend kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beaphar No Stress navulling kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling kat

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen waar uw kat vaak in de buurt komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.

Samenstelling Beaphar No Stress navulling kat

Op basis van natuurlijke extracten van lavendin en valeriaan.
Bevat tevens Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root oil.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rustgevende spray voor de kat? Kijk dan eens bij Feliway Spray voor de kat.

https://www.brekz.nl/33977-home_default/beaphar-no-stress-navulling-kat.jpg
9.09 2019/01/01
Een fijn product om te gebruiken
Het heeft even tijd nodig.
werkt beter bij 8 katten dan de Friends Feliway hier
29991
14956
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09
Per 2
€ 17,25
Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Productinformatie Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond zo veel mogelijk te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De elektrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag, doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de elektrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Helpt voor een veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. Ook voor andere verzorgingsproducten van Beaphar kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
10.75 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,75
Per 2
€ 20,25
Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond is een handige navulverpakking en is geschikt voor gebruik met de Beaphar No Stress Verdamper hond. Het gebruik van de verdamper helpt om de stress bij uw hond te verminderen tijdens stressvolle gebeurtenissen. Denk aan een nieuw huisdier, een verhuizing, onweer of vuurwerk. De navulling bevat valeriaan en lavendin en is goed voor circa 4 weken gebruik. Het product is exclusief te gebruiken in combinatie met de Beaphar No Stress verdamper hond. 

 • Gebruik vermindert stress in stressvolle situaties
 • Bevat valeriaan en lavendin
 • Goed voor circa 4 weken gebruik
 • Alleen te gebruiken met de Beaphar No Stress verdamper hond
 • Geschikt voor gebruik bij iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress navulling hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling hond

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen in de buurt in een ruimte waar uw hond vaak komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.
   

Samenstelling Beaphar No Stress navulling hond

Dit product is op basis van valeriaan en lavendin. Bevat Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root Oil.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld rustgevende tabletten voor uw hond? Kijk dan eens bij Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/26683-home_default/beaphar-no-stress-navulling-hond.jpg
7.59 2019/01/01
29998
14958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,59
Per 2
€ 14,75
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.59 2019/01/01
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,59
Per 2
€ 12,75
Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat is een rustgevende halsband voor katten met lavendel en valeriaan. De band is te gebruiken bij katten die te veel miauwen, sproeien, verlatingsangst hebben, voor tijdens bezoek aan een dierenarts of voor tijdens andere stressvolle situaties. De band is geschikt voor katten van alle rassen vanaf 12 weken oud en werkt al na één uur tot wel 3 of 4 weken lang.

 • Werkt rustgevend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Voor bange en gestreste katten
 • Voor katten vanaf 12 weken
 • Werkt 3 tot 4 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmeringsmiddelen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de kat en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!
     

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Band voor de kat

Bevestig de band losjes om de nek van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen de band en de hals passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden. Dit kan de werking verminderen. Deze band is niet geschikt voor katten met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

    

Ander kalmeringsmiddel voor katten?

Bij ons kunt u ook Feliway Spray voor de kat bestellen. Dit middel voorkomt stress door natuurlijke feromonen. Of kies voor Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels. Bekijk ook ons gehele assortiment kalmeringsmiddelen voor katten. 

https://www.brekz.nl/25836-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-kat.jpg
7.09 2019/01/01
Poes is relaxter haar plassen op stoel/bank/hoek en harde miauwen in de nacht zijn nog niet over. De verpakking had met gemak door de brievenbus gepast, had in kosten en verpakkingsmateriaal gescheeld
Na de komst van een kitten, begon onze gecastreerde in huis te sproeien. We gebruiken de No Stress band nu 2 weken, het sproeien is wel een stuk minder geworden, helaas nog niet geheel over.
Heel te vrede over de levering en de bestelling.
Super , het bandje helpt echt om rustiger te worden .
zeer tevreden en mooi op tij geleverd
29018
14713
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09
Per 2
€ 13,49
Per 3
€ 19,49
Beaphar No Stress Spot On Hond

