Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Stress en Vuurwerk

Wanneer uw hond of kat stress ervaart in de drukke decembermaand, zijn er gelukkig een aantal dingen die u kunt doen. Bij Brekz vindt u een groot aantal producten die uw trouwe huisgenoot kunnen helpen te ontspannen. Bestel uw antistress producten voor hond of kat bij Brekz tot wel 40% goedkoper! Gratis verzending bij een bestelling vanaf  € 28.
Lees meer ..
Overige supplementen
Beaphar
Rustgevend
Calm
Stress
Feliway
Pet Remedy

Beaphar

Rustgevend

Calm

Stress

Feliway

Pet Remedy

Superior Care

ProCare Mini

Beaphar

Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat is een navulverpakking gemaakt voor gebruik met de Beaphar No Stress verdamper kat. Het product bevat natuurlijke extracten met lavendin en valeriaan, die met de verdamper worden verspreid en helpen uw kat te kalmeren. Dit kan uw huisdier helpen in situaties als een nieuwe situaties bij verhuizen, onweer of vuurwerk. De verdamper vermindert tevens gedragsproblemen zoals vernielen, overmatig miauwen, territoriumdrift en moeilijkheden met andere dieren in huis.
Een navulling bevat 30 ml en is effectief voor een periode van ca. 4 weken.

 • Geschikt voor de Beaphard No Stress verdamper kat
 • Helpt om uw kat te kalmeren in stressvolle situaties
 • Op basis van een natuurlijk extract met lavendin en valeriaan
 • Effectief voor ca. 4 weken gebruik

Bij Brekz kunt u de beste rustgevend kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beaphar No Stress navulling kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling kat

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen waar uw kat vaak in de buurt komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.

Samenstelling Beaphar No Stress navulling kat

Op basis van natuurlijke extracten van lavendin en valeriaan.
Bevat tevens Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root oil.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rustgevende spray voor de kat? Kijk dan eens bij Feliway Spray voor de kat.

https://www.brekz.nl/33977-home_default/beaphar-no-stress-navulling-kat.jpg
9.09 2019/01/01
Een fijn product om te gebruiken
Het heeft even tijd nodig.
werkt beter bij 8 katten dan de Friends Feliway hier
Goed produkt
Gute Stresslinderung für die Katzen.
Erstmal riecht es stark, was manche Menschen vlt als unangenehm empfinden können. Doch die Katzen, die zusätzlich ein Antistresshalsband tragen, scheinen sich jetzt nach zwei Wochen beruhigt zu haben. Ich denke, in Kombination mehrerer Artikel tritt ein gutes Ergebnis ein. Sie ignorieren sich, somit hat es meiner Meinung nach geholfen.
Wie immer sehr schnelle Lieferung Alles wie erwartet
29991
14956
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09 (€ 9,09/ct)
Per 2
€ 17,25 (€ 8,63/ct)
Beaphar No Stress Verdamper hond incl. vulling

Productinformatie Beaphar No Stress Verdamper hond + vulling 

Beaphar No Stress Verdamper hond + vulling helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond zo veel mogelijk te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De elektrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag, doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de elektrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.    

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Helpt voor een veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Hier vindt u de navullingen voor deze verdamper die u separaat kunt bij bestellen. 

Bij Brekz kunt u de beste kalmeringsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. 

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
10.75 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,75 (€ 10,75/ct)
Per 2
€ 20,25 (€ 10,13/ct)
Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond is een handige navulverpakking en is geschikt voor gebruik met de Beaphar No Stress Verdamper hond. Het gebruik van de verdamper helpt om de stress bij uw hond te verminderen tijdens stressvolle gebeurtenissen. Denk aan een nieuw huisdier, een verhuizing, onweer of vuurwerk. De navulling bevat valeriaan en lavendin en is goed voor circa 4 weken gebruik. Het product is exclusief te gebruiken in combinatie met de Beaphar No Stress verdamper hond. 

 • Gebruik vermindert stress in stressvolle situaties
 • Bevat valeriaan en lavendin
 • Goed voor circa 4 weken gebruik
 • Alleen te gebruiken met de Beaphar No Stress verdamper hond
 • Geschikt voor gebruik bij iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress navulling hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling hond

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen in de buurt in een ruimte waar uw hond vaak komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.
   

Samenstelling Beaphar No Stress navulling hond

Dit product is op basis van valeriaan en lavendin. Bevat Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root Oil.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld rustgevende tabletten voor uw hond? Kijk dan eens bij Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/26683-home_default/beaphar-no-stress-navulling-hond.jpg
7.59 2019/01/01
29998
14958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,59 (€ 7,59/ct)
Per 2
€ 14,75 (€ 7,38/ct)
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.59 2019/01/01
helpt echt wel, ik heb een heel nerveuse hond, en die is nu toch kalmer geworden
Het werkt goed maar stinkt vreselijk heb hem eerst na eerste nacht buiten gehangen nu ruikt hij minder zelfs me hond vond het niet zo prettig nu is hij oke
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
odeur agréable...efficacité 80 pour cent pour une chienne berger allemand de 3 ans adoptée il y a 3 mois hyper active...prix imbattable!
Snelle en correcte levering
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,59 (€ 6,59/ct)
Per 2
€ 12,75 (€ 6,38/ct)
Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat is een rustgevende halsband voor katten met lavendel en valeriaan. De band is te gebruiken bij katten die te veel miauwen, sproeien, verlatingsangst hebben, voor tijdens bezoek aan een dierenarts of voor tijdens andere stressvolle situaties. De band is geschikt voor katten van alle rassen vanaf 12 weken oud en werkt al na één uur tot wel 3 of 4 weken lang.

 • Werkt rustgevend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Voor bange en gestreste katten
 • Voor katten vanaf 12 weken
 • Werkt 3 tot 4 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmeringsmiddelen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de kat en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!
     

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Band voor de kat

Bevestig de band losjes om de nek van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen de band en de hals passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden. Dit kan de werking verminderen. Deze band is niet geschikt voor katten met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

    

Ander kalmeringsmiddel voor katten?

Bij ons kunt u ook Feliway Spray voor de kat bestellen. Dit middel voorkomt stress door natuurlijke feromonen. Of kies voor Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels. Bekijk ook ons gehele assortiment kalmeringsmiddelen voor katten. 

https://www.brekz.nl/25836-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-kat.jpg
7.09 2019/01/01
Poes is relaxter haar plassen op stoel/bank/hoek en harde miauwen in de nacht zijn nog niet over. De verpakking had met gemak door de brievenbus gepast, had in kosten en verpakkingsmateriaal gescheeld
Na de komst van een kitten, begon onze gecastreerde in huis te sproeien. We gebruiken de No Stress band nu 2 weken, het sproeien is wel een stuk minder geworden, helaas nog niet geheel over.
Heel te vrede over de levering en de bestelling.
Super , het bandje helpt echt om rustiger te worden .
zeer tevreden en mooi op tij geleverd
Super Ware und super Händler
29018
14713
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09 (€ 7,09/ct)
Per 2
€ 13,49 (€ 6,75/ct)
Per 3
€ 19,49 (€ 6,50/ct)
Beaphar No Stress Spray voor de Kat

Beaphar No Stress Spray voor de kat

Beaphar No Stress Spray voor de Kat helpt uw kat om zich veilig te voelen in stressvolle situaties zoals bij overmatig sproeien, miauwen, reizen, dierenartsbezoek, onweer en vuurwerk. Dit handige hulpmiddel helpt stress bij uw huisdier te voorkomen. De handige sprayfles bevat valeriaan, die zorgt voor een rustgevende werking. Uw kat zal zich door de werking van de geur die de spray verspreidt, veiliger voelen en meer rust uitstralen. Beaphar No Stress Spray voor de kat is geschikt voor alle katten en is verkrijgbaar in een fles van 125 ml.

 • Geschikt voor katten
 • Helpt stress voorkomen
 • Kalmeert uw kat door middel van geur
 • Rustgevende werking door valeriaan
 • Handige spray
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Verkrijgbaar in een flacon van 125 ml

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spray voor de Kat voor een scherpe prijs. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spray voor de Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spray voor de KAT

Spuit de Beaphar No Stress Spray voor de kat op de plekken waar uw kat zich terug trekt als hij bang is, of op de plekken waar hij ongewenst gedrag vertoont.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief Beaphar product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot on Kat? Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit product. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze producten voor rustgeving aan uw kat.

https://www.brekz.nl/25863-home_default/beaphar-no-stress-spray-voor-de-kat.jpg
8.89 2019/01/01
29021
14716
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml OP = OP
€ 8,89 (€ 0,07/ml)
2 x 125 ml
€ 16,75 (€ 67,00/l)
3 x 125 ml
€ 24,25 (€ 63,82/l)
Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

https://www.brekz.nl/25839-home_default/beaphar-no-stress-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
4.99 2019/01/01
Snelle en correcte levering
Prima spul , het werkt goed bij mijn hond . Snel thuis bezorgd !!
Très bon produit, calme ma petite yorkshire qui déteste le sèche cheveux...
Alles super hoffe das Halsband bringt seine Wirkung
Je n'ai encore pas encore assez de recul pour voir les effets de ce produit, même si il est possible que mon hyper actif de toutou soit un plus détendu face aux stimuli extérieurs. En tout cas, il n'est pas néfaste.
29022
14717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 4,99 (€ 0,25/ct)
40 tabletten
€ 9,59 (€ 0,24/ct)
60 Tabletten
€ 13,95 (€ 0,23/ct)
Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond 48ml

Productinformatie Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond (48 ml)

Het werkzame feromoon in de Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond (48 ml) is een natuurlijk feromoon wat de teef produceert als ze haar puppy’s voedt. Dit feromoon is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond te gebruiken, heeft het een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd, zoals blaffen, vernielen van meubels, markeringsgedrag, overmatig likken en krabben, verstoppen of angst. De Beaphar CaniComfort Verdamper is zeer geschikt wanneer honden nieuwe ervaringen opdoen, zoals bij trainingen, introductie in een onbekende omgeving zoals een nieuw huis, gezinsuitbreiding (dier of mens) of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden. Overmatige stress bij honden kan leiden tot klinische ziekten. Beaphar CaniComfort Verdamper is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft honden niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Gebruik de verdamper continu, schakel deze niet uit. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort navulling. Deze kunt u apart bijbestellen. 

Bij Brekz kunt u Beaphar CaniComfort Verdamper en navullingen 48ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beaphar producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! De 48 ml verpakking heeft een beperkte houdbaarheid. (t/m 6-2021)

Gebruiksaanwijzing Beaphar CaniComfort Verdamper en navullingen

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. De verdamper is alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CaniComfort vulling of navulling voor deze verdamper. Buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. Plaats de verdamper niet onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. MINIMALE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. NIET onderdompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Dit product valt onder de Europese Richtlijn 2012/19/EU betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA).

Samenstelling Beaphar CaniComfort Verdamper en navulling

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s: 100g

Ander product?

Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om de hond te kalmeren. Als u liever iets anders wilt, zou u kunnen kijken naar de Beaphar No Stress Band voor de hond, dit is een stressverminderende halsband voor honden. Een ander mogelijk alternatief is Beaphar No Stress Spot On Hond, een kalmeringsmiddel voor honden van alle rassen en leeftijden.

https://www.brekz.nl/33924-home_default/beaphar-canicomfort-verdamper-navulling-48ml.jpg
18.25 2019/01/01
35726
16526
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Navulling
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Per Set
€ 18,25 (€ 18,25/ct)
2 Navullingen
€ 24,75 (€ 12,38/ct)
Per 2 sets
€ 34,95 (€ 17,48/ct)
3 Navullingen
€ 36,49 (€ 12,16/ct)
Per 3 sets
€ 50,49 (€ 16,83/ct)
Beaphar CaniComfort kalmerende Spray 60ml

Productinformatie Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml

Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is ideaal bij stressvolle situaties en voor honden met gedragsproblemen. De spray bevat een kopie van een natuurlijk feromoon. Dit feromoon wordt van nature geproduceerd door de teef als ze haar puppy’s voedt en is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml te gebruiken, heeft de spray een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. U kunt de spray gebruiken in bijvoorbeeld de auto of de bench vóór het reizen, of op een favoriete deken, dit helpt ongewenst gedrag te voorkomen. Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is ideaal voor de preventie van krabben, blaffen en (reis)angst (hijgen, bibberen, onrust). Deze spray is dus zeer geschikt voor dierenartsbezoek of wanneer de hond voor de eerste keer mee naar zijn nieuwe huis reist. Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is ook zeer geschikt voor gebruik in huis: in de mand, op het bed, de riem, het speelgoed van de hond. Dit helpt de hond zich op zijn gemak te voelen en vernieling te voorkomen.

Bij Brekz kunt u Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml

Gebruik +/- 8 sprays per toepassing. Spray Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml in de bench of in de auto 15 minuten voor gebruik. Behandel alle voorwerpen die in contact komen met de hond (halsband, riem en mand), spray op meubels of nieuwe voorwerpen om ongewenst gedrag te voorkomen. Nooit rechtstreeks op de hond spuiten. Spray niet in de bench als de hond erin zit. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml versuft de hond niet.

Samenstelling Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2%, Isopropanol q.s: 60ml

Ander product

Zoekt u een ander product om uw hond bij stressvolle situaties te helpen? Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om stress bij honden te verlichten. Wat dacht u van Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond? Een alternatief is bijvoorbeeld Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat met natuurlijke ingrediënten.

https://www.brekz.nl/33926-home_default/beaphar-canicomfort-kalmerende-spray-60ml.jpg
16.25 2019/01/01
35732
16527
Beaphar CaniComfort kalmerende Spray 60ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 16,25 (€ 270,83/l)
2 x 60 ml
€ 30,75 (€ 256,25/l)
3 x 60 ml
€ 44,49 (€ 247,17/l)
Beaphar CatComfort Verdamper voor de kat 48ml

Productinformatie Beaphar CatComfort Verdamper voor de kat

Beaphar CatComfort Verdamper voor de kat werkt ideaal bij stressvolle situaties en is zeer geschikt om gedragsproblemen te helpen voorkomen. Deze verdamper verspreidt het feromoon dat vrij komt wanneer een kat kopjes geeft. Dit bevordert dat uw kat zich veilig en ontspannen voelt. Beaphar CatComfort is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing of een compleet nieuwe inrichting. Het kan uw kat dus helpen om sneller te wennen in een nieuw huis of andere omgeving. De spray heeft geen invloed op andere dieren in huis, versuft uw kat niet en kan eventueel gebruikt worden naast medicijnen. De CatComfort verdamper heeft een inhoud van 48 ml. Navullingen kunt u apart bij bestellen. De verdamper is geschikt voor een oppervlakte van max. 70m² en is ongeveer 30 dagen werkzaam. 

