Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon

Productinformatie
Per 14
€ 14,59
Beschikbaar 03 april
€ 14,59

Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon is een gebalanceerde, smakelijke aanvullende voeding met tonijn en is bedoeld voor volwassen katten.

  • Rijk aan Pacifische tonijn
  • Ook geschikt voor moeilijke eters
  • Milieuvriendelijk geproduceerd

Meer informatie

Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon is een gebalanceerde, smakelijke aanvullende voeding met tonijn en is bedoeld voor volwassen katten. Het natvoer bevat de beste kwaliteit tonijn en dorade en is daardoor zeer gewaardeerd bij fijnproevers. Maar ook moeilijke eters trekt u moeiteloos over de streep. Bij Schesir bent u er tevens zeker van dat rekening wordt gehouden met mens en milieu. Zo wordt voor de verpakking tenminste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. En uw kat kan genieten van een natuurlijke voeding, vrij van chemische toevoegingen als conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Bij Brekz kunt u de beste aanvullende voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon 

Tonijn (min. 70,5%), dorade.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Dit product bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer voor uw kitten? Kijk eens bij Schesir Kitten Kipfilet met Aloe. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u op de Merkenpagina.