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Geschikt voor alle rassen 
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt een week lang
 • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 

https://www.brekz.nl/25837-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-hond.jpg
6.89 2019/01/01
Fijn dat het een natuurlijk product is hondje word er rustig van heel fijn met deze dagen ivm het vuurwerk
ons kleine hondje kreeg er zusje bij ze was wat zenuwachtig en blafte inneens zonder redenen ,ik kocht dit produkt , het is veilig ook en het werkt zonder haar te veranderen maar is is geruster nu
29019
14714
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 6,89
6 pipetten
€ 13,25
9 pipetten
€ 18,95
Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat is een handig hulpmiddel om stress en ongewenst gedrag bij uw kat te verminderen. U kunt deze vloeistof gebruiken bij overmatig miauwen of sproeien, verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer en vernieling. U brengt met behulp van een pipet de druppels op de huid van uw kat aan, waardoor de stress bij uw kat wordt verminderd. Dit komt door de rustgevende werking van Valeriaanextract, dat aan dit middel is toegevoegd. Valeriaan werkt door middel van geur en is geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijd. Een verpakking Beaphar No Stress Spot on Kat bevat 3 pipetten. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald.

 • Geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijden
 • Druppels voor vermindering stress
 • Met rustgevende werking
 • 1 week werkzaam
 • Bevat Valeriaan
 • Behandeling kan onbeperkt herhaald worden
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 3 pipetten

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spot on Kat voordelig. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spot on Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spot on KAT

Neem de pipet uit de verpakking. Knip het topje eraf. Plaats de pipet op de huid, tussen de beiden oren, zodat uw kat de vloeistof niet kan oplikken. Het middel is ongeveer één uur na aanbrengen werkzaam en de werking van het middel houdt een week aan. De behandeling kan na een week onbeperkt worden herhaald.

Let op! Lees in ieder geval altijd voor gebruik de bijsluiter. Na gebruik de verpakking goed afsluiten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Feliway Spray voor de kat?. Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit producut. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze Kalmeringsproducten voor uw kat.

https://www.brekz.nl/25838-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-kat.jpg
6.89 2019/01/01
Werkte prima met oud en nieuw Nu wordt er naast mij verbouwd en slaat de stress weer toe Ik vertrouw weer hierop !!
29020
14715
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 6,89
6 pipetten
€ 13,25
9 pipetten
€ 18,95
Beaphar No Stress Spray voor de Kat

Beaphar No Stress Spray voor de kat

Beaphar No Stress Spray voor de Kat helpt uw kat om zich veilig te voelen in stressvolle situaties zoals bij overmatig sproeien, miauwen, reizen, dierenartsbezoek, onweer en vuurwerk. Dit handige hulpmiddel helpt stress bij uw huisdier te voorkomen. De handige sprayfles bevat valeriaan, die zorgt voor een rustgevende werking. Uw kat zal zich door de werking van de geur die de spray verspreidt, veiliger voelen en meer rust uitstralen. Beaphar No Stress Spray voor de kat is geschikt voor alle katten en is verkrijgbaar in een fles van 125 ml.

 • Geschikt voor katten
 • Helpt stress voorkomen
 • Kalmeert uw kat door middel van geur
 • Rustgevende werking door valeriaan
 • Handige spray
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Verkrijgbaar in een flacon van 125 ml

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spray voor de Kat voor een scherpe prijs. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spray voor de Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spray voor de KAT

Spuit de Beaphar No Stress Spray voor de kat op de plekken waar uw kat zich terug trekt als hij bang is, of op de plekken waar hij ongewenst gedrag vertoont.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief Beaphar product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot on Kat? Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit product. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze producten voor rustgeving aan uw kat.

https://www.brekz.nl/25863-home_default/beaphar-no-stress-spray-voor-de-kat.jpg
8.89 2019/01/01
29021
14716
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml
€ 8,89 (€ 68,38/l)
2 x 125 ml
€ 16,75 (€ 67,00/l)
3 x 125 ml
€ 24,25 (€ 63,82/l)
Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

https://www.brekz.nl/25839-home_default/beaphar-no-stress-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
4.99 2019/01/01
Prima spul , het werkt goed bij mijn hond . Snel thuis bezorgd !!
29022
14717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 4,99
40 tabletten
€ 9,59
60 Tabletten
€ 13,95
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Productinformatie Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Het werkzame feromoon in Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml is een natuurlijk feromoon wat de teef produceert als ze haar puppy’s voedt. Dit feromoon is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml te gebruiken, heeft het een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd, zoals blaffen, vernielen van meubels, markeringsgedrag, overmatig likken en krabben, verstoppen of angst. Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml is zeer geschikt wanneer honden nieuwe ervaringen opdoen, zoals bij trainingen, introductie in een onbekende omgeving zoals een nieuw huis, gezinsuitbreiding (dier of mens) of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden. Overmatige stress bij honden kan leiden tot klinische ziekten. Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft honden niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Gebruik de verdamper continu, schakel deze niet uit. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort® navulling.

