Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Wobbler Indy kattenspeelgoed

Productinformatie
Per stuk
€ 4,59
€ 4,59

Wobbler Indy kattenspeelgoed is een leuk speeltje voor katten. De veren trekken de aandacht van de kat en verhogen het speelplezier.

  • Geschikt voor alle katten
  • Leuk speeltje met veren
  • helpt de kat actief te houden

Meer informatie

Productinformatie Wobbler Indy kattenspeelgoed

De Wobbler Indy kattenspeelgoed is een aantrekkelijk speeltje met veertjes en is geschikt voor alle katten. Het speeltje stimuleert het jachtinstinct en voorkomt verveling bij uw kat. Spelen is een belangrijk onderdeel in het leven van uw kat. Het helpt ze actief te houden en hun natuurlijke gedrag te stimuleren. Met de Wobbler kan uw kat zichzelf prima voor langere tijd vermaken. Uiteraard kunt u ook samen spelen om zo de band met uw geliefde kat te versterken. 

Bij Brekz kunt u de leukste kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Wobbler Indy kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Is uw kat niet snel geïnteresseerd in speeltjes? Probeer dan eens een kattenkruid speeltje, zoals de Kong Catnip Toy Squirrel. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenspeeltjes.