Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Schildpaddenvoer 

Wij hebben speciaal voer voor schilpadden. Het voer bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals insecten. Het voer stimuleert de groei van het schild van uw schildpad.
JBL Schildpaddenvoer OP is OP

JBL Schildpaddenvoer

JBL Schildpaddenvoer is een natuurlijk voer met gedroogde kreeftjes en waterinsecten en is geschikt voor waterschildpadden. Dankzij de schalen van gedroogde kreeftjes is de voeding rijk aan calcium. Dit is een essentiële  voedingsstof voor schildpadden, want zij is onmisbaar voor een gezonde groei van het schild. Het natuurlijke voer en de smakelijke vishoudende sticks zijn speciaal uitgebalanceerd voor het dieet van uw waterschildpad. 

  • Natuurlijke voeding met gedroogde kreeftjes, waterinsecten en vishoudende sticks
  • Rijk aan natuurlijke calcium, onmisbaar voor een gezonde groei van het schild
  • Smakelijk voer met vishoudende sticks
  • Optimaal uitgebalanceerd voor waterschildpadden

 

Bij Brekz kunt u het beste Schildpaddenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu JBL Schildpaddenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van JBL Schildpaddenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een algenbestrijdingmiddel? Kijk dan eens bij Tetra Plant Algizit. Een overzicht van ons Schildpaddenvoer vindt u hier.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1000 ml
€ 17,49
2500 ml
€ 30,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten