Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Productinformatie
Rex
€ 69,95 (€ 69,95/ct)
Meest verkocht
€ 69,95 (€ 69,95/ct)

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond is een apparaat waarmee u uw hond zonder al te veel moeite kunt scheren. 

  • Krachtig
  • Weinig geluid
  • Met accessoires

Meer informatie

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond is een krachtig scheerapparaat met een vermogen van 15 watt. Het apparaat maakt weinig geluid, waardoor uw hond er minder bang voor hoeft te zijn. Sommige honden schrikken namelijk van het harde geluid van zo'n scheerapparaat. Ook is het voor uzelf natuurlijk fijner. De verpakking bevat twee opzetkammen van 6 en 9 millimeter, een reinigingsborsteltje en olie. Het mes is verstelbaar van 9 millimeter tot en met 25 millimeter. Geschikt voor dagelijks gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere vachtverzorging?

Bent u niet op zoek naar een scheerapparaat, maar naar een schaar om het haar van uw hond me te knippen? Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Daarnaast verkopen we een effileerschaar, die net iets anders is dan een normale schaar. Dit is de Beeztees Effileerschaar hond en kat. Ook verkopen we op deze pagina nog veel meer andere producten om de vacht van uw hond mee te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is de Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Deze is geschikt voor honden met huidproblemen.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
14-12-2019
1
2
3
4
5
Voor moj een beetje zwaar