Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Schesir Tonijn in visbouillon

Productinformatie
Per 14
€ 14,59
€ 14,59

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een smakelijke, aanvullende voeding voor katten van alle leeftijden.

  • Zeer smakelijk, geschikt voor moeilijke eters
  • Alleen de beste visfilet gebruikt
  • Vrij van toevoegingsmiddelen

Meer informatie

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een zeer smakelijke aanvullende voeding en is geschikt voor katten van alle leeftijden. De speciaal geselecteerde Pacifische tonijn en kip maken dit product van niet alleen erg smakelijk, maar ook gezond. Dankzij de het aroma, de consistentie en smaak is het natvoer ook voor de meest moeilijke eters onweerstaanbaar. En omdat tijdens de productie de meest geavanceerde technieken worden gecombineerd met een nauwkeurige kwaliteitscontrole, krijgt uw kat altijd de beste voeding voorgeschoteld. Een voeding die overigens vrij is van toegevoegde voedingsmiddelen. Vanzelfsprekend houdt Schesir bij de productie rekening met het milieu. De kartonnen verpakking wordt daarom gemaakt van 80% gerecycled papier. 

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online kopen. Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer koopt u bij ons extra voordelig in de voordeelverpakking, of tijdens een van de vele acties!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer

Tonijn (75,3%), visbouillon(23,2%), rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).
 

Voedingsadvies

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een aanvullende voeding.

Tot 2 blikjes per dag in combinatie met compleet nat- en/of droogvoer. Serveren op kamertemperatuur. Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater naast het voer.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer? Kijk dan eens bij een van de andere varianten, zoals Schesir Zalm natural style kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
20-11-2018
4
4
4
4
4
Bij onze nieuwe bestelling - en we zijn reeds een aantal jaren klant - kunnen we enkel zeggen "Proficiat!"