Schesir natvoer kat

Schesir Kipfilet in Kippenbouillon

Productinformatie
14 x 70 gr
€ 21,95 (€ 22,40/kg)
Meest verkocht
€ 21,95 (€ 22,40/kg)
Op 01 jan weer verkrijgbaar

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer is heerlijke natvoeding voor uw kat, verpakt in blikjes van 70 gram en bevat alleen de allerbeste ingrediënten.

  • Hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Heerlijke smaak
  • 100% natuurlijk

Meer informatie

Productinformatie Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer

Schesir Kipfilet in Kippenbouillon is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De blikverpakking bevat 70 gram aan voeding, enkel bestaande uit vlees, rijst en bouillon. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om de hoogste kwaliteit te garanderen. Schesir is een betrokken merk wanneer we het hebben over natuur en milieu. Voor de productie van de papieren verpakking wordt ten minste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet in Kippenbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingredienten Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer

Kipfilet (75,6%), kippenbouillon (23%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen
Eiwit 18%, ruwe vet 0.3%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 2%, vocht 80%.
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer om aan de dagelijkse voedingsbehoeften van uw kat te kunnen voldoen. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir kattenvoer raadplegen.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
09-04-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
uitstekend !!!
13-05-2019
1
2
3
4
5
tres sain pas de sous produits animaux

Translate to English

23-01-2018
1
2
3
4
5
Mes chats adorent ! En complément de leurs croquettes c’est parfait !!!

Translate to English

21-04-2017
1
2
3
4
5
Bon . Pas assez goûteux pour mon chat.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.