Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Speelbal met stekels en lichtje voor de kat OP is OP

Per stuk
€ 3,75
€ 3,75

Speelbal met stekels en lichtje voor de kat is een speeltje dat 14 seconden licht knippert bij hard schudden of stuiteren vanaf 30 centimeter. 

  • Oranje
  • Erg sterk materiaal
  • Ideaal voor gooispelletjes 

 


Speelbal met stekels en lichtje voor de kat

Speelbal met stekels en lichtje voor de kat is een speeltje voor de kat die licht geeft wanneer het stuitert. Uw kat zal zich hier uren mee kunnen vermaken, met name in het donker. De speelbal knippert licht gedurende 14 seconden bij hard schudden of stuiteren vanaf 30 centimeter. De bal wordt omhuld door TPR (Thermo Plastic Rubber). Hierdoor rolt hij zacht en is hij ideaal voor gooispelletjes. Het materiaal is daarnaast erg sterk en zal dus lang meegaan. De lengte is ongeveer 5 centimeter. 


Let op dat uw kat, terwijl hij speelt, geen deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Gebruik het speelgoed niet meer als het beschadigd is. De speelbal werkt op batterijen die niet vervangen kunnen worden. 

Bij Brekz kunt u het beste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Speelbal met stekels en lichtje voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander kattenspeelgoed?

Bent u op zoek naar ander kattenspeelgoed, zonder licht? Bekijk dan onze Kattenspeelgoed pagina. Een voorbeeld van een speeltje met de uitstraling van een dier is de Kong Catnip Toy Frog. Deze heeft de vorm van een kikker en bevat catnip. 


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
10-10-2018
4
4
4
4
4
Leuk speeltje waar de katten (en overigens ook de honden) gek op zijn!