Bij Brekz kunt u Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. De verdamper is alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CaniComfort® vulling of navulling voor deze verdamper. Buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. Plaats de verdamper niet onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. MINIMALE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. NIET onderdompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Dit product valt onder de Europese Richtlijn 2012/19/EU betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA).

Samenstelling Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s: 100g

Ander product

Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om de hond te kalmeren. Als u liever iets anders wilt, zou u kunnen kijken naar de Beaphar No Stress Band voor de hond, dit is een stressverminderende halsband voor honden. Een ander mogelijk alternatief is Beaphar No Stress Spot On Hond, een kalmeringsmiddel voor honden van alle rassen en leeftijden.

https://www.brekz.nl/33924-home_default/beaphar-canicomfort-verdamper-navulling-48ml.jpg
13.69 2019/01/01
35726
16526
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 13,25 (€ 27,60/l)
€ 9,94 (€ 20,71/l)
Per Set
€ 18,25
€ 13,69
2 Navullingen
€ 24,75 (€ 25,78/l)
€ 18,56 (€ 19,33/l)
Per 2 sets
€ 34,95
€ 26,21
3 Navullingen
€ 36,49 (€ 25,34/l)
€ 27,37 (€ 19,01/l)
Per 3 sets
€ 50,49
€ 37,87
Beaphar CatComfort Verdamper voor de kat

Productinformatie Beaphar CatComfort Verdamper

Beaphar CatComfort Verdamper werkt ideaal bij stressvolle situaties en is zeer geschikt om gedragsprobemen te helpen voorkomen. Deze verdamper verspreidt het kopjesferomoon wat bevordert dat uw kat zich veilig en ontspannen voelt. Beaphar CatComfort® is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing of een compleet nieuwe inrichting. Het gebruikte feromoon in Beaphar CatComfort® is gelijk aan het kopjesferomoon van de kat. Dit feromoon draagt bij aan een geruststellend gevoel en laat uw kat zich veilig voelen. Dit is zeer ideaal wanneer uw kat in een nieuw huis komt, zodat hij sneller kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. De spray heeft geen invloed op andere dieren in huis, versuft uw kat niet en kan eventueel gebruikt worden naast medicijnen. De verdamper is geschikt voor een oppervlakte van max. 70m² en is ongeveer 30 dagen werkzaam. 

Bij Brekz kunt u producten van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CatComfort Verdamper tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar CatComfort Verdamper

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. Beaphar CatComfort Verdamper alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. Niet gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CatComfort® vulling of navulling voor deze verdamper. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. Niet plaatsen onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. Minimale afstand boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten.  Niet onderdompelen in water en niet ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Buiten het bereik van kinderen houden.
    

Samenstelling Beaphar CatComfort Verdamper

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s. 100g.
    

Ander product?

Zoekt u dit product in sprayvorm? Kijk dan eens naar Beaphar CatComfort Kalmerende Spray. Voor alle overige producten kunt u kijken op de pagina met al onze rustgevende middelen voor katten.

https://www.brekz.nl/29467-home_default/beaphar-catcomfort-verdamper-voor-de-kat.jpg
16.25 2019/01/01
33196
15837
Beaphar CatComfort Verdamper voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 13,25 (€ 27,60/l)
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 16,25 (€ 0,34/ml)
2 Navullingen
€ 24,75 (€ 25,78/l)
2 x Verdamper + 2 x Vulling 48 ml
€ 30,95 (€ 309,50/l)
3 Navullingen
€ 36,49 (€ 25,34/l)
3 x Verdamper + 3 x Vulling 48 ml
€ 44,25 (€ 0,92/ml)
Beaphar CatComfort Kalmerende spray voor de kat

