Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Stress en Vuurwerk

Wanneer uw hond of kat stress ervaart in de drukke decembermaand, zijn er gelukkig een aantal dingen die u kunt doen. Bij Brekz vindt u een groot aantal producten die uw trouwe huisgenoot kunnen helpen te ontspannen. Bestel uw antistress producten voor hond of kat bij Brekz tot wel 40% goedkoper! Gratis verzending bij een bestelling vanaf  € 28.
Lees meer ..
Pet Remedy
Feliway
Beaphar
Stress
Rustgevend
Calm
Supplementen

Pet Remedy

Feliway

Beaphar

Stress

Rustgevend

Calm

Supplementen

Superior Care

ProCare Mini

Snacks

Adult

Pet Remedy

Pet Remedy Verdamper

Pet Remedy Verdamper

Pet Remedy Verdamper is een spray die zenuwachtige dieren op een natuurlijke manier helpt om te ontspannen. Dieren kunnen veel last hebben van angst en zo onrustig worden en ongewenst gedrag gaan vertonen. Denk aan overmatig blaffen, onzindelijk zijn en vernielzuchtig worden. De Pet Remedy Verdamper helpt uw huisdier om te ontspannen in spannende situaties. Het product bevat een unieke samenstelling van valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie. Het werkt bovendien met behulp van lichaamseigen neurotransmitters, waardoor het zowel natuurlijk is als effectief. De verdamper is geschikt voor onder meer honden, katten, knaagdieren en vogels.

 • pH-neutraal
 • Natuurlijk, dus veilig voor huid en vacht
 • Eenvoudig in gebruik
 • Snel werkzaam
 • Geschikt voor onder meer honden, katten, knaagdieren en vogels

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Remedy Verdamper tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Valeriaan, vetiver, muskaatsalie en Thaise basilicum. Bevat geen alcohol.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende spray voor uw huisdier? Kijk dan eens bij onze Pet Remedy Spray.

https://www.brekz.nl/29092-home_default/pet-remedy-verdamper.jpg
20.95 2019/01/01
Ik heb dit product al gebruikt bij een verhuizing. Weken op voorhand in vroegere woonst, daarna 2 maanden in nieuwe thuis. 100% Top!
Product werkt goed, heel interessante prijs en zeer tevreden over de service van de verkoper. Graag tot een volgende keer!
32956
15712
Pet Remedy Verdamper > Meer informatie
Pet Remedy Verdamper 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 Navullingen
€ 19,95
Verdamper + Vulling 40 ml
€ 20,95
4 Navullingen
€ 37,95
2 x Verdamper + 2 x Vulling 40 ml
€ 39,95
Pet Remedy Spray

Pet Remedy Spray

Pet Remedy Spray is een handige, natuurlijke spray die zenuwachtige dieren helpt om te kalmeren. Dieren kunnen zenuwachtig zijn, bijvoorbeeld als gevolg van lawaai, een nieuwe situatie of vervoer. Hierdoor kunnen zij ongewenst gedrag gaan vertonen, zoals overmatig blaffen, onzindelijk worden of vernielzuchtige invallen krijgen. In zo'n geval kan dit product van Pet Remedy een uitkomst zijn. De spray werkt met lichaamseigen neurotransmitters en bevat een unieke samenstelling met valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie. Zo helpt het uw huisdier te ontspannen. Een ideale keuze om de stress bij uw huisdier weg te nemen.

 • Helpt uw huisdier ontspannen
 • pH-neutraal
 • Natuurlijk product, met lichaamseigen neurotransmitters
 • Ideaal voor gebruik in een nieuwe omgeving, of tijdens de jaarwisseling
 • Handig in gebruik

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Remedy Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Pet Remedy Spray

Valeriaan, vetiver, muskaatsalie en Thaise basilicum. Bevat geen alcohol.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een verdamper van Pet Remedy? Kijk dan eens bij onze Pet Remedy Verdamper.

