Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Chinchillasnacks 

De lekkerste snacks voor uw chinchilla. Deze lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw chinchilla en om het gebit van uw chinchilla optimaal te houden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Verpakking Prijs
60 gram
€ 2,99
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Chinchillasnacks

Chinchillasnacks zijn al onze snacks die geschikt zijn voor uw chinchilla's. Chinchilla's eten van nature vooral droge voedingen, zoals chinchillapellets en hooi. Maar u wilt uw lievelingsdier natuurlijk ook weleens een extra'tje voeren. Daarom vindt u hier alle snacks voor uw knaagdier. Om u wegwijs te maken in ons assortiment vindt u hieronder een korte toelichting op de producten. 

Chinchillasnacks assortiment

Chinchillasnacks zijn al onze snacks die geschikt zijn voor uw chinchilla's. De knaagdieren hebben in de basis een sobere voeding met liefst wat knaagmateriaal. Maar om uw huisdier op zijn tijd wat te verwennen kunt u hem een van onze snacks voeren. U vindt hier producten van bekende merken als Versele-Laga en Vitakraft en varierend van zongedroogde mais tot popcorn en van tarwe aren tot party knaagdiersnacks. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een toelichting op ons assortiment.

Vitakraft

Vitakraft is een bekende naam in de wereld van knaagdiervoer. Zo heeft het merk ook een aantal smakelijke knaagdiersnacks in het assortiment. Een voorbeeld is hun heerlijke zongerijpte maiskolf, de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. Bent u op zoek naar een party knaagdiersnack van het merk? Kijk dan eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks.

Versele-Laga

Een andere bekende naam in knaagdierenland is Versele-Laga. Bekend van de natuurlijke voedingsproducten voor knaagdieren biedt het merk hier ook natuurlijke, smakelijke snacks aan. Het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn bijvoorbeeld, een zee complete snack met gepofte granen en groenteblokjes en boordevol voedingsstoffen. Bent u op zoek naar een vezelrijk alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij de Crispy Snack Fibres snack.

Puik

Bent u op zoek naar een gezond en voedzaam alternatief voor de bovenstaande snacks? Kijk dan eens bij de Puik Tarwe Aren knaagdiersnack.Een natuurlijke traktatie met veel voedingsvezels en bovendien voorzien van een uitstekende smaak!

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack voor uw konijn? Kijk dan eens bij onze Konijnensnacks.

Terug