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray is een spray die uw kat helpt te kalmeren dankzij de feromonen die het bevat. Feromonen zorgen ervoor dat katten zich op hun gemak voelen. Zelf geven katten feromonen af wanneer zij zich veilig en ontspannen voelen. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal ter voorkoming van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst. Beaphar CatComfort® is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing, nieuwe inrichting of zelfs het verplaatsen van meubels. De feromonen in de spray geven een geruststellend gevoel en laat uw kat zich veilig voelen. Zo kan hij sneller wennen aan zijn nieuwe omgeving. Ook wanneer u met de kat naar de dierenarts moet of u op reis gaat met uw huisdier, kan deze spray uitkomst bieden. Het middel heeft geen invloed op andere huisdieren en werkt niet versuffend, maar enkel kalmerend. De spray is ongeveer 5 uur werkzaam.

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CatComfort Kalmerende Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd eerst de bij dit product geleverde gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Gebruik +/- 8 sprays per toepassing. Spray de reismand 15 minuten voor gebruik in. Spray op het kattenluik, 
de kattenbak of krabpaal om gebruik te stimuleren. Beaphar kan helpen om territorium afbakening of sproeien te voorkomen, door de markeringsplaatsen in te spuiten. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Spray op plaatsen waar de kat ongewenst krabt, dit helpt het gedrag voorkomen. Spuit niet rechtstreeks op de kat of in de reismand terwijl de kat er in zit. 

Samenstelling Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 10% Isopropanol q.s.: 30ml

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Beaphar in de vorm van een verdamper? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Verdamper. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze rustgevende middelen voor katten.

https://www.brekz.nl/29470-home_default/beaphar-catcomfort-kalmerende-spray-voor-de-kat.jpg
7.91 2019/01/01
33198
15838
Beaphar CatComfor Kalmerende spray voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 ml OP = OP
€ 9,89 (€ 329,67/l)
€ 7,91 (€ 263,67/l)
Beschikbaar 01 jan
60 ml
€ 15,25 (€ 254,17/l)
3 x 30 ml
€ 27,75 (€ 308,33/l)
Beschikbaar 01 jan
2 x 60 ml
€ 28,95 (€ 241,25/l)
3 x 60 ml
€ 41,25 (€ 229,17/l)

Rustgevend

Primeval Stressless voor de hond

Productinformatie Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hondis een natuurlijk kalmeringsmiddel voor zowel jonge als volwassen honden die last hebben van angst of stress of agressief zijn door bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of vuurwerk. Dit middel bevat verschillende kruiden, vitaminen en mineralen die de spanning bij uw hond verminderen zonder versuffend te werken en zonder dat uw hond eraan gewend raakt.

 • Natuurlijk kalmeringsmiddel
 • Voor jonge en volwassen honden
 • Vermindert stress en spanning
 • Vermindert angst en agressiviteit
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Werkt niet versuffend of verslavend

Bij Brekz kunt u diverse stressverlagende producten voor honden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Primeval Stressless voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Primeval Stressless voor de hond

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van Primeval Stressless voor de hond per dag. Meng het middel door het voer van uw hond of leng droge brokken aan met water zodat u het middel kunt mengen met het voer. U kunt het zowel langdurig als incidenteel gebruiken. Bij preventief gebruik begint u met dit middel in dubbele dosering bij voorkeur 5 dagen voor aanvang van de stressvolle activiteit. Dit product bevat geen sint-janskruid en heeft dus geen negatieve invloed op eventueel medicijngebruik.

Lichaamsgewicht van uw hond

Hoeveelheid per dag

Tussen 5 en 15 kg

0,5 maatschep per dag

Tussen 15 en 30 kg

1 maatschep per dag

Tussen 30 en 40 kg

2 maatschep per dag

Vanaf 40 kg

3 maatschep per dag


Ingrediënten Primeval Stressless voor de hond


Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje)

L-Theanine (20 mg), valeriaan (150 mg), passiebloem (150 mg), meidoorn (150 mg), havervrucht (300 mg), magnesium (30 mg) en biergist (150 mg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0%), ruw as (6%) en vocht (6%).

