Schesir natvoer kat

Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Productinformatie
14 x 70 gr
€ 20,95 (€ 21,38/kg)
Meest verkocht
€ 20,95 (€ 21,38/kg)
Op 01 jan weer verkrijgbaar

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon is heerlijke natvoeding voor uw kat en bevat alleen de allerbeste ingrediënten. Een blikje bevat 85 gram.

  • Hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Heerlijke smaak
  • 100% natuurlijk

Meer informatie

Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. Heerlijke visfilets en rijst gecombineerd met het meest smaakvolle visbouillon zal zelfs de meest kieskeurige kat laten zwichten voor deze voeding. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit kan worden gegarandeerd. Schesir is een betrokken merk wanneer we het hebben over natuur en milieu. Voor de productie van de papieren verpakking wordt ten minste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

  • vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
  • hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
  • de beste voeding voor de meest kieskeurige kat
  • milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt
  • zonder toegevoegde voedingsmiddelen
     

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Ingredienten Schesir Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Tonijn (70,5%), visbouillon (23,8%), kleine ansjovis (4,3%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 18.0%, ruw vet 0.3%, ruwe vezel 0.1%, ruwe as 2.0%, vocht 80.0%.
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir raadplegen.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.