Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon

Productinformatie
Per 14
€ 14,59
Beschikbaar 01 januari
€ 14,59

Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon is een hoogwaardige, gebalanceerde aanvullende voeding en is gericht op volwassen katten.

  • Rijk aan tonijn en rund
  • Bevat Omega-3 en Omega-6 vetzuren
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon

Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon is een hoogwaardige, gebalanceerde aanvullende voeding met tonijn en rund en is gericht op volwassen katten. Voor de voeding zijn uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Zo is de tonijn afkomstig van open zee en is daarom gegarandeerd vrij van hormonen en antibiotica. De vis bevat essentiële voedingsstoffen voor uw kat, zoals de Omega-3 en Omega-6 vetzuren en aminozuren. Het rundvlees in dit product is uitsluitend afkomstig uit vrije veehouderijen en zorgt voor de nodige dagelijkse eiwitten. Het geheel is geconserveerd in een smakelijke visbouillon. Er zijn voor dit product geen chemische toevoegingen gebruikt zoals conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Schesir natvoer is bij katten zeer geliefd om de natuurlijke, onweerstaanbare smaak. Dat maakt de voeding tevens zeer geschikt voor moeilijke eters. 


Bij Brekz kunt u de beste aanvullende voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele aanbiedingen voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon

Tonijn (minstens 50%), runderfilet (7,2%)
Plantaardige geleermiddelen: E.U. goedgekeurd.

Analytische bestanddelen

Vocht (85%), ruw eiwit (12%), ruw vetstof (0,8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.325 IU/kg), vitamine D3 (110 IU/kg), vitamine E [alpha-tocopherol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Rundvlees in visbouillon

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Voor verder voedingsadvies volg de aanwijzingen op de verpakking. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Schesir met tonijn op een basis van kookwater? Kijk eens bij Schesir Tonijn natural style. Voor een overzicht van ons volledige assortiment aan natvoer voor de kat kunt u kijken op de Merkenpagina.