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

Bij ons kunt u ook tabletten van Adaptil bestellen tegen stress bij uw hond of Sanal Relax Grote Hond dat kalmerend werkt. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten
 

https://www.brekz.nl/26513-home_default/primeval-stressless-voor-de-hond.jpg
27.95 2019/01/01
Er is duidelijk een verschil, vroeger was hij heel nerveus wanneer er teveel beweging was in huis, dat is fel verminderd
29546
14852
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
135 gram
€ 27,95 (€ 199,64/kg)
2 x 135 gram
€ 53,95 (€ 199,81/kg)
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement is een rustgevend voedingssupplement en is geschikt voor honden zwaarder dan 10 kg. Het supplement helpt uw hond in spannende tijden minder stressgevoelig te maken. Dankzij de werkzame stof L-Theanine vermindert het gedrag dat met angst en spanningen geassocieerd wordt aanzienlijk. Dit zonder dat uw hond last krijgt van vervelende bijwerkingen zoals slaperigheid. Dit product is geschikt voor honden met een gewicht van 10 kg of meer. 

 • Rustgevend voedingssupplement
 • Vermindert gedragingen die met angst en spanningen worden geassocieerd
 • Geschikt voor honden vanaf 10 kg
 • Zonder bijwerkingen als slaperigheid

Bij Brekz kunt u het beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Minstens twee maanden toedienen. Indien nodig kunt u Telizen voor onbepaalde tijd geven. De tabletten zijn smakelijk en kunnen via de voeding of direct worden gegeven.

Voedingstabel Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dosering
Aantal tabletten
10 - 25 2 x daags halve tablet
>25 2 x daags hele tablet


Ingrediënten Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Gamma-cyclodextrine, concentraat gedroogde groene thee (min 22.8%), maltodextrine, vis bijproducten, mineralen, gist, magnesium, suiker.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding die kalmerend is voor uw hond? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27731-home_default/virbac-telizen-100-mg-ml-voedingssupplement.jpg
28.95 2019/01/01
Hond is rustiger en niet suf
31478
15316
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 28,95
2 x 30 tabletten
€ 55,95
3 x 30 tabletten
€ 79,95
Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond helpt om de relatie met uw hond(en) goed te houden. Met de verdamper brengt u een geur in huis waarmee u voor uw hond een liefdevolle leefomgeving creëert en van het huis een warm en veilig thuis maakt.

Studies hebben aangetoond dat tekenen van stress worden gereduceerd door het gebruik van de verdamper. Dit geldt vooral voor situaties in huis die voor uw hond of pup als uitdagend kunnen zijn. Daarbij kunt u denken aan onder meer stress door lawaai (vuurwerk of onweer), een nieuwe omgeving (bij een verhuizing), verlatingsangst of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups of honden kunnen ongewenst gedrag gaan vertonen om hun stress mee te uiten, bijvoorbeeld door overmatig te blaffen, door onzindelijk of vernielzuchtig te worden. De verdamper kan in dergelijke situaties een uitkomst zijn. 

Het idee achter de Adaptil Verdamper is gebaseerd op het effect van geruststellende feromonen. Bij het zogen scheidt een teef deze af om het nageslacht gerust te stellen. Omdat deze feromonen ook op latere leeftijd nog invloed hebben op uw hond, worden zij gebruikt in de vulling van deze verdamper. De feromonen zijn alleen voor honden waarneembaar, mensen hebben er dus geen last van. De redenen om de verdamper voor uw hond te gebruiken nog eens onder elkaar. 

 • Erg geschikt om honden te laten wennen aan een nieuwe situatie 
 • Ook om meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren
 • Ideaal om uw hond gerust te stellen bij hard geluid zoals vuurwerk of onweer
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste dierenartikelen kopen voor uw hond. Zo koopt u de Adaptil Verdamper voor de hond dankzij de voordeelverpakking met extra navullingen online tegen de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

U kunt de verdamper in het stopcontact doen in de ruimte waar de hond het meeste verblijft. Het product werkt het beste wanneer u de verdamper continu laat aanstaan. De vulling van de verdamper bevat 48ml en is geschikt voor 30 dagen gebruik. Vanaf dat moment kunt u het apparaat gebruiken met een navulling. 

Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen thuis worden gelaten. Enige positieve effecten zijn vaak al eerder merkbaar, in de eerste week van de behandeling. Aangeraden wordt de verdamper minimaal 1 maand achtereen te gebruiken en de verdamper na vijf navullingen te vervangen. Het product kan worden gebruikt in combinatie met gedragstraining.
 

