Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Wahl Clipper Oil voor de hond OP is OP

Walh Clipper Oil
€ 8,99
€ 4,49
€ 8,99
€ 4,49

Wahl Clipper Oil voor de hond is een speciaal ontwikkelde olie van hoge kwaliteit die bedoeld is voor tondeuse en trimmer bladen. 

  • Hoogwaardige olie
  • Verlengt levensduur van tondeuses
  • Eenvoudig te gebruiken

Wahl Clipper Oil voor de hond

Wahl Clipper Oil voor de hond is een speciaal ontwikkelde olie die bedoeld is voor tondeuse en trimmer snijbladen. Wanneer u uw hond regelmatig trimt, belast dit de bladen van uw tondeuse of trimmer. Wahl Clipper Oil voor de hond is speciaal ontwikkeld om de levensduur van de bladen te verlengen. De olie is zeer dun, vloeibaar en niet vettig. Hierdoor blijft het apparaat mooi gesmeerd lopen en kunt u uw hond effectief blijven trimmen. Ook maakt uw tondeuse of trimmer hierdoor minder lawaai. Ieder flesje Wahl Clipper Oil voor de hond bevat 118 ml.

  • Speciale olie van hoge kwaliteit
  • Verlengt de levensduur van scheerapparaten
  • Zorgt ervoor dat het apparaat gesmeerd blijft lopen
  • Beperkt geluidsoverlast
  • Verkrijgbaar in een handig flesje van 118 ml
     

Let op! Wahl Clipper Oil voor de hond is enkel geschikt voor tondeuse en trimmer bladen, geef de olie nooit aan uw hond en smeer het ook niet in zijn vacht.

Bij Brekz kunt u Wahl Clipper Oil voor de hond goedkoop online bestellen. Ook andere producten voor de verzorging van de vacht van uw hond koopt u voordelig en gemakkelijk bij ons!
 

Gebruiksaanwijzing Wahl Clipper Oil voor de hond

Breng voor en na gebruik een druppeltje olie op het snijmes aan. Zet vervolgens het apparaat kort aan, zodat het snijmes even beweegt. Hierdoor kan de olie zich goed verspreiden.
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een trimmer of tondeuse voor uw hond, of zoekt u een ander product om zijn vacht mee te verzorgen? Bekijk dan onze pagina met producten voor vachtverzorging. Bij ons kunt u bijvoorbeeld speciale hondenshampoo kopen.