Bij Brekz kunt u producten van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CatComfort Verdamper tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar CatComfort Verdamper

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. Beaphar CatComfort Verdamper alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. Niet gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CatComfort vulling of navulling voor deze verdamper. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. Niet plaatsen onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. Minimale afstand boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten.  Niet onderdompelen in water en niet ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Buiten het bereik van kinderen houden.
    

Samenstelling Beaphar CatComfort Verdamper

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s. 100g.
    

Ander product?

Zoekt u dit product in een andere vorm? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Beaphar CatComfort halsband voor de kat. Voor alle overige producten kunt u kijken op de pagina met al onze rustgevende middelen voor katten.

https://www.brekz.nl/29467-home_default/beaphar-catcomfort-verdamper-voor-de-kat.jpg
16.49 2019/01/01
33196
15837
Beaphar CatComfort Verdamper voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Navulling
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Per Set
€ 16,49 (€ 16,49/ct)
2 Navullingen
€ 21,04 (€ 10,52/ct)
3 Navullingen
€ 31,02 (€ 10,34/ct)
Per 2 sets
€ 31,95 (€ 15,98/ct)
Per 3 sets
€ 45,95 (€ 15,32/ct)
Beaphar CatComfort Kalmerende spray voor de kat

Productinformatie Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray is een spray die uw kat helpt te kalmeren dankzij de feromonen die het bevat. Feromonen zorgen ervoor dat katten zich op hun gemak voelen. Zelf geven katten feromonen af wanneer zij zich veilig en ontspannen voelen. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal ter voorkoming van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst. Beaphar CatComfort® is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing, nieuwe inrichting of zelfs het verplaatsen van meubels. De feromonen in de spray geven een geruststellend gevoel en laat uw kat zich veilig voelen. Zo kan hij sneller wennen aan zijn nieuwe omgeving. Ook wanneer u met de kat naar de dierenarts moet of u op reis gaat met uw huisdier, kan deze spray uitkomst bieden. Het middel heeft geen invloed op andere huisdieren en werkt niet versuffend, maar enkel kalmerend. De spray is ongeveer 5 uur werkzaam.

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CatComfort Kalmerende Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd eerst de bij dit product geleverde gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Gebruik +/- 8 sprays per toepassing. Spray de reismand 15 minuten voor gebruik in. Spray op het kattenluik, 
de kattenbak of krabpaal om gebruik te stimuleren. Beaphar kan helpen om territorium afbakening of sproeien te voorkomen, door de markeringsplaatsen in te spuiten. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Spray op plaatsen waar de kat ongewenst krabt, dit helpt het gedrag voorkomen. Spuit niet rechtstreeks op de kat of in de reismand terwijl de kat er in zit. 

Samenstelling Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 10% Isopropanol q.s.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Beaphar in de vorm van een verdamper? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Verdamper. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze rustgevende middelen voor katten.

https://www.brekz.nl/29470-home_default/beaphar-catcomfort-kalmerende-spray-voor-de-kat.jpg
7.91 2019/01/01
33198
15838
Beaphar CatComfor Kalmerende spray voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 15,25 (€ 254,17/l)
2 x 60 ml
€ 28,95 (€ 241,25/l)
3 x 60 ml
€ 41,25 (€ 229,17/l)

Rustgevend

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Productinformatie Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat zijn rustgevende gistsnoepjes die u zowel aan uw hond als aan uw kat kunt geven. De snoepjes bevatten valeriaan, passiebloem en een anti-stress kruidenmix. Deze stoffen hebben een rustgevende werking en stimuleren dat uw dier tijdens vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kalmer blijft. De snoepjes zijn daarnaast gezond, omdat ze vitaminen en mineralen bevatten die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. De toevoeging van zeewier en kruiden bevordert een betere darmwerking. Verder bevatten de tabletten alleen natuurlijke antioxidanten en geen chemische toevoegingen. 

 • Rustgevende snoepjes
 • Voor hond en kat
 • Helpt angst en stress verminderen
 • Ondersteunt een gezonde huid en vacht
 • Helpt de darmwerking verbeteren
 • Met natuurlijke antioxidanten
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten rustgevende producten voor uw dier gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat per 100 stuks met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel tabletten u uw dier per dag mag geven per 10 kg lichaamsgewicht.
 

Dier Aantal stuks
Volwassen hond Min. 2 - max. 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Puppy 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Volwassen kat 2 - 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Kitten 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht


Ingrediënten Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, valeriaan (3,33%) en passiebloem (3,33%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,91%), ruw vet (2,61%), ruwe celstof (0,24%), ruwe as (6,28%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine B-complex (69,28 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (285,01 mg/kg). 

Ander rustgevend product voor uw dier?

Bij ons kunt u ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen om uw dier rustig te houden. Voor uw kat bestelt u Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels en voor uw hond kunt u ook kiezen voor de rustgevende Adaptil Tabletten voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten voor honden en katten

https://www.brekz.nl/26693-home_default/biofood-relax-tabletten-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.95 2019/01/01
houdt de kat goed rustig in de wagen en op show
Na een aantal dagen het te hebben gegeven hadden we wat resultaat
29921
14917
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2 verpakkingen
€ 7,75 (€ 3,88/ct)
Per 3 verpakkingen
€ 11,49 (€ 3,83/ct)
Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond helpt om de relatie met uw hond(en) goed te houden. Met de verdamper brengt u een geur in huis waarmee u voor uw hond een liefdevolle leefomgeving creëert en van het huis een warm en veilig thuis maakt.

Studies hebben aangetoond dat tekenen van stress worden gereduceerd door het gebruik van de verdamper. Dit geldt vooral voor situaties in huis die voor uw hond of pup als uitdagend kunnen zijn. Daarbij kunt u denken aan onder meer stress door lawaai (vuurwerk of onweer), een nieuwe omgeving (bij een verhuizing), verlatingsangst of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups of honden kunnen ongewenst gedrag gaan vertonen om hun stress mee te uiten, bijvoorbeeld door overmatig te blaffen, door onzindelijk of vernielzuchtig te worden. De verdamper kan in dergelijke situaties een uitkomst zijn. 

Het idee achter de Adaptil Verdamper is gebaseerd op het effect van geruststellende feromonen. Bij het zogen scheidt een teef deze af om het nageslacht gerust te stellen. Omdat deze feromonen ook op latere leeftijd nog invloed hebben op uw hond, worden zij gebruikt in de vulling van deze verdamper. De feromonen zijn alleen voor honden waarneembaar, mensen hebben er dus geen last van. De redenen om de verdamper voor uw hond te gebruiken nog eens onder elkaar. 

 • Erg geschikt om honden te laten wennen aan een nieuwe situatie 
 • Ook om meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren
 • Ideaal om uw hond gerust te stellen bij hard geluid zoals vuurwerk of onweer
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste dierenartikelen kopen voor uw hond. Zo koopt u de Adaptil Verdamper voor de hond dankzij de voordeelverpakking met extra navullingen online tegen de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

U kunt de verdamper in het stopcontact doen in de ruimte waar de hond het meeste verblijft. Het product werkt het beste wanneer u de verdamper continu laat aanstaan. De vulling van de verdamper bevat 48ml en is geschikt voor 30 dagen gebruik. Vanaf dat moment kunt u het apparaat gebruiken met een navulling. 

Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen thuis worden gelaten. Enige positieve effecten zijn vaak al eerder merkbaar, in de eerste week van de behandeling. Aangeraden wordt de verdamper minimaal 1 maand achtereen te gebruiken en de verdamper na vijf navullingen te vervangen. Het product kan worden gebruikt in combinatie met gedragstraining.
 

Ander middel bij gedragsproblemen?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen gedragsproblemen van of stress bij uw hond. Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond.

https://www.brekz.nl/22616-home_default/dap-verdamper.jpg
21.95 2019/01/01
werkt zoals aangegeven, hondje is rustiger
ben blij hiermee want dit is echt voordelig en je bespaart echt geld
Mijn hond word daar heel rustig van echt aan te raden.
Geeft ondersteuning in vuurwerk tijd.
Prima, werkte binnen een paar dagen, de hond was rustiger
Snel geleverd Tot nu toe nog weinig verschil in de hond we blijven hopen.
Onze hond is 14 jaar en altijd snel in de stress. De stress is steeds vaker en heftiger waardoor het soms op paniekaanvallen lijkt. Sinds wij de Adaptil verdamper gebruiken is onze hond veel minder snel gestrest en blijft ze echt veel rustiger. Hadden we dit maar al jaren geleden in huis gehad, dan had ze een stuk minder stress gehad in haar leven. Maar we zijn blij dat wij haar voor de tijd die ze nog heeft, in ieder geval met meer rust nog van haar oude dag kunnen laten genieten.
ik heb het nog niet kunnen gebruiken, in december 2019, mag u mij nog eens vragen
Het is een goed product, onze hond was wel iets rustiger tijdens de laatste dag van het jaar, maar toch blijft hij tijdens vuurwerk ontzettend bang. We hebben ook de adaptil halsband en de tabletten erbij gebruikt. Helaas met te weinig resultaat.
Nadat de verdamper een dag werkte, merkten wij dat de hond rustiger werd en minder reageerde op knallen.
Wat een fijn product! Mijn doggo is gewoon zichzelf, maar wordt wel ondersteund zodat de verlatingsangst minder is. Het neemt de angst zeker niet weg, maar hij is wel een stuk zekerder.
Mijn hond begint iets rustiger te worden. Ik heb de verdamper naast zijn bench geplaatst en hij vindt nu erg fijn om zich daarin terug te trekken.
Werkt perfect voor onze hond!
Ik gebruik hem nu een week . Ik heb een hondje die epilepsie heeft. En het is een gevoelig hondje. Dus hoop dat dit gaat helpen dat hij minder aanvallen krijgt. Mijn hondje is wel relaxer volgens mij dus blijf het een paar maanden proberen .
Het helpt echt, ben super tevreden.
Snelle levering goed product
Heb bij jullie nog geen enkel probleem gehad en daar voor dank voor de diensten geleverd
Het is te merken dat de hond veel rustiger is geworden. Grietje is een Roemeense hond met rugtasje en heeft al veel meegemaakt. Door de verdamper en spray te gebruiken heeft zij meer haar moedergevoel. De Adaptil is aangeraden door de dierentolk die heeft gekeken wat er met haar aan de hand was.
Prima levering op tijdtijd. Heel goeden kwaliteit, werkte meteen.Een heel tevreden klant. Ludo
Het helpt echt goed de hond is erg bang maar met de verdamper echt niet meer..en bij brekz word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Na 2 dagen begonnen wij te merken dat het onze hond rustiger werd Hij is/was heel onzeker en angstig. Nu na ruim een week een veel minder angstige hond.
Onberispelijke service. Bestelde producten correct en stipt geleverd.
Ik heb via via van dit product gehoord. Wij zijn er heel erg tevreden mee. De honden willen zelf heel graag naar de ruimte waar we de verdamper hebben opgehangen. Volgens de buren horen ze de honden niet meer wat voorheen wel het geval was
Ben er nog niet helemaal zeker van of het werkt.
Snelle levering. Netjes ingepakt.
Enkele dagen gebruikt ivm de operatie van onze hond, ze was heel relaxed dus deze gaan we voor eind december zeker ook inzetten... toen wilde ze nl. onder de bank en dat past echt niet
We kenden het merk en wisten dat het goed was
Verdamper zit nu 14 dagen in. Ik kan niet zeggen dat ik nu een andere hond heb, maar heb toch de indruk dat het toch iets doet. Afwachten maar.
Levering was in orde! Zal zeker in de toekomst nog bestellen!
Onze hond (Lasha Apso) van anderhalf jaar was ineens bang in huis. Staart omlaag, trillen, en geen idee waar dit ineens vandaan kwam. Kon staren naar punten in huis en was echt van slag. Ontzettend onrustig en kon zijn rust ook niet meer vinden. Ben gaan zoeken op internet en zou mogelijk een 'angstfase' in zijn tweede puberteit kunnen zijn. Las toen over Adaptil en eerlijk gezegd was ik wel een beetje sceptisch. Heb toen toch de verdamper en de halsband besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen en gek genoeg is hij hiervan ontzettend opgeknapt. Het werkte direct en zoals hij eerder van slag is geweest, is hij met het gebruik van Adaptil niet meer geweest. Kennelijk was dit voldoende voor hem om weer rustig te worden. De halsband is gelukkig erg licht en hij heeft er geen last van. Het geeft een lichte geur af, zeker niet irritant. Mijn dochter zegt soms dat het een beetje naar vers gebakken oliebollen ruikt ;) Onze hond heeft het dus zeker geholpen! Ben er erg blij mee! M.v.V.
Es ist toll. Meine Jungs sind deutlich entspannter.
Snelle en correcte levering.
ne semble pas être efficace pour mes petits chiens mais sans doute d faut il encore attendre
De hond rustiger en tevreden
1746
990
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Navulling
€ 16,25 (€ 16,25/ct)
Complete Set
€ 21,95 (€ 21,95/ct)
2 Navullingen
€ 31,75 (€ 15,88/ct)
2 x Complete Set
€ 42,95 (€ 21,48/ct)
3 Navullingen
€ 46,75 (€ 15,58/ct)

Calm

Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer

Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer is een complete voeding die geschikt is voor kleine honden die stress ondervinden. Stress ontstaat als er situaties zijn waar een hond geen controle over heeft. Voorbeelden hiervan zijn een vakantie, een verblijf in een dierenpension, een verhuizing of een verandering in de gezinssituatie. Ook te veel huisdieren bij elkaar kunnen stress veroorzaken, net zoals het licht en geluid bij onweer en vuurwerk. Op deze momenten kan het zijn dat uw hond angstig of agressief en vernielzuchtig wordt. Langdurige stress kan ook lichamelijke problemen veroorzaken zoals maag-darmproblemen of huidaandoeningen. De juiste voeding kan uw hond ondersteuning bieden tijdens stressvolle situaties en zo de symptomen verminderen.

Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer bevat alfa-casozepine, een gehydrolyseerd melkeiwit, en l-tryptofaan. Deze stoffen helpen de gemoedstoestand van uw hond te ondersteunen. Daarnaast is de voeding licht verteerbaar en helpt het de spijsvertering en darmpassage gezond te houden. Zo kunt u weer samen rustig genieten.