Ander middel bij gedragsproblemen?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen gedragsproblemen van of stress bij uw hond. Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond.

https://www.brekz.nl/22616-home_default/dap-verdamper.jpg
23.25 2019/01/01
Geeft ondersteuning in vuurwerk tijd.
Prima, werkte binnen een paar dagen, de hond was rustiger
Snel geleverd Tot nu toe nog weinig verschil in de hond we blijven hopen.
Onze hond is 14 jaar en altijd snel in de stress. De stress is steeds vaker en heftiger waardoor het soms op paniekaanvallen lijkt. Sinds wij de Adaptil verdamper gebruiken is onze hond veel minder snel gestrest en blijft ze echt veel rustiger. Hadden we dit maar al jaren geleden in huis gehad, dan had ze een stuk minder stress gehad in haar leven. Maar we zijn blij dat wij haar voor de tijd die ze nog heeft, in ieder geval met meer rust nog van haar oude dag kunnen laten genieten.
ik heb het nog niet kunnen gebruiken, in december 2019, mag u mij nog eens vragen
Het is een goed product, onze hond was wel iets rustiger tijdens de laatste dag van het jaar, maar toch blijft hij tijdens vuurwerk ontzettend bang. We hebben ook de adaptil halsband en de tabletten erbij gebruikt. Helaas met te weinig resultaat.
Nadat de verdamper een dag werkte, merkten wij dat de hond rustiger werd en minder reageerde op knallen.
Wat een fijn product! Mijn doggo is gewoon zichzelf, maar wordt wel ondersteund zodat de verlatingsangst minder is. Het neemt de angst zeker niet weg, maar hij is wel een stuk zekerder.
Mijn hond begint iets rustiger te worden. Ik heb de verdamper naast zijn bench geplaatst en hij vindt nu erg fijn om zich daarin terug te trekken.
Werkt perfect voor onze hond!
Ik gebruik hem nu een week . Ik heb een hondje die epilepsie heeft. En het is een gevoelig hondje. Dus hoop dat dit gaat helpen dat hij minder aanvallen krijgt. Mijn hondje is wel relaxer volgens mij dus blijf het een paar maanden proberen .
Het helpt echt, ben super tevreden.
Snelle levering goed product
Heb bij jullie nog geen enkel probleem gehad en daar voor dank voor de diensten geleverd
Het is te merken dat de hond veel rustiger is geworden. Grietje is een Roemeense hond met rugtasje en heeft al veel meegemaakt. Door de verdamper en spray te gebruiken heeft zij meer haar moedergevoel. De Adaptil is aangeraden door de dierentolk die heeft gekeken wat er met haar aan de hand was.
Prima levering op tijdtijd. Heel goeden kwaliteit, werkte meteen.Een heel tevreden klant. Ludo
Het helpt echt goed de hond is erg bang maar met de verdamper echt niet meer..en bij brekz word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Na 2 dagen begonnen wij te merken dat het onze hond rustiger werd Hij is/was heel onzeker en angstig. Nu na ruim een week een veel minder angstige hond.
Onberispelijke service. Bestelde producten correct en stipt geleverd.
Ik heb via via van dit product gehoord. Wij zijn er heel erg tevreden mee. De honden willen zelf heel graag naar de ruimte waar we de verdamper hebben opgehangen. Volgens de buren horen ze de honden niet meer wat voorheen wel het geval was
Ben er nog niet helemaal zeker van of het werkt.
Snelle levering. Netjes ingepakt.
Enkele dagen gebruikt ivm de operatie van onze hond, ze was heel relaxed dus deze gaan we voor eind december zeker ook inzetten... toen wilde ze nl. onder de bank en dat past echt niet
We kenden het merk en wisten dat het goed was
Verdamper zit nu 14 dagen in. Ik kan niet zeggen dat ik nu een andere hond heb, maar heb toch de indruk dat het toch iets doet. Afwachten maar.
Levering was in orde! Zal zeker in de toekomst nog bestellen!
Onze hond (Lasha Apso) van anderhalf jaar was ineens bang in huis. Staart omlaag, trillen, en geen idee waar dit ineens vandaan kwam. Kon staren naar punten in huis en was echt van slag. Ontzettend onrustig en kon zijn rust ook niet meer vinden. Ben gaan zoeken op internet en zou mogelijk een 'angstfase' in zijn tweede puberteit kunnen zijn. Las toen over Adaptil en eerlijk gezegd was ik wel een beetje sceptisch. Heb toen toch de verdamper en de halsband besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen en gek genoeg is hij hiervan ontzettend opgeknapt. Het werkte direct en zoals hij eerder van slag is geweest, is hij met het gebruik van Adaptil niet meer geweest. Kennelijk was dit voldoende voor hem om weer rustig te worden. De halsband is gelukkig erg licht en hij heeft er geen last van. Het geeft een lichte geur af, zeker niet irritant. Mijn dochter zegt soms dat het een beetje naar vers gebakken oliebollen ruikt ;) Onze hond heeft het dus zeker geholpen! Ben er erg blij mee! M.v.V.
1746
990
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 18,49 (€ 38,52/l)
Complete Set
€ 23,25
2 Navullingen
€ 35,95 (€ 37,45/l)
2 x Complete Set
€ 43,49
3 Navullingen
€ 51,95 (€ 36,08/l)

