Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hond

Productinformatie
1 tray (12 blikken)
€ 37,25
€ 37,25
2 trays (24 blikken)
€ 72,75
€ 72,75
3 trays (36 blikken)
€ 106,95
€ 106,95
4 trays (48 blikken)
€ 140,25
€ 140,25

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer houdt de bloedsuikerspiegel van honden met diabetes stabieler. Een blik is 410 gram.

  • Voor effectief afvallen
  • Geeft een verzadigd gevoel
  • Beschermt het kraakbeen

Meer informatie

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer is een volledige voeding, speciaal aangepast op het dieet van honden met Diabetes Mellitus. Het ondersteunt uw hond bij de regulering van glucose en helpt bij het behouden van een gezond gewicht. Honden met diabetes hebben namelijk sneller last van overgewicht. Deze voeding helpt met afvallen op een effectieve manier, door het lage caloriegehalte. Het grote aantal eiwitten helpt hier ook aan mee, eiwitten geven namelijk een verzadigd gevoel, waardoor uw hond minder eet. Ook kunnen honden met diabetes sneller last krijgen van gewrichtsproblemen. De ingrediënten zoals glucosamine en chrondoïtinesulfaat beschermen het kraakbeen. Het belangrijkste voor honden met diabetes is dat de bloedsuikerspiegel stabiel is. Hier zorgt de voeding voor door de specifieke koolhydraten en het zetmeel dat erin zit. Één blik is 410 gram.

  • Volledige voeding voor honden met diabetes mellitus
  • Houdt de bloedsuikerspiegel stabieler
  • Voor een ideaal en stabiel gewicht 
  • De eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel
  • Beschermt het kraakbeen
     

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op: Veterinary Diet Diabetic Special is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht, lacterende honden en honden met een verhoogde energiebehoefte. Deze voeding verbetert de gevoeligheid voor insuline. Bij overgang naar Royal Canin Diabetic hond wordt geadviseerd het bloedsuiker gehalte regelmatig te laten controleren zodat de dosering van insuline kan worden aangepast.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer  

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen (maïs), mineralen, oliën en vetten.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3, IJzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink.
 

Ander hondenvoer? 

Bent u op zoek naar voeding voor honden met een andere aandoening? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere voeding voor honden met een aandoening aan de nieren. Een voorbeeld hiervan is het Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer. Deze ondersteunt de nieren en belast ze niet.


Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
22-10-2019
4
4
4
4
4
Mijn honden vinden het heel lekker en de leveringen zijn altijd tiptop !
21-02-2018
4
4
4
4
4
Het product zelf is ok, op de bestelling heb ik 1 week moeten wachten, op de eerste 2 mails kreeg ik zelfs geen antwoord. Het product was niet in voorraad kreeg ik te horen, maar 1 uur nadien kreeg ik een mail dat het order was doorgegeven aan DPD. Na 4 dagen niets ontvangen en dan mail verstuurd. Spijtig dat ze me niet op de hoogte hebben gebracht. Een eenvoudig mailtje volstond om te laten weten dat het wat langer zou duren.
12-06-2017
4
4
4
4
4
heb al meermaals bestellingen gedaan bij brekz , en altijd als ze in voorraad zijn ,worden ze steeds binnen de 2 dagen bij mij in belgie geleverd ,en het leuke er aan is dat je uw bestelling ,van verzending tot bestemming goed kunt opvolgen ,prima!!!!
22-05-2017
4
4
4
4
4
Product is OK, alleen spijtig dat de levering door DPD op niks trekt ; 3 dagen voor de levering!
09-05-2017
4
4
4
4
4
mijn hond vindt het best lekker