Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Sierhoender vogelvoer 

Sierhoender vogelvoer omvat ons gehele assortiment aan voedingen die geschikt zijn voor sierhoenders. Voer voor fazanten, pauwen, kalkoenen, patrijzen, parelhoenders, kwartels en oude landhoenderrassen. Voer dat voor een glanzend verenpak en een mooie kleur snavel en poten zorgt bij sierhoenders.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Sierhoender vogelvoer 

Sierhoender vogelvoer omvat ons gehele assortiment aan voedingen die geschikt zijn voor sierhoenders. Onder sierhoenders verstaan we; alle fazantensoorten, pauwen, patrijzen, kalkoenen, kwartels, parelhoenders, krielkippen en oude landhoenderrassen. Deze groep vogels heeft zo zijn eigen voerbehoefte. Zo hebben zij veel eiwitten nodig en zijn ze gebaat bij een aangepast aminozurenpatroon. Door te kiezen voor een gespecialiseerde voeding bent u er zeker van dat uw vogel zijn prachtige verendek behoudt. Ook draagt zo'n gepaste voeding bij aan een constante groei van kuikens en jonge dieren. De basisvoeding van sierhoenders bestaat uit een onderhoudskorrel. Lees hieronder meer over ons assortiment aan voedingen.

Sierhoender vogelvoer assortiment

 Voor een volledige onderhoudskorrel kunt u eens kijken bij de Kasper Fauna Sierhoender Onderhoudskorrel. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor sierhoenders. Het zorgt dat het verenpak van uw vogel in topconditie blijft. Ook draagt het zorg voor een gezonde snavel en poten. De voeding bevordert bij juist gebruik een goede opfok, bevedering en productie. Het is geschikt voor sierhoenders vanaf 18 weken.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor uw papegaaien? Kijk dan eens bij ons Papegaaienvoer.

Terug