Calm

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer is een voeding die geschikt is voor honden die stress ondervinden. Stress ontstaat als er situaties zijn waar een hond geen controle over heeft. Voorbeelden hiervan zijn een vakantie, een verblijf in een dierenpension, een verhuizing of een verandering in de gezinssituatie. Ook te veel huisdieren bij elkaar kunnen stress veroorzaken, net zoals het licht en geluid bij onweer en vuurwerk. Op deze momenten kan het zijn dat uw hond angstig of agressief en vernielzuchtig wordt. Ook kan uw hond last krijgen van maag-darmproblemen, huidaandoeningen, een verminderde weerstand of een blaasontsteking. De juiste voeding kan uw hond ondersteuning bieden tijdens stressvolle situaties en zo de symptomen verminderen. Zo kunt u uw hond zonder problemen meenemen op vakantie.

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer bevat alfa-casozepine, een geydrolyseerd melkeiwit, en l-tryptofaan. Deze stoffen helpen de gemoedstoestand van uw hond te ondersteunen. Door de toevoeging van een speciale combinatie van aminozuren en vitaminen wordt de beschermende functie van de huid versterkt. Daarnaast ondersteunen Omega-3- en Omega-6-vetzuren de huid en vacht van uw hond. De voeding is gemaakt van licht verteerbare ingrediënten, specifieke voedingsvezels en Omega-3 vetzuren die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Ook worden de gezondheid van het gebit en de urinewegen ondersteund. Bovendien is de voeding gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Koop daarom nu Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer goedkoop online op Brekz.nl en bied uw hond zo ondersteuning tijdens stressvolle situaties. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwegluten*, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van melkeiwitten, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (25%), ruw vet (16%), ruwe celstof (1,6%), Omega-6 vetzuren (3,56%), Omega-3 vetzuren (0,68%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (25000 IE/kg), Vitamine D3 (800 IE/kg), IJzer (41 mg/kg), Jodium (2,8 mg/kg), Koper (11 mg/kg), Mangaan (54 mg/kg), Zink (204 mg/kg), Selenium (0,1 mg/kg), Tryptofaan (2,5 g/kg), Pentanatriumtrifosfaat (3,5 g/kg), Antioxidanten.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Mager Optimaal gewicht Overgewicht
2 54 48 41
3 74 65 56
4 91 80 69
5 108 95 82
6 124 109 94
7 139 122 106
8 153 135 117
9 168 148 127
10 181 160 138
11 195 171 148
12 208 183 158
13 221 194 168
14 233 205 177
15 246 216 187


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Royal Canin hondenvoer of Royal Canin Veterinary Diet.

 
 

https://www.brekz.nl/24997-home_default/royal-canin-veterinary-diet-calm-hondenvoer.jpg
34.75 2019/01/01
Ok, goede voeding
goed verteerbaar en doet wat beloofd ,rust innerlijk goed ook voor de vertering
Mijn hondje mag het geel graag.
Nog even afwachten of ze minder gestrest is met oud en nieuw. Tot nu toe gaat het goed. Ze vind het in elk geval erg lekker, wij de geur iets minder, ruikt erg naar vis.
Mijn honden doen het goed hier mee, goede ontlasting en zijn aanmerkelijk rustiger!
Goed product tegen een goede prijs.
zeer goede dierenvoeding gebruik het al vele jaren
24170
13717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 23,49 (€ 11,75/kg)
4 kg
€ 34,75 (€ 8,69/kg)