https://www.brekz.nl/29094-home_default/pet-remedy-spray.jpg
6.95 2019/01/01
32958
15713
Pet Remedy Spray > Meer informatie
Pet Remedy Spray 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
15 ml
€ 6,95
2 x 15 ml
€ 12,95
200 ml
€ 17,95
2 x 200 ml
€ 33,95
Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Pet Remedy Kalmerende Doekjes zijn doekjes die zenuwachtige dieren op een natuurlijke manier helpen te ontspannen. De unieke samenstelling bevat valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie. Dit helpt dieren die last hebben van angst en spanning, bijvoorbeeld als gevolg van lawaai, een nieuwe omgeving of reizen te kalmeren. Een ideale, diervriendelijke methode die geschikt is voor vele diersoorten. Een verpakking bevat 12 doekjes.

 • pH-neutraal product
 • Werkt direct
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Geschikt voor diverse soorten (huis)dieren
 • Natuurlijk product

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Remedy Kalmerende Doekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Valeriaan, vetiver, muskaatsalie en Thaise basilicum. Bevat geen alcohol.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld tabletten voor het kalmeren van uw huisdier? Kijk dan eens bij Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/29096-home_default/pet-remedy-kalmerende-doekjes.jpg
6.49 2019/01/01
32960
15714
Pet Remedy Kalmerende Doekjes > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 6,49
Per 2 verpakkingen
€ 12,49
Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst

Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst

Niet alleen vuurwerk kan in december voor stress zorgen, ook de drukte & veranderingen rondom de feestdagen. Denk aan: veranderingen in huis door een kerstboom & kerstversieringen, drukke kinderen i.v.m. pakjesavond en visite over de vloer. Met de Party Pack koop je 1 complete set voor een zorgeloze decembermaand! 

https://www.brekz.nl/33963-home_default/pet-remedy-party-pack-vuurwerkangst.jpg
27.95 2019/01/01
35756
16532
Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,95

Feliway

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat is gemaakt om ruzies tussen katten onderling te voorkomen. Wanneer in één huishouden meerdere katten aanwezig zijn, kan dit tot ruzie leiden. Vaak hebben katten dergelijke conflicten snel uitgevochten, maar het kan zijn dat deze langer aanhouden dan u als baasje lief is. Waar voorheen mensen één kat weg moesten doen om katten minder snel met elkaar in aanraking te laten komen, is er nu een gemakkelijke oplossing. Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat bevat namelijk een stofje dat ervoor zorgt dat katten niet meer met elkaar in conflict zullen raken. De verdamper maakt gebruikt van een synthetische vorm van het Cat-Appeasing-Pheromoon (C.A.P.). In de natuur zorgt dit stofje ervoor dat er binding ontstaat tussen een kattenmoeder en haar kittens. Het gevoel van geborgenheid wordt synthetisch nagebootst en helpt om conflicten binnenshuis te voorkomen. Het stofje wordt door de verstuiver in huis verspreid en gelijkmatig over de ruimte verdeeld. De werking is wetenschappelijk aangetoond.

 • Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat stopt u gemakkelijk in het stopcontact en werkt direct. Binnen een week merkt u al verschil in de hoeveelheid en intensiteit van de conflicten
 • Met een elektrische flacon kunt u de rust in uw huis voor 30 dagen lang bewaren. 
 • Gemakkelijke navulverpakkingen zijn verkrijgbaar
 • Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat is een gemakkelijke oplossing voor de conflicten die zich binnenshuis tussen uw katten voordoen. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ingrediënten Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Analoog van het katten-ontspanningsferomoon (C.A.P.) (2%), isoparaffinisch koolwaterstof q.s. (100 ml).
   

Gebruik Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat dient continu in de ruimte te worden geplaatst, waarin de katten zich de meeste tijd bevinden en waar de meeste conflicten optreden. Een 48ml flacon gaat 30 dagen mee per 50-70 m² woonoppervlak. Daarna kunt u de flacon verwisselen door een Feliway Friends Navulling. De verdamper zelf dient om de 6 maanden te worden vervangen. Voor netspanningen van 220-230 V geschikt.

U dient de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat niet aan te sluiten onder een elektrisch apparaat, meubels, planken of andere objecten, noch dichtbij gordijnen of aan een meervoudig stopcontact of verlengingskabel. Dit kan de verdamping van het product verminderen en sporen achterlaten. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden.

