Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Sanal Vitamins Kattensnoep

Productinformatie
400 gram
€ 10,49
€ 10,49

Sanal Vitamins Kattensnoep zijn heerlijke gistsnoepjes met vitamines en zijn geschikt voor iedere kat.

  • Overheerlijke smaak
  • Rijk aan vitamines
  • Suikervrij

Meer informatie

Sanal Vitamins Kattensnoep

Sanal Vitamins Kattensnoep zijn heerlijke gistsnoepjes met vitamines en zijn geschikt voor iedere kat. De snoepjes bevatten weinig vetten, zijn vrij van kleurstoffen en bevatten geen suiker. Wel is deze natuurlijke versnapering rijk aan vitaminen en mineralen. Een heerlijk en verantwoord kattensnoepje dus, waar katten dol op zijn.

Bij Brekz kunt u het beste Sanal kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanal Vitamins Kattensnoep tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Sanal Vitamins Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld sticks voor de kat? Kijk dan eens bij Whiskas Sticks voor de kat. Klik hier voor een overzicht van al ons kattensnoep.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
23-12-2019
4
4
4
4
4
Goede levering!!
15-07-2018
4
4
4
4
4
Handig dat de snoep het verpakt zijn in kleinere pakjes zo blijven de snoepjes vers. De kwaliteit van de sanal gistsnoepjes kende ik reeds, vandaar dat ik ze nu besteld heb.