Schesir natvoer kat

Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Productinformatie
14 x 70 gr
€ 20,95 (€ 21,38/kg)
Meest verkocht
€ 20,95 (€ 21,38/kg)
Op 01 Jan weer verkrijgbaar

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en garnalen en is geschikt voor iedere kat. Een blikje bevat 70 gram

  • Rijk aan kipfilet
  • Natuurlijke voeding 
  • Uitermate geschikt voor moeilijke eters

Meer informatie

Productinformatie Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en garnalen en is geschikt voor iedere kat. De voeding, die is gegoten in kippenbouillon, is rijk aan kip en bevat alleen hoogwaardige filet. Naast kip zijn voor de noodzakelijke viszuren garnalen toegevoegd. De koolhydraten van het voer zijn afkomstig uit rijst. De verfijnde samenstelling van ingrediënten komen de smaak ten goede en maakt het voer voor veel katten onweerstaanbaar. Het is geen wonder dat deze voeding ook uitermate geschikt is voor moeilijke eters. Dankzij een geavanceerd productieproces en nauwkeurige controles is Schesirs' natvoer gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en smakelijkheid. Daarnaast houdt de producent rekening met het milieu en vervaardigt zij de verpakking van ten minste 80% gerecycled papier. Een blikje bevat 70 gram.

Bij Brekz kunt u het beste Schesir voer voor de kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Schesir in bouillon is een aanvullend voer. Tot 2 blikjes per dag in combinatie met een compleetvoer/droogvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveren op kamertemperatuur.

Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken.
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Kipfilet (70,6%), kippenbouillon (23,7%), garnalen (4,3%), rijst (1,4%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Dit voer bevat volgens de fabrikant geen toevoegingsmiddelen.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding met tonijn, rund en rijst? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
17-12-2021
1
2
3
4
5
Gute Ware ! Meine Katze liebe es!

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.