    

Ander merk?

Bent u in plaats van Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat op zoek naar een ander rustgevend middel? Kijk dan eens naar Feliway Spray voor de kat. Voor een volledig overzicht kijkt u bij al onze rustgevende artikelen.

   

    

https://www.brekz.nl/22658-home_default/feliway-friends-verdamper-voor-de-kat.jpg
17.95 2019/01/01
Helpt echt,katten rustiger naar nieuwkomer toe.
Moet het nog uitproberen als er twee nieuwe katjes bijkomen, maar toen ik het een paar maanden geleden kocht, merkte ik dat mijn katten er rustiger van werden. Een poosje terug raakte het op en werden de katten toch iets agressiever naar elkaar.
Is nu 1 week in werking en het blazen en grommen word wel iets minder, maar het duurt lang voor dat het begint te werken
Maakt onze poezen rustiger in omgang met elkaar. Er zijn minder conflictjes en ze zijn iets meer tolerant naar elkaar toe. Goed product.
Hielp niet bij mijn katten.
Sinds ik een maand geleden met Feliway ben gestart, is er terug meer vrede in huis. Mijn 2 katten verdragen elkaar weer iets beter.
Ik kan nog niet bepalen of dit de 2 katten rust geeft... heeft even nodig denk ik- de verdamper is helaas wel op na 4 weken en daardoor schrijnend duur
Heeft effect zolang het het stopcontact zit, ik zie geen effect op lange termijn.
Snelle levering en goede prijs! Het product kan ik zeker aanraden voor mensen met meerdere katten.. mijn dames zijn en stuk met coulant naar elkaar...
Onze kat raakte in de stress toen we de totaal verwaarloosde kat van buurtbewoners in huis namen om zonder honger te sterven. Feliway bracht ze beiden tot rust en nu leven ze al maanden naast elkaar.
23870
13669
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 17,95
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 21,95
2 Navullingen
€ 33,95
3 Navullingen
€ 44,95
2 x 3 navullingen
€ 85,95
Feliway Verdamper voor de kat

Feliway Verdamper voor de kat

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter. De verdamper is in de vorm van een stekker en dient in het stopcontact te worden geplaatst. Zij verspreidt feromonen die lichaamseigen zijn voor uw kat en die hem een gevoel van veiligheid en rust geven in huis.

Zelf geeft uw kat feromonen af wanneer hij kopjes geeft en zijn ze herkenbaar uit het nest van de moederkat, omdat zij ze ook af gaf. Ervaart een (volwassen) kat stress, door bijvoorbeeld ziekte of verhuizing, dan stopt hij met het afgeven van feromonen in huis en voelt hij zich niet langer veilig in zijn omgeving. Door de stof met een verdamper in de lucht te brengen vermindert het ongewenste gedrag dat hieruit volgt, zoals sproeien of plassen in huis. Het middel is ideaal bij stress door externe factoren, zoals vuurwerk of onweer, of bij stress door factoren in huis, zoals een nieuwe huisgenoot, een verhuizing of een verbouwing. De verdamper kan gebruikt worden in ruimten tot 70 vierkante meter en is na gebruik gemakkelijk te hervullen met de navulverpakking. 

 • Geeft uw kat weer een rustig thuisgevoel in stressvolle, of ongemakkelijke situaties
 • Vermindert ongewenst gedrag zoals sproeien, plassen in huis, agressief of juist teruggetrokken gedrag
 • Geschikt voor ruimten van wel 70m2 
 • Verspreidt fermonen, een onschadelijk en lichaamseigen stof voor uw kat
 • Feromonen van de kat zijn niet waarneembaar voor mensen, ze zijn geurloos en onschadelijk 

Bij Brekz kunt u de beste kalmerende producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Feliway Verdamper voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Feliway Verdamper voor de kat

Een Feliway Verdamper is geschikt voor de behandeling van een ruimte van maximaal 70m2. Verblijft uw kat in meerdere ruimten, dan dient u in iedere ruimte een verdamper te plaatsen. Voor een optimale werkzaamheid kunt u de verdamper het beste in een vrij stopcontact plaatsen. Om effect vast te stellen het apparaat minimaal 4 weken onafgebroken gebruiken. Optimale werking binnen 24 uur na het eerste gebruik.  