 • Rustgevende werking dankzij alfa-casozepine en L-tryptofaan
 • Ondersteunt de spijsvertering dankzij een licht verteerbare formule met vezels en prebiotica 
 • Samengesteld om de natuurlijke huidbarrière te ondersteunen en een optimale huidgezondheid.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer

Samenstelling: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, gedehydreerd varkenseiwit*, mineralen, tarwegluten*, sojaolie, visolie, fructo-oligosacchariden (0,49%), hydrolysaat van melkeiwitten**, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 25,0% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 7,1% - Ruwe celstof: 1,5% - L-tryptofaan: 0,26% - Omega-3 vetzuren: 0,68% - EPA/DHA: 0,30% - **Met trypsine gehydrolyseerd alfa-S1.0 caseïne van rund: 1,24g/kg.

Toegevoegde voedingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.000IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 48mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,8mg, Koper (3b405, 3b406): 15mg, Mangaan (3b502, 3b504): 62mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 127mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,1mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. 

Voedingsadvies

Onderstaand advies is een richtlijn. Raadpleeg voordat u dit voer aan uw hond geeft het voedingsadvies op de verpakking. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Mager Optimaal gewicht Overgewicht
2 54 48 41
3 74 65 56
4 91 80 69
5 108 95 82
6 124 109 94
7 139 122 106
8 153 135 117
9 168 148 127
10 181 160 138
11 195 171 148
12 208 183 158
13 221 194 168
14 233 205 177
15 246 216 187


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere dierenartsvoer van Royal Canin? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet.

https://www.brekz.nl/39956-home_default/royal-canin-veterinary-diet-calm-hondenvoer.jpg
33.95 2019/01/01
Ok, goede voeding
goed verteerbaar en doet wat beloofd ,rust innerlijk goed ook voor de vertering
Mijn hondje mag het geel graag.
Nog even afwachten of ze minder gestrest is met oud en nieuw. Tot nu toe gaat het goed. Ze vind het in elk geval erg lekker, wij de geur iets minder, ruikt erg naar vis.
Mijn honden doen het goed hier mee, goede ontlasting en zijn aanmerkelijk rustiger!
Goed product tegen een goede prijs.
zeer goede dierenvoeding gebruik het al vele jaren
Stort udvalg til billige priser. Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering
Unser Hund frisst dieses Diätfutter sehr gerne und verträgt es auch gut.
Die Ware ist im Preis Leistungsverhältnis super. Die Lieferzeit war angemessen und pünktlich am Bestimmungsort. Ich werde wieder bestellen. Danke.
Molto buono, ma troppo costoso....
sehr gutes produkt und eine schnelle lieferung
Produit de qualité et livraison rapide ! Au top
Schnelle Lieferung. Unser Jack Russell Terrier mag das Futter. Nur die einzelnen Kroketten dürften für ihn größer sein. Er kaut sie nicht sondern schlingt sie runter. Wir würden das nächste mal das gleiche Futter für größere Hunde auswählen, damit der Hund endlich mal kaut. Beruhigende Wirkung kommt langsam aber stetig. Ein Hundetherapeut sollte allerdings bei unserem Hund hinzugeholt werden. Es ist eben ein großes Ganzes was einem Angsthund mittel- bis langfristig hilft.
le produit est bon mais le commercant est mauvais, il ne respecte pas ses engagements et ne daigne pas répondre si on le sollicite pour avoir une expliquation!!!!!
Alles Super immer wieder gerne.
pünktliche Lieferung. Hund ist zufrieden.
24170
13717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg OP = OP
€ 19,95 (€ 9,98/kg)
4 kg
€ 33,95 (€ 8,49/kg)
2 x 4 kg
€ 63,95 (€ 7,99/kg)
4 x 4 kg
€ 123,95 (€ 7,75/kg)

Stress

Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer

Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer is speciaal gemaakt voor katten die te maken hebben met stressvolle situaties. Het kalmeert ze. Royal Canin Veterinary Calm mag bij bepaalde situaties ingezet worden. Niet alleen bij stressvolle situaties, maar ook wanneer uw kat maag-darmklachten heeft die zijn veroorzaakt door stress. Ook kan het problemen aan de huid of urinewegen verminderen. De voeding kan gebruikt worden ter ondersteuning bij gedragstherapie na angstige situaties. Royal Canin Calm kattenvoer stimuleert namelijk het behoud van een gezonde emotionele balans. Het beschermt de huid en ondersteunt een goede spijsvertering. Daarnaast reguleert het de haarbalvorming. Haarballen kunnen gemakkelijker worden uitgescheiden. Ten slotte ondersteunt dit voer de gezondheid van de urinewegen. 

 • Speciaal voor katten die te maken hebben met stressvolle situaties
 • Helpt voor het behoud van een gezonde emotionele balans
 • Bevordert een gezonde en stralende huid
 • De spijsvertering wordt ondersteunt 
 • Reguleert haarbalvorming
 • Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen

Bij Brekz kunt u de beste dierenartsvoeding voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin  Calm kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 41 34 -
3 55 46 -
4 68 56 45
5 79 66 53
6 90 75 60
7 101 84 67
8 111 92 74
9 120 100 80
10 130 108 86


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Calm kattenvoer

Gedehydreerde gevogelteeiwitten, mais, rijst, tarwegluten, maisgluten, gehydrolyseerde dierlijke proteine, plantaardige vezels, dierlijk vet, bietenpulp, mineralen, visolie, psylliumschillen en -zaden, soja olie, fructo-oligo-saccharide, bernagie olie, gehydrolyseerde melkproteine,  tagetes extract (bron van luteïne). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (24900 IU/kg), vitamine D3 (800 IU/kg), ijzer (40 mg/kg), jodium (2.8 mg/kg), koper (8 mg/kg), E5 (mangaan) 54 mg, zink (202 mg/kg), selenium (0.1 mg/kg), tryptofaan (3.6 g/kg)

