Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Sanal kattensnoep 

Sanal kattensnoep is een smakelijk snoep en is geschikt voor iedere kat. Sanal combineert gezond met smakelijk in hun vitaminerijke kattensnoep. Heerlijk en verantwoord dus.
Lees meer ..
Sanal Vitamins Kattensnoep

Sanal Vitamins Kattensnoep

Sanal Vitamins Kattensnoep zijn heerlijke gistsnoepjes met vitamines en zijn geschikt voor iedere kat. De snoepjes bevatten weinig vetten, zijn vrij van kleurstoffen en bevatten geen suiker. Wel is deze natuurlijke versnapering rijk aan vitaminen en mineralen. Een heerlijk en verantwoord kattensnoepje dus, waar katten dol op zijn.

Bij Brekz kunt u het beste Sanal kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanal Vitamins Kattensnoep tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Sanal Vitamins Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld sticks voor de kat? Kijk dan eens bij Whiskas Sticks voor de kat. Klik hier voor een overzicht van al ons kattensnoep.

Sanal
https://www.brekz.nl/22002-home_default/sanal-vitamins.jpg
3.25 2019/01/01
Goede levering!!
Handig dat de snoep het verpakt zijn in kleinere pakjes zo blijven de snoepjes vers. De kwaliteit van de sanal gistsnoepjes kende ik reeds, vandaar dat ik ze nu besteld heb.
1594
880
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 gram
€ 10,95 (€ 0,03/gr)
2 x 400 gram
€ 21,69 (€ 0,03/gr)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Sanal kattensnoep assortiment

Sanal kattensnoep is een heerlijk snoep voor de kat. Het snoep van Sanal is behalve lekker ook nog eens zeer gezond. De snoepjes zijn namelijk rijk aan vitamines. Het vetgehalte is bovendien laag gehouden, het snoep is suikervrij en er zijn geen kleurstoffen toegevoegd. Zo krijgt uw kat een heerlijk natuurlijk snoepje; de ideale beloning of gewoon lekker voor tussendoor. Kijk voor een voorbeeld van Sanal kattensnoep eens bij ons Sanal Vitamins Kattensnoep voor meer informatie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld kattensnoep van Orijen? Kijk dan eens bij ons Orijen kattensnoep.

Terug