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, voor stress tussen meerdere katten bijvoorbeeld? Hiervoor is een speciaal Feliway product verkrijgbaar, de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat. Een overzicht van al onze rustgevende middelen voor katten vindt u hier.

     

      

Feliway
https://www.brekz.nl/22306-home_default/feliway-verdamper.jpg
17.75 2019/01/01
het is het enige wat werkt ... uitstekend
Snel geleverd
Kat sproeide in huis na overlijden van de oudste kat is veel minder geworden al na een week. Hopelijk stopt hij er helemaal mee na een maand
Katten hebben er baat bij
Werkt perfect.
werkt perfect, poes is niet meer zo gestressd
Topspul
Werkt echt Ik gebruik het al jaren Top product
Snel en goed ingepakt ga zo door !
De katte waren volstrekt rustig na de verhuizing
Liever geworden maar niet minder aan het slopen
Mooi product wat hopelijk bij onze kat een rustige en vertrouwde omgeving oplevert
Dit had ik jaren eerder moeten hebben. Voor het eerst sinds 12jaar liggen de 2 katten samen in1 mand te slapen. Ook eten ze een stuk minder, omdat ze minder stress ervaren. Wat een rust in huis!
heb dit product besteld voor mijn dochter die sinds enige tijd een katertje heeft. product wordt positief beoordeeld
prima aankoop en voldoet aan mijn verwachtingen en goedkoper dan op andere sites
Goedkoop en een prima product!!
Ben niet 100% zeker of het aan de Feliway Classic ligt (heb de verkeerde besteld), wij hebben de Achterdeur naar de tuin een stuk open (onze Kater's gaan regelmatig naar buiten en ook naar de bovenverdieping). Het zijn de "ontsnappings route's" voor hun. In ieder geval gaat het een stuk beter tussen hun. Ze geven elkaar kopjes wat onze oude Kater (18 jaar) nog nooit heeft gedaan met ons meissie (helaas overleden met bijna 19 jaar). Het gaat dus goed met de onze nieuwe Kater (4 jaar)... even afwachten nog wat er gebeurt als de Feliway uit is gewerkt. We hebben de Feliway nu 14 dagen.
prima voor mijn kat. eet beter en is rustiger en minder gestrest
Deze keer slechte levering via dpd Mijn buurvrouw zou het aannemen maar voordat zij bij de deur was was de bezorger al weer verdwenen. Jammer dat je met dpd 2 dagen moet wachten op je bestelling Misschien post nl
Onze kat lijkt rustiger en is aanhankelijker dan voordien. Product ook snel en netjes geleverd, bedankt!
In het begin tevreden over het product. Onze poezen hebben de verhuis tamelijk rustig doorstaan.. maar na een paar dagen hadden we toch terug ongewenst gedrag.. geen idee of het product in totaliteit heeft gewerkt..
Onze kat plaste op de bank, waarschijnlijk gedrag zei de dierenarts nadat bleek dat haar blaas ok was. Na het gebruik van de stekker, geen last meer van gehad. Ook voor een vriendin besteld. Haar kat poepte in de planten (waarschijnlijk reactie op haar zwangerschap) en na gebruik van de stekker ook niet meer gedaan.
Feliway is een rustgevend produkt voor mijn poezen. Zeker nu de knalperiode weer nadert kunnen ze niet zonder.
Ik merk pas een klein beetje verandering bij mijn kat. Hoop dat het nog beter gaat werken.
Doet wat het beloofd! Geen geurhinder en een heel gelukkige en heel brave kat in huis... super!
Ben zeer tevreden, ook dat het een lagere prijs is dan bij andere aanbieders
Artikel is netjes op tijd bezorgd
Correct & snel, mijn bestelling is binnen de 2 dagen al geleverd. Fantastiche service.
ik heb dit nog maar een halve maand in huis dus kan nog niet echt een objectieve mening geven. in de hoop dat het werkt en de stress hier wat wegneemt
Lijkt goed te werken. Maar gebruik het nog te kort om een definitief oordeel te geven.
Wij kunnen niet anders zeggen dat feliway onze poes heeft geholpen op aanraden van de dierenarts zijn wij gaan zoeken op Internet wat feliway inhield aangezien onze poes niet kon plassen maar geen blaasontsteking hadden werd er gezegd dat het stress was na de derde keer bij de dierenarts te zijn geweest toch maar feliway besteld en dat hielp zij is nu ook huislijker geworden. Geweldig voor onze poes maar ook voor ons een aanrader. greten henk en joke
Heel fijn product, de kat wordt er rustiger, geen ongewenst gedrag meer zoals buiten de kattenbak de behoefte doen. Daarnaast wordt hij er ook knuffeliger van
Nu een maand in gebruik vooral ook voor de vuurwerk ed, ik merk dat mijn poes liever is en minder angstig en onrustig. Ik ben van plan om dit product te blijven gebruiken omdat ik nu een veel lievere en rustigere poes heb gekregen
3210
991
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 17,75
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 21,95
2 Navullingen
€ 33,95
3 Navullingen
€ 42,95
2 x Verdamper + 2 x Vulling 48 ml
€ 42,95
2 x 3 navullingen
€ 81,95
Feliway Spray voor de kat

