Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Schesir Tonijn met Ham in visbouillon

Productinformatie
Per 14
€ 14,59
€ 14,59

Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten. Een blikje bevat 70 gram.

  • Heerlijke tonijn en ham
  • Alleen natuurijke ingrediënten
  • Zonder conserveringsmiddelen

Meer informatie

Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer is een zeer hoogwaardige aanvullende blikvoeding voor katten. Alleen de beste delen van de vis en ham worden gebruikt, hierdoor is de voeding vrij van graten, huid of ingewanden. Het vlees en de vis worden gestoomd en de voeding wordt zorgvuldig met de hand bereid. Bovendien zitten de stukjes tonijn en ham in een heerlijke en gezonde bouillon. De voeding bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en eetlustopwekkers. Hierdoor behoudt de voeding zijn pure smaak. Zelfs de meest kieskeurige eters zullen hun bordje helemaal leeglikken!

Vis, waaronder tonijn, is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren, zoals linolzuur. Deze vetzuren dragen onder andere bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is ook rijk aan eiwitten. Deze zorgen voor sterke en gezonde spieren. De voeding zit in handige portieblikjes van 70 gram. Deze blikvoeding is een aanvulling op de dagelijkse droogvoeding. 

  • Aanvullende voeding met heerlijke tonijn en ham in visbouillon
  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
  • Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, eetlustopwekkers en kleurstoffen
  • In handige portieblikjes
     

Gunt u uw kat een pure en natuurlijke blikvoeding van hoge kwaliteit? Koop dan nu Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere blikvoeding van Schesir.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer

Geef uw kat tot twee blikken natvoer per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer

Tonijn (70%), ham (4%), rijst (2%), visbouillon (24%).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (17.0%), Ruw vet (0.5%), Ruwe vezel ( 0.5%), Ruwe as (2.0%), Vocht (80.0%). 
90,9 kcal/100 g

Toegevoegde voedingsstoffen:
Deze voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.

 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn met Ham in visbouillon kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Schesir kattenvoer, er zit vast een smakelijke voeding voor uw kat tussen! We beschikken bijvoorbeeld over Schesir Kipfilet met Surimi en Schesir Zalm Natural Style. Dit zijn beide aanvullende blikvoedingen waarmee u uw kat een afwisselende maaltijd kunt aanbieden.