Rustgevend kat

Beaphar CatComfort Kalmerende spray voor de kat

Productinformatie
60 ml
€ 13,95 (€ 232,50/l)
€ 13,95 (€ 232,50/l)
2 x 60 ml
€ 27,49 (€ 229,08/l)
€ 27,49 (€ 229,08/l)
3 x 60 ml
€ 40,25 (€ 223,61/l)
Meest verkocht
€ 40,25 (€ 223,61/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray is een spray die gebruikt kan worden in stressvolle situaties (dierenarts bezoek) en bij gedragsproblemen bij katten. De spray bevat feromonen die zorgen dat de kat zich op zijn gemak voelt. Werkt direct en is ideaal voor thuisgebruik.

  • Geschikt voor gebruik in stressvolle situaties
  • Helpt de kat om zich op zijn gemak te voelen
  • Werkt snel en tot wel 5 uur

Meer informatie

Productinformatie Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray is een spray die uw kat helpt te kalmeren dankzij de feromonen die het bevat. Feromonen zorgen ervoor dat katten zich op hun gemak voelen. Zelf geven katten feromonen af wanneer zij zich veilig en ontspannen voelen. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal ter voorkoming van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst. Beaphar CatComfort® is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing, nieuwe inrichting of zelfs het verplaatsen van meubels. De feromonen in de spray geven een geruststellend gevoel en laat uw kat zich veilig voelen. Zo kan hij sneller wennen aan zijn nieuwe omgeving. Ook wanneer u met de kat naar de dierenarts moet of u op reis gaat met uw huisdier, kan deze spray uitkomst bieden. Het middel heeft geen invloed op andere huisdieren en werkt niet versuffend, maar enkel kalmerend. De spray is ongeveer 5 uur werkzaam.

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CatComfort Kalmerende Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd eerst de bij dit product geleverde gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Gebruik +/- 8 sprays per toepassing. Spray de reismand 15 minuten voor gebruik in. Spray op het kattenluik, 
de kattenbak of krabpaal om gebruik te stimuleren. Beaphar kan helpen om territorium afbakening of sproeien te voorkomen, door de markeringsplaatsen in te spuiten. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Spray op plaatsen waar de kat ongewenst krabt, dit helpt het gedrag voorkomen. Spuit niet rechtstreeks op de kat of in de reismand terwijl de kat er in zit. 

Samenstelling Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 10% Isopropanol q.s.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Beaphar in de vorm van een verdamper? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Verdamper. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze rustgevende middelen voor katten.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
08-10-2022
1
2
3
4
5
Bei unserer Katze hilft es fast immer. Sie kackt jetzt nicht mehr täglich in den Flur. Ich würde dieses Produkt weiter empfehlen, ist allerdings für den ständigen Gebrauch auch recht teuer.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.