Feliway Spray voor de kat

Heeft uw kat regelmatig last van stress en vertoont hij hierdoor ongewenst gedrag, zoals krabben en sproeien? Met Feliway Spray voor de kat kunt u uw kat kalmeren, waardoor hij minder ongewenst gedrag zal vertonen. Feliway Spray geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, dankzij natuurlijke feromonen. De spray is ideaal voor als er een grote verandering in de leefomgeving van de kat plaatsvindt, zoals een verhuizing, gezinsuitbreiding of adoptie. De geur is voor mensen niet te ruiken en de spray laat geen vlekken achter. Feliway Spray voor de kat is geschikt voor langdurig gebruik en heeft voorzover bekend geen bijwerkingen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 60 ml en 20 ml.

Bij Brekz kunt u Feliway Spray voor de kat goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw kat bent u bij ons aan het juiste adres!


Over Feliway Spray voor de kat

 

Bestanddelen Feliway Spray voor de kat

10% synthetisch kopie van het F3-gezichtsferomoon van katten, 90% overige bestanddelen (op alcoholbasis).

Wanneer Feliway Spray voor de kat te gebruiken

Feliway Spray voor de kat helpt bij verschillende gedragsproblemen, waaronder:

 • Het verminderen van urine sproeien: Na dat u plekken waar uw kat gesproeid heeft schoongemaakt heeft met een natuurlijk en geurloos schoonmaakmiddel, dient u eenmaal per dag deze plekken te besprayen met Feliway Spray.
 • Het verminderen van krabben: Door Feliway Spray te spuiten op plaatsen waar uw kat gekrabd heeft, zal uw kat hier minder krabben. Zorg daarnaast voor een geschikt alternatief voor uw kat.
 • Reizen: Wanneer u uw kat in een transportbox vervoert, dien de spray dan toe in alle hoeken van de box en 2 maal op het plafond. Het positieve effect houdt 4 tot 5 uur aan.
 • Bij verhuizing of nieuwe omgeving: Bij stressvolle situaties kunt u eenmaal per dag sprayen op plaatsen die mogelijk aanlokkelijk zijn voor uw kat. Denk aan deuropeningen, kattenluiken, vensterbanken en andere prominente objecten.

Feliway Spray voor de kat laat volgens de fabrikant geen vlekken achter. Wij raden u aan om het product te testen op een oppervlak dat niet in zicht is, alvorens het product te gebruiken. Elke spray van 60 ml levert voldoende hoeveelheid voor ca. 400 maal sprayen (+/- 8 pompjes per keer). Met de spray van 20 ml kan ca. 125 maal gesprayed worden.
 

