Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon

Productinformatie
Per 14
€ 14,59
€ 14,59

Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer is een onweerstaanbare, hoogwaardige voeding voor iedere kat. Een blikje bevat 85 gram.

  • bewaard in een smakelijke bouillon
  • zeer geschikt voor moeilijke eters
  • bevat speciaal geselecteerde Pacifische tonijn en kip

Meer informatie

Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon

Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer is een zeer smakelijke aanvullende voeding voor uw kat. De voeding is bewaard in een smakelijke bouillon om de versheid van het product te garanderen. Dankzij de speciaal geselecteerde delen van tonijn en kip en zet u uw kat een gezonde, smakelijke maaltijd voor, voor een gezond en vitaal leven. Eet uw kat niet gemakkelijk? De onweerstaanbare smaak en aroma's van deze voeding maken hem geschikt voor de meest moeilijke eters. De voeding wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken, zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteit. 

  • Milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt in 80% gerecycled papier
  • zeer smakelijk en geschikt voor de meest moeilijke katten
  • geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken, voor behoud van de smaak

Bij Brekz kunt u eenvoudig online het beste kattenvoer bestellen. Dankzij de grote verpakking kunt u Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer bovendien altijd goedkoop aanschaffen!

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer uit zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ)

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer

Kipfilet met dorade: kipfilet (70,5%), visbouillon (23,9%), dorade (4,2%), rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2,0%), vocht (80,0%)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Dit voer bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een aanvullende voeding voor uw hond? Neem eens een kijkje bij Schesir producten voor de hond. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment aan aanvullend hondenvoer.