Analytische bestanddelen
Eiwit (36,0%), vet (11,0%), ruwe as (7,9%), ruwe vezels (4,0%) 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary kattenvoer assortiment. Hier verkopen we bijvoorbeeld ook voer voor katten met diabetes. Een voorbeeld hiervan is Royal Canin Veterinary Diabetic (zakjes) kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/39988-home_default/royal-canin-calm-diet-kattenvoer.jpg
43.95 2019/01/01
Snelle levering. Na een paar dagen merkte ik al effect bij mijn katten. Top product.
kleine brokjes die onze kater met smaak opeet
Snelle en juiste levering
Goed product, hele trage bezorging
Top product voor kat die stress ervaart.
Prima produckt en een snelle levering
Kat vindt het lekker en ze wordt er rustiger van
Snel besteld voor een goeie prijs en snel geleverd.
Top service en op tijd geleverd.
gekregen als 4 jarige, zijn onmiddellijk over gegaan op Calm met als resultaat :poes is inmiddels 18 jaar en goed gezond.
Werkt prima bij mijn gestresste asielkater.
een zeer goede service, en zeer vlotte levering, TOP
Makkelijk snel en de katten zijn weer blij.
Ma minette les prend depuis 2 semaines maintenant et je trouve que ca me l apaise elle est plus calme
Schmeckt der Katze :-)
Pour le moment je ne l'ai pas encore testé, car il est arrivé trop tard, j'ai du acheter d'autres croquettes
Mit diesen Futter ist die Katze viel ruhiger
mon chat s'arrache moins de poils depuis
Sehr gute Konsistenz und die Haupsache......den Fellnasen schmeckt es......der Napf wurde erst nach kompletter Leerung verlassen
Super Qualität, bester Service, schnelle Lieferung - empfehlenswert!
Das Futter ist die Lieblingsspeise unserer Katzen.
Hjælpe min katte rigtig meget med flytning
Bonjour, j'ai 5 chats à la maison. et deux d'entre eux ne s'entendent pas très bien, j'ai commencé à leur donner les croquettes calm diet mélangées avec leurs anciennes croquettes à raison 1/3 - 2/3, pas bcp de changement pour l'instant sauf peut être le plus vieux qui semble moins craintif et revient faire des calins, à voir à plus longue expérience ...je continue pour l'instant
Je donne ce produit à mon chaton de 9 mois car il a été maltraité avant que je ne l'adopte et il est devenu un petit chat craintif, peureux, ayant peur du contact avec les humains et les autres chats. Comme il urine partout mais aussi dans sa litière et qu'il ne supporte pas le clomicalm donné par le vétérinaire, je lui mélange ces croquettes Calm Diet à sa nourriture et depuis il va un peu mieux. Il sort de dessous mon lit pour me voir. Je pense que ce produit lui convient et lui fait du bien.
Det er super. Katten spise det meget gerne
Alles was in orde.Perfect.
Recommandé par la vétérinaire de ma Pépette... Très bien accepté..
Cela ne fait pas effet du jour au lendemain mais une semaine après avoir mangé les croquettes royal canin chat calm mes minettes ne vomissent plus et sont plus calmes. De plus il me semble que leur transit s'est amélioré. Dommage que ces produits soient chers.
Snelle levering en netjes verwerkt
Das Futter wirkt toll. Unsere Katze ist total relaxt geworden. Seit dem sie das Futter bekommt versteckt sie sich nicht mehr wenns regnet.
Très bon produit pour une chatte siamoise un peu stressée par un déménagement
Snelle en eerlijke levering,alles dik on orde.
Prima webwinkel. Goede prijs, snelle levering.
Croquettes recommandées par mon vétérinaire. Effet bénéfique et positif sur mes 2 minettes qui les aiment beaucoup ! Produit de qualité.
4974
2581
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 26,95 (€ 13,48/kg)
4 kg
€ 43,95 (€ 10,99/kg)
2 x 4 kg
€ 85,95 (€ 10,74/kg)
3 x 4 kg
€ 126,95 (€ 10,58/kg)
4 x 4 kg
€ 166,95 (€ 10,43/kg)
Thundershirt voor katten

Thundershirt voor katten

Het Thundershirt voor katten oefent een constante druk uit rond de borst van de kat, wat bij de meeste katten voor een geweldig kalmerend effect zorgt. De uitgeoefende druk rond de borstkas werkt op het zenuwstelsel van uw kat. Het thundershirt is een veilige, gemakkelijke en effectieve manier om uw kat rustig te houden. Dit kan een uitkomst zijn tijdens situaties die uw kat angstig kunnen maken.

U kunt het thundershirt bijvoorbeeld gebruiken als u bezoek krijgt, een autorit maakt of bij het schoonmaken. Ook kalmeert het uw kat in situaties waarbij harde geluiden te horen zijn, zoals het geval is bij vuurwerk of feesten. Een voordeel van het Thundershirt voor katten is dat uw huisdier geen kalmerende medicijnen in hoeft te nemen. Hierdoor is het Thundershirt op langere termijn goedkoper en duurzamer. Bovendien vinden er geen bijwerkingen plaats. 

Het kan zijn dat het Thundershirt bij het eerste gebruik nog geen invloed uitoefent op de kat. Na een aantal keer went de kat eraan en wordt ze rustiger.  

Het Thundershirt voor katten is in 3 maten verkrijgbaar. 

De afmetingen van de 3 maten zijn:

Maat        Borstomvang               Gewicht
S               22 tot 31 cm                  tot 4 kg
M              31 tot 41 cm               4 tot 6 kg
L               41 tot 58 cm             vanaf 6 kg

Let op: het is belangrijk om in acht te nemen dat het Thundershirt niet de gehele dag door gedragen mag worden. 

Bent u op zoek naar een effectief en duurzaam kalmerend product voor uw kat? Koop dan het Thundershirt voor katten goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere kalmerende producten. 
     

Ander kalmerend product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Thundershirt voor katten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kalmerende producten voor katten. Er zit vast een geschikt product voor uw kat tussen! Sanal Relax voor hond, kat en konijn is een middel met een rustgevend effect.

https://www.brekz.nl/3884-home_default/thundershirt-voor-katten.jpg
37.49 2019/01/01
5505
2872
Thundershirt voor katten > Meer informatie
Thundershirt voor katten 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Large
€ 38,95 (€ 38,95/ct)
Medium
€ 38,95 (€ 38,95/ct)
Thundershirt voor honden

Productinformatie Thundershirt voor honden

Het Thundershirt voor honden is een effectieve oplossing tegen angst bij honden en is geschikt voor iedere hond. De onschuldige aard en de effectiviteit van het product maken het een uitstekende oplossing voor honden met angst. Het Thundershirt zit strak om het lichaam van uw hond. Door de continue druk die op uw huisdier wordt uitgeoefend voelt hij zich omsloten en wordt rustiger. Het product is goed bruikbaar in situaties die angstig zijn voor uw hond zoals een verhuizing, vuurwerk of autorijden. Vaak worden honden al bij het eerste gebruik merkbaar rustiger. Het product is verkrijgbaar in zes afmetingen, van XXS tot XL. 

Het Thundershirt is effectief vanwege de constante, gelijkmatige druk op het lichaam. Dit heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het effect is bekend van het inbakeren van pasgeboren kinderen en van mensen met een angststoornis. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 85% van de honden baat had bij het product. Het Thundershirt is een uitkomst bij onder meer:

 • Angst voor onweer
 • Reisangst, bijvoorbeeld tijdens reizen met de auto
 • Verlatingsangst
 • Angst voor het hondenhok
 • Drang tot trekken tijdens het uitlaten
 • Blafproblemen

Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Thundershirt voor honden

Om de juiste maat Thundershirt te kopen voor uw hond kunt u het beste de borstomvang meten. Doe dit net achter de voorpoten van uw huisdier. U kunt de onderstaande tabel gebruiken voor uw keuze.

Maat van het Thundershirt Borstomvang Gewicht
Cm Kg
XXS 22 - 33 < 4 kg
XS 33 - 43 4 - 6
S 43 - 53 7 - 11
M 53 - 64 12 - 18
L 64 - 76 19 - 29
XL 76 - 94 30 - 50

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende halsband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond. Voor een overzicht van al onze rustgevende producten kijkt u op de Productpagina.