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Feliway Spray voor de kat? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Rustgevende middelen voor katten. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld een product waarmee u stress bij uw kat kunt verminderen! Kijk daarnaast ook eens in in onze Kattenapotheek, voor een overzicht van alle gezondheidsproducten voor katten die wij verkopen!

Feliway
https://www.brekz.nl/22619-home_default/feliway-spray.jpg
19.95 2019/01/01
Ik werk met heel veel katten en heb nooit gehad dat een product van Feliway niet werkte dus het product doet zn werk! Alleen bij mijn katje werkt t helaas niet :(
ik heb de verwachting dat de spray zal werken, maar kan dit nog niet bevestigenDaar is de tijd nog tekort voor dat ik het gebruilt
De spray werkt redelijk goed, poes is wat rustiger dan gewoonlijk tijdens een verblijf in de bench.
Nu een week in gebruik en het sproeien van onze (gecastereerde) kater is een stuk minder in huis.
Ik heb tot nu toe nog maar 2x iets gevonden van onze kat wat betreft sproeien. Helpt echt!!
Goede ervaringen mee en doet wat het moet doen Diouf is er blij mee dus wij ook.
Ik ben erg tevreden met het artikel
Mijn katten waren mooi rustig met oud en nieuw
De katten laten de bank heel
Geen nieuwe haken meer aan onze bank! Wel regelmatig even sprayen...
Het product is relatief duur. De tijd zal moeten uitwijzen of dit het geld waard is.
Wij(de buren van Nicky Pasmooij) hebben samen gekocht en zijn heel tevreden over de service en vlotte bediening. zijn dus heel tevreden. namens ons allen hartelijk bedankt en groetjes van Ann Timmerman
Dit product nog niet gebruikt, maar wel de verstuiver. Mijn bange kat reageert veel rustiger.
we merken niet veel verschil
deze nog niet gebruikt maar wel goede ervaring met de electrische
Prima product. Tot op heden blijven onze 2 katten van onze nieuwe eetkamer stoelen af.
werkt goed met een paar dagen werden de katten rustiger
Het spul werkt perfect ik heb 2 sproeinde katers het is met de helft verminderd
Hij plast nog steeds in huis maar oogt wat meer ontspannen.
Is zeer hulpzaam wanneer er een nieuwe kitten komt.
De katten blijven hierdoor van de meubels af. Zouden we niet sprayen, dan zitten ze regelmatig met hun nagels aan de bank. Daarnaast zijn ze ook wat rustiger. Goed spul.
1749
992
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 ml
€ 14,95
60 ml
€ 19,95
2 x 20 ml
€ 27,95
2 x 60 ml
€ 37,95

Beaphar

Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat

Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat

Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat helpt katten zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat is een handige oplossing om uw kat te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving.

De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw kat zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw kat minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de electrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Zorgt voor veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten van Beapharvoor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat tegen de scherpste prijzen! Voordelig en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Feliway Verdamper voor de kat? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de kat op onze site. Ook voor andere verzorgingsproducten van Beaphar kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.nl/33975-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-kat.jpg
11.49 2019/01/01
ja helpt gelukkig dus erg blij mee
29988
14955
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,49
Beschikbaar 13 mar
Per 2
€ 21,99
Beschikbaar 13 mar
Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat is een navulverpakking gemaakt voor gebruik met de Beaphar No Stress verdamper kat. Het product bevat natuurlijke extracten met lavendin en valeriaan, die met de verdamper worden verspreid en helpen uw kat te kalmeren. Dit kan uw huisdier helpen in situaties als een nieuwe situaties bij verhuizen, onweer of vuurwerk. De verdamper vermindert tevens gedragsproblemen zoals vernielen, overmatig miauwen, territoriumdrift en moeilijkheden met andere dieren in huis.
Een navulling bevat 30 ml en is effectief voor een periode van ca. 4 weken.

 • Geschikt voor de Beaphard No Stress verdamper kat
 • Helpt om uw kat te kalmeren in stressvolle situaties
 • Op basis van een natuurlijk extract met lavendin en valeriaan
 • Effectief voor ca. 4 weken gebruik

Bij Brekz kunt u de beste rustgevend kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beaphar No Stress navulling kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling kat

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen waar uw kat vaak in de buurt komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.

