Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tetra Delica Menu tropische vissenvoer

100 ml
€ 5,75
€ 5,75

Tetra Delica Menu tropische vissenvoer is mix van vier verschillende soorten combinaties vlokken voor uw vis. 

  • Volledig voer
  • Gezonde maaltijd
  • Met natuurlijke voedseldieren

Tetra Delica Menu tropische vissenvoer

Tetra Delica Menu tropische vissenvoer is volledige en gezonde maaltijd voor uw tropische vissen. De gevarieerde maaltijd zit vol met essentiële voedingsstoffen, vitaminen en sporenelementen. Het voer bestaat uit vier verschillen compartimenten met elk een verschillend soort mix van minivlokken en natuurlijke voedseldieren. De aanwezige dieren zijn pekelkreeftjes, krill, vlokreeftjes en watervlooien.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vis goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Delica Menu tropische vissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Tetra Delica Menu tropische vissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Tetra Delica Menu tropische vissenvoer

Aquariumvissen dienen nooit te veel voedsel te krijgen. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vis. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander vissenvoer? 

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort siervis? Bekijk dan ons Sierivissenvoer assortiment. Hier verkopen we voer voor verschillende soorten vissen. Een voorbeeld hiervan is de Tetra Cichliden Mini Granulaat. Ook verkopen we voeding voor exotische vissen. Dit is het Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer.