Smølke dierenvoeding

Smølke wil dat jij zo lang mogelijk kunt genieten van de hechte vriendschap van je hond of kat. Smølke is transparant over de inhoud van haar complete alles-in-één voeding. Daarom hanteert Smølke een open ingrediëntenlijst en kun je altijd op de 6 zekerheden terugvallen. Lees onder de producten verder.

Smølke is no-nonsense en biedt een goed en degelijk kwaliteitsproduct voor een eerlijke betaalbare prijs. Geen ingewikkelde termen of vage claims die niemand begrijpt, maar een duidelijke en transparante manier van communiceren, zodat je weet wat je koopt en voert. Een simpel, maar compleet assortiment met de beste ingrediënten voor jouw maatje. Smølke voeding bevat alleen ingrediënten voor een goede brok met alle belangrijke voedingsstoffen die iedere hond en kat nodig heeft voor een lang, gezond en gelukkig leven. 


Smølke is altijd bereikbaar voor vragen en helpt je graag. Smølke biedt je de zekerheid en het vertrouwen dat je een voeding geeft die de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat voorop heeft staan. Daar maak je vrienden mee!


Smølke assortiment – Zo simpel kan het zijn!


Ken je dat, dat je door de bomen het bos niet meer ziet in de vele verschillende voedingen en varianten die er beschikbaar zijn? Daar heb je met Smølke geen last meer van! Een overzichtelijk assortiment, waarbij je er bij ieder product op kunt vertrouwen dat jij je dier de meest optimale voeding geeft! Dan hoef jij je geen zorgen te maken over de voeding van je dier en kun je gewoon genieten van de momenten met je maatje samen!

 

Junior – Optimal Growth

Puppy’s en kittens hebben een verhoogde behoefte aan energie, eiwit en calcium en de Smølke producten houden hier optimaal rekening mee, zodat je maatje goed kan opgroeien. In deze range vind je de Puppy Mini-Medium, Puppy Maxi en Kitten.

 

Adult – Daily Balance

De Smølke producten houden rekening met de meest voorkomende gezondheidsproblemen en zijn perfect uitgebalanceerd voor jouw maatje. In deze range vind je de Adult Mini, Adult Medium en Adult Maxi. Voor katten is er Adult Vis & Rijst en Adult Kip & Rijst.

 

Senior – Vital Ageing

Oudere dieren hebben vertraagde stofwisseling en hun zintuigen verminderen. Smølke heeft hier rekening mee gehouden door meer vitamines en spoorelementen toe te voegen en de calorische waarde naar beneden te brengen. Ook wordt de vetstofwisseling gestimuleerd en biedt de voeding ondersteuning bij het behoud van soepele gewrichten. In deze range vind je de Senior Mini, Senior Medium en Senior Maxi voor de hond. Ook voor oudere katten is er een Senior variant.

 

Specials

Ook voor honden en katten die een specifiekere voeding nodig hebben kun je bij Smølke terecht. Voor honden en katten met een voedingsallergie heeft Smølke een hypoallergene voeding bestaande uit één eiwitbron van lam: de Sensitive. Daarnaast heeft Smølke voor dieren met overgewicht of gecastreerde en gesteriliseerde dieren de Weight Control voor honden en de Sterilised voor katten in het assortiment. Daarnaast is er ook nog een Puppy Grain Free Formula en voor volwassen honden en katten de Adult Grain Free Formula.

 

Het voeren van Smølke producten zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete Alles-in-één voeding en maakt eventuele aanvullende producten zoals dentalsticks, zalmolie of schapenvet overbodig. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten, zoals het hoort!

 

Extra verwennen?

Een extra verwennerij of cadeautje voor de verjaardag van je hond of kat? Kijk dan eens naar de Vers Gestoomde Maaltijden of Soft Patés voor honden! En ook voor katten heeft Smølke heerlijke Soft Patés. Deze smakelijke producten zijn ook te gebruiken als complete maaltijden, ideaal voor kieskeurige eters.

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.