Samenstelling Beaphar No Stress navulling kat

Op basis van natuurlijke extracten van lavendin en valeriaan.
Bevat tevens Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root oil.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rustgevende spray voor de kat? Kijk dan eens bij Feliway Spray voor de kat.

https://www.brekz.nl/33977-home_default/beaphar-no-stress-navulling-kat.jpg
8.95 2019/01/01
Een fijn product om te gebruiken
Het heeft even tijd nodig.
werkt beter bij 8 katten dan de Friends Feliway hier
29991
14956
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,95
Per 2
€ 16,99
Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de electrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Zorgt voor veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. Ook voor andere verzorgingsproducten van Beaphar kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
10.49 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,49
Per 2
€ 19,95
Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond is een handige navulverpakking en is geschikt voor gebruik met de Beaphar No Stress Verdamper hond. Het gebruik van de verdamper helpt om de stress bij uw hond te verminderen tijdens stressvolle gebeurtenissen. Denk aan een nieuw huisdier, een verhuizing, onweer of vuurwerk. De navulling bevat valeriaan en lavendin en is goed voor circa 4 weken gebruik. Het product is exclusief te gebruiken in combinatie met de Beaphar No Stress verdamper hond. 

 • Gebruik vermindert stress in stressvolle situaties
 • Bevat valeriaan en lavendin
 • Goed voor circa 4 weken gebruik
 • Alleen te gebruiken met de Beaphar No Stress verdamper hond
 • Geschikt voor gebruik bij iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress navulling hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling hond

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen in de buurt in een ruimte waar uw hond vaak komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.
   

Samenstelling Beaphar No Stress navulling hond

Dit product is op basis van valeriaan en lavendin. Bevat Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root Oil.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld rustgevende tabletten voor uw hond? Kijk dan eens bij Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/26683-home_default/beaphar-no-stress-navulling-hond.jpg
7.49 2019/01/01
29998
14958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,49
Per 2
€ 14,49
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.49 2019/01/01
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49
Per 2
€ 12,49
Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat is een rustgevende halsband voor katten met lavendel en valeriaan. De band is te gebruiken bij katten die te veel miauwen, sproeien, verlatingsangst hebben, voor tijdens bezoek aan een dierenarts of voor tijdens andere stressvolle situaties. De band is geschikt voor katten van alle rassen vanaf 12 weken oud en werkt al na één uur tot wel 3 of 4 weken lang.

 • Werkt rustgevend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Voor bange en gestreste katten
 • Voor katten vanaf 12 weken
 • Werkt 3 tot 4 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmeringsmiddelen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de kat en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!
     

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Band voor de kat

Bevestig de band losjes om de nek van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen de band en de hals passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden. Dit kan de werking verminderen. Deze band is niet geschikt voor katten met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

    

Ander kalmeringsmiddel voor katten?

Bij ons kunt u ook Feliway Spray voor de kat bestellen. Dit middel voorkomt stress door natuurlijke feromonen. Of kies voor Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels. Bekijk ook ons gehele assortiment kalmeringsmiddelen voor katten. 

https://www.brekz.nl/25836-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-kat.jpg
6.95 2019/01/01
Poes is relaxter haar plassen op stoel/bank/hoek en harde miauwen in de nacht zijn nog niet over. De verpakking had met gemak door de brievenbus gepast, had in kosten en verpakkingsmateriaal gescheeld
Na de komst van een kitten, begon onze gecastreerde in huis te sproeien. We gebruiken de No Stress band nu 2 weken, het sproeien is wel een stuk minder geworden, helaas nog niet geheel over.
Heel te vrede over de levering en de bestelling.
Super , het bandje helpt echt om rustiger te worden .
zeer tevreden en mooi op tij geleverd
29018
14713
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95
Per 2
€ 13,25
Per 3
€ 19,25
Beaphar No Stress Spot On Hond

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Geschikt voor alle rassen 
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt een week lang
 • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 

https://www.brekz.nl/25837-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-hond.jpg