Thundershirt
https://www.brekz.nl/2924-home_default/thundershirt-voor-honden.jpg
35.95 2019/01/01
Werkte super goed voor onze bange chihuahua
M’n hond leek het prettig te vinden om te dragen tijdens het vuurwerk geknal. Hij is panisch voor vuurwerk.
Goed keurig verpakt.
Je moet je hond wel laten wennen aan het shirt. Dus langzaam opbouwen.
Snel en netjes verpakt bezorgd.
Snelle levering, goede pasvorm en maat voor mijn hond. Komende jaarwisseling hopelijk een kalme hond die minder last heeft van spanning!
Het zou helpen tegen wagen ziekte maar dat doet het niet. Wel lekker warm voor de winter
Shirt is perfect! Mijn honden waren er zeer blij mee en ik ook!
Precies datgene gekregen wat besteld is. Goed geregeld
Ziet er erg goed en degelijk uit.
Prima product. Lijkt iets te helpen
Werkt uitstekend ! Hond moest in het begin even wennen ( wat heb ik nou aan ? ) maar ging uitstekend tijdens het uitlaten rond de jaarwisseling. Product werkt fijn vanwege de klittenband sluitingen en is makkelijk aan te doen bij de hond , die dus aanmerkelijk rustiger wordt. Top product !
zo als altijd SUPER SERVICE bedankt in name Jack thundershirt hef goed geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding
Fijne stof en sluit mooi aan. Snel geleverd
mijn hondje heeft angst en al dies meer, hopelijk gaat het hier wat beter mee, we moeten het nu uitproberen maar het zit als gegoten
Hond is rustig met dit product aan. Geen irritaties
snelle levering, goede producten
we zullen dat in het toekomst kunnen zeggen :-)
Voor onze Flatcoated Retriever een maat L thundershirt aangeschaft. Het spreekt snel voor zich hoe het shirt aan te doen. Ik het wel zeggen dat het materiaal me wat tegen viel. Ik dacht dat het wat stugger zou zijn, maar het is "gewoon" jersey. Ik heb het shirt een week voor oud-en-nieuw aan gedaan om te laten wennen. Onze hond leek het allemaal prima te vinden. (kwispelen) Normaal gaat ze om 00.00 uur met de staart tussen de poten op zoek naar een veilige plek in de kamer en blijft onrustig heen en weer lopen en piepen. Nu, met thundershirt aan, bleef ze aan je voeten liggen. Ze keek wel alert rond. Voor ons is het dus een succesvolle aankoop geweest.
De hond lijkt er rustiger van te worden.
Tot mijn grote verbazing werkte dit thundershirt zó goed tegen de vuurwerkpaniek van mijn alaskan malamute. Normaal ligt zij bij de knallen rillend opgerold in een hoekje van de bank, nu lag zij met het shirt aan languit aan mijn voeten te slapen en slechts bij de "bominslagen" keek zij mij even aan en ontspande daarna weer. Ik vind het een fantastische uitvinding en heb het al aan diverse vrienden met angstige honden aanbevolen.
Het duurt even.maar indd het helpt. Is nu rustiger geeft zich gauwer neer als ze weer aan het knappen zijn
Das Thundershirt hilft meinem Hibbelhund sehr, sich zu entspannen. Die Lieferung war sehr schnell und problemlos.
Unser Hund hat es gleich akzeptiert, obwohl er ansonsten Mäntel nicht so mag. Er hat es bekommen, weil er mit fast 14 manchmal unsicher und durcheinander ist und dann anfängt an einem zu kleben und er nicht immer stundenlang auf den Schoß kann. Das Shirt scheint ihm zu helfen.
Tolles Shirt,Hilft wirklich den Hund etwas mehr Geborgenheit zu vermitteln
Hurtig levering tak
Passt gut und der Hund ist während der Autofahrt nicht so gestreßt
Sehr gute Qualität
Sehr angenehmes Material, super Verarbeitung, verrutscht nicht sitzt sehr gut, mein Hund fühlt sich wohl. Ist empfehlenswert.
Flot den kom så hurtigt og den passer.
Durch DPD war nicht mal 24 Stunde nach der Bestellung bei uns angekommen und so schnell hatte ich per Post noch nie gehabt! Den Thundershirt hat mein Hündin teilweise geholfen. Man merkt, dass diese Thundershirt sich beruhigt aber von Raketen oder Böller hat sie noch angst Sonst ist sie mit Thundershirt oft sehr still und ruhig.
Das Shirt wirkt beruhigend, jedoch ist das Material nicht besonders langlebig. Ich denke nach einem Gebrauch von 9 - 12 Monaten, bei täglichem Gebrauch, ist das Shirt vermutlich durch. Ich würde es dennoch auf jeden Fall weiterempfehlen, da es für meinen Hund recht angenehm zu tragen ist und da es Baumwolle enthält und nicht zu 100 % aus Synthetiks.
Sehr schnelle Lieferung !!!!
Passt super, sieht gut aus und vor allem zeigt es Wirkung. Mein Hund ist wesentlich entspannter und liebt dieses Shirt. Ich werde mir für meinen 2. Hund definitiv auch eins bestellen!
Die Lieferung kam leider viel zu spät und so musste unser Hund ohne Thundershirt durch die Silvesternacht. Habe ihn dann mit Tüchern nach der Wickeltechnik eingewickelt. Selber Effekt! Von daher kann es nur gut sein. Liegt auf jeden Fall super am Hund. Top.
tatsächlich wurde meine Hündin ruhiger ...Lieferung erfolgte trotz Festtage sehr schnell...Vielen Dank, immer wieder gern.
Mein Hund ist öfters ruhiger wie sonst und bellt nicht wegen harmloser Geräusche.
prima shirt, past perfect
Meine Hündin lässt es sich gut anziehen und scheint tatsächlich etwas ruhiger zu werden. Ihre Ängste nimmt es allerdings nicht komplett. In der Größe liegt meine Hündin genau zwischen 2 Größen. Ich hatte das Größere genommen, was jetzt etwas zu viel Stoff im Brustbereich hat. Es lässt sich durch die 2. Lasche dann doch noch ganz gut fixieren. Gutes Material.
Geweldig resultaat en snelle bezorging
Sehr gute Erfindung die unseren Hunden geholfen hat.
Schnelle Lieferung, günstiger Preis, Shirt ist gut anzupassen, schönes Material, Wirkung muss sich noch zeigen
Bestellung kam quasi sofort. Ob das Thundershirt etwas hilft, wir werden sehen...
3997
2136
Thundershirt voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
L
€ 35,95 (€ 35,95/ct)
M
€ 35,95 (€ 35,95/ct)
XL
€ 35,95 (€ 35,95/ct)
S
€ 35,95 (€ 35,95/ct)
XS
€ 35,95 (€ 35,95/ct)
XXS
€ 38,95 (€ 38,95/ct)
Adaptil Halsband voor de hond

Adaptil Halsband voor de hond

De Adaptil Halsband voor de hond is een speciale halsband die continu een geruststellende stof loslaat. Heeft uw hond last van stress, angst of verdriet? U kunt deze symptomen herkennen aan een ingedoken houding, verminderde activiteit of eetlust, bibberen, gestoord gedrag of aanhoudend janken en blaffen. Dankzij de Adaptil Halsband kunt u het welzijn van uw hond helpen te verbeteren. De geruststellende stof die de Adaptil Halsband op de huid van uw hond loslaat is een synthetische imitatie van een feromoon. Deze stof wordt door moederhonden afgescheiden na de geboorte van hun puppies. Deze stof zorgt ervoor dat uw hond kalmeert, waardoor stress, angst en verdriet afnemen. De Adaptil Halsband voor de hond is bijzonder geschikt wanneer u uw hond meeneemt op reis, tijdelijk onderbrengt in een kennel of pension, wanneer uw hond tijdelijk last heeft van hard lawaai of wanneer uw hond slecht alleen thuis kan zijn. De halsband heeft een kalmerende werking gedurende circa 4 weken.

Bij Brekz kunt u de Adaptil Halsband voor de hond goedkoop online bestellen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Adaptil hondenhalsbanden.
 

