Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tetra Tablets TabiMin OP is OP

120 tabletten
€ 4,95
€ 4,95
275 tabletten
€ 9,95
€ 9,95

Tetra TabiMin Multi Tablets is een hoogwaardig hoofdvoer speciaal voor siervissen die op de bodem leven.

  • Complete voeding
  • Speciale tabletten
  • Ondersteunt de weerstand

Tetra TabiMin Multi Tablets

Tetra TabiMin Multi Tablets is een hoogwaardig visvoer dat speciaal ontwikkeld is voor op de bodem levende siervissen. Onder andere modderkruipers, grondelende barbelen en meervallen kunt u deze voeding geven. De tabletten hebben twee gekleurde zijden, waarbij elke kleur voor een ander voermengsel staat. Zo geeft u een gevarieerde maar toch complete voeding. Tetra TabiMin Multi Tablets bevat bovendien vitamine C ter ondersteuning van de weerstand van uw vissen. Ook bevordert dit voer een gezonde groei. De tabletten zakken snel naar de bodem, waar ze langzaam uiteen vallen. Hierom zijn ze ideaal voor siervissen die op de bodem leven of vissen die schuw zijn. 

  • Een gezonde voeding boordevol voedingsstoffen
  • Verrijkt met garnalen voor een aantrekkelijke smaak
  • Bevordert een gezonde groei en een gezonde weerstand
  • Ideaal voor vissen die op de bodem leven of vissen die schuw zijn

Bij Brekz kunt u Tetra TabiMin Multi Tablets goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste vissenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Tetra TabiMin Multi Tablets staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Tetra TabiMin Multi Tablets

Verstrek dagelijks een hoeveelheid voer afhankelijk van het aantal vissen.

Samenstelling Tetra TabiMin Multi Tablets

Melk en eiwitproducten, vis- en bijproducten, plantaardige eiwitextracten, graan, gist, algen, week- en schaaldieren, oliën en vetten, suiker, mineralen.

Ander product?

Zoekt u ander visvoer, bijvoorbeeld een voeding van Tetra voor tropische vissen? Bij ons kunt u ook terecht voor diverse soorten Siervissenvoer. Bekijk ook eens ons totale aanbod aan Aquarium- en vijverbenodigdheden.