Maten van de Adaptil Halsband voor de hond

Bij Brekz kunt u kiezen uit twee verschillende maten voor de Adaptil Halsband voor de hond:

 • Puppy/kleine honden S/M Voor honden tm 10kg (voor een nek/hals met een omtrek tot 37,5 cm)
 • Medium/ grote honden M/L Voor honden zwaarder dan 10kg (voor een nek/hals met een omtrek tot 62,5 cm)


Gebruiksaanwijzing van de Adaptil Halsband voor de hond

De Adaptil Halsband voor de hond is zeer eenvoudig in gebruik. Volgt u onderstaande drie stappen:

 • Plaats de halsband rondom de hals van uw hond
 • Maak de halsband op maat. Laat ruimte tussen hals en band ter grootte van een dikte van 2 vingers
 • Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af.

 

Extra aanwijzingen voor de Adaptil Halsband voor de hond

 • Wanneer uw hond gaat zwemmen of in bad gaat, dient u de halsband te verwijderen. Wanneer de halsband nat is verliest deze zijn werking. Doe de halsband pas weer om als de vacht van uw hond volledig droog is.
 • Gebruik de halsband direct na het openen van de verpakking.
 • Gebruik de halsband niet wanneer uw hond grote wonden aan zijn hals heeft.
 • Houdt de Adaptil Halsband voor de hond buiten bereik van kinderen.

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander gezondheidsproduct van uw hond? In onze hondenapotheek vindt u niet alleen meer rustgevende producten voor uw hond, maar bijvoorbeeld ook kappen en schoentjes voor uw hond en ontwormingsproducten

https://www.brekz.nl/24924-home_default/adaptil-halsband-voor-de-hond.jpg
11.25 2019/01/01
Snelle levering. Super product
We merken dat onze hond absoluut rustiger reageert. De adaptil band werkt goed.
Transparant, en correct. Halsband werd snel geleverd, wel opvallend was de Russische tekst ? Maar het product was voor ons uitstekend herkenbaar en werkt naar behoren.
Onze hond wordt idd minder gestrest tijdens dragen van de band wat voor hem en ons prettig is.....
Snelle levering, prijs/kwaliteit prima. Of het echt werkt....geen idee.
Super blij met deze halsband , onze hond loopt nu veel rustiger op straat!
Ik gebruik dit artikel al lang en ben er heel tevreden over.
Ik heb dit product besteld maar was niet thuis toen de levering kwam. De halsband is teruggestuurd naar jullie Kunnen jullie een andere leveringsdatum voorstellen? Anita schockaert
door het gebruik van de halsband ,daalt de onrust van onze hond en wordt hij rustiger ( minder blafneigingen). Van het moment dat de halsband uitgewerkt is, wordt hij weer onrustig en wordt het tijd om hem een nieuwe aan te doen. De halsband bewijst dus de goede werking ervan.
is goedkoper bij jullie dan bij de veearts
Bij onze hond merk ik echt het verschil !hij is rustiger !ik combineer het wel met de verdamper van adaptil
Mijn hond is erg bang voor vuurwerk en door de halsband Warren de scherpe randjes eraf
Eerder het zelfde voor in het stopcontact geprobeerd voor mijn getraumatiseerde hond, maar de halsband geeft meer resultaat, binnen zo wel ook buiten in deze stresvolle tijd. Erg tevreden
Ik heb de band nu 2 dagen om en merk wel dat de hond wat rustiger is geworden. Ik hoop dat hij bij de jaarwisseling het gewenste resultaat zal geven. Dus nog even afwachten
Onze hond is vrij angstig en heel bang voor vuurwerk. Zonder nu al te weten of de adaptil halsband ook werkt tegen vuurwerk angst, is al wel te melden dat ze wat vrolijker en minder bang lijkt.
Het product moet zich nog bewijzen. Tot nu toe is het prima!
Deze halsband is hier in huis reeds goed gekend. Hij werkt positeif en is dus aan te raden
Goed product, helpt duidelijk om stress bij de hond te verminderen
Adaptil werk erg snel en is goed aan te brengen. Duidelijke handleiding!
Vaker via de dieren arts dezelfde halsband besteld. En blijkbaar altijd teveel betaald! Vanaf nu zal ik hem iedere keer hier bestellen het scheelde zich bijna de helft en hij was 1 dag later binnen. Top werk ! :)
Het is nog geen oud en nieuw maar heb wel het idee dat ze iets ontspannender is.
Super produit qui fonctionne très bien sur ma toutoune
Très efficace, je recommande
je l'utilise depuis plus de 2 ans et apprécie son utilisation sur 8 mois sans problème
23871
13670
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small/medium
€ 22,49 (€ 22,49/ct)
€ 11,25 (€ 11,25/ct)
Medium/Large
€ 23,95 (€ 23,95/ct)
2 x Small/medium
€ 43,95 (€ 21,98/ct)
€ 21,97 (€ 10,99/ct)
2 x Medium/Large
€ 46,95 (€ 23,48/ct)
Adaptil Spray voor de hond

Adaptil Spray voor de hond

Als uw hond in een onbekende situatie terecht komt kan dat stress opleveren. Adaptil Spray voor de hond is een middel dat uw hond gerust kan stellen in stressvolle situaties, zoals een bezoek aan de dierenarts of de trimsalon. De spray is een makkelijke oplossing voor tijdelijk gebruik en het middel is al na een kwartier inwerken werkzaam. U hoeft het alleen maar op de plek te spuiten waar uw hond zal verblijven, zoals in de auto, slaapplek, het hondenhok of in de mand. Het product blijft tot maximaal vijf uur werkzaam, maar het kan geen kwaad om de spray opnieuw te gebruiken als u merkt dat de effecten verminderen.

De werkzaamhetd van Adaptil Spray voor de hond berust op de aanwezigheid van een bepaald hondenferomoon. Een feromoon is een natuurlijke stof die boodschappen overbrengt tussen individuen van dezelfde soort, zoals tussen een moederhond en haar jongen. Het hondenferomoon in de spray is identiek aan het Dog Appeasing Pheromone, een feromoon dat door een moederhond wordt uitgescheiden om de puppy's gerust te stellen. De spray is hierdoor geschikt voor honden van alle leeftijden.

Dus bent u op zoek naar een stressverminderend middel voor uw hond? Bestel dan nu Adaptil Spray voor de hond goedkoop online op Brekz!

De houdbaarheid van Adaptil Spray voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Adaptil Spray voor de hond

Gebruiksadvies

Schud de fles.

Spray 8 tot 10 spuitjes met Adaptil 15 minuten voordat het effect is gewenst en voordat de hond in de behandelde omgeving wordt gebracht (auto, hondenmand, hok etc…).

De effecten duren 4 tot 5 uur, hoewel elk dier anders zal reageren.

Breng opnieuw aan na de verlopen tijd of als je een verminderd effect bemerkt. 

Zorg ervoor dat tijdens het aanbrengen de hond niet in de buurt is (vooral als het een hondenmand of bench betreft) en geef het genoeg tijd (15 min.) om de alcohol te laten verdampen. 

Adaptil Spray voor de hond mag niet direct op dieren of op het gezicht van een dier gespoten worden! 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Adaptil Spray voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Adaptil en andere rustgevende producten op onze website. We beschikken over Adaptil verdampers, halsbanden en tabletten. Deze producten zijn ontwikkeld om een rustgevend effect te bereiken in verschillende situaties. 

https://www.brekz.nl/24925-home_default/adaptil-spray-voor-de-hond.jpg
21.75 2019/01/01
23874
13671
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 21,75 (€ 362,50/l)
2 x 60 ml
€ 42,49 (€ 354,08/l)