Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer

Productinformatie
2 kg
€ 25,25 (€ 12,63/kg)
€ 25,25 (€ 12,63/kg)
4 kg
€ 43,25 (€ 10,81/kg)
€ 43,25 (€ 10,81/kg)
2 x 4 kg
€ 83,25 (€ 10,41/kg)
€ 83,25 (€ 10,41/kg)
3 x 4 kg
€ 122,25 (€ 10,19/kg)
€ 122,25 (€ 10,19/kg)
4 x 4 kg
€ 157,25 (€ 9,83/kg)
Meest verkocht
€ 157,25 (€ 9,83/kg)

Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer is voeding voor jonge katten, dat ook gemakkelijk in water te weken is. 

  • Stimuleert een gezonde spijsvertering
  • Helpt het gebit gezond houden
  • Bevordert een verbeterde weerstand

Meer informatie

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer

Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer is volledige voeding voor kittens van 4 tot 12 maanden, of tot de castratie / sterilisatie. De voeding is ook geschikt voor zwangere en lacterende katten. In het eerste jaar groeien kittens uit tot volwassen katten. In deze periode kan de spijsvertering gevoelig zijn en ook de afweer kan minder goed werken. Het voer bevat een aantal antioxidanten die de natuurlijke weerstand helpen verbeteren. De spijsvertering wordt ondersteund door de aanwezige voedingsvezels en goed verteerbare eiwitten. De brokjes hebben een schurende werking, waardoor het gebit verzorgd wordt en tandplak en tandsteen minder snel ontstaat. Omdat het voor kleine katten vaak moeilijk is om op harde brokken te kauwen, kunt u ze in het begin weken in water. Hierdoor worden ze zachter er zijn ze makkelijker om op te bijten. 

  • Volledige voeding voor jonge katten of zwangere / lacterende katten
  • Helpt de natuurlijke weerstand verbeteren
  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Het gebit wordt verzorgd en gereinigd
  • Gemakkelijk in water te weken
     

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Royal Canin VCN Pediatric Growth kattenvoer 

Gedehydreerd gevogelte (eiwit), rijst, dierlijke vetten, maïs, tarwegluten, maïsgluten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, gist, sojaolie, fructo- oligosachariden gehydrolyseerde gist (bron van Manno -oligo - sacchariden), goudsbloem extract (bron van luteïne), vitamine A en D3, ijzer, jodium, koper, mangaan en zink. Met antioxidanten.
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor katten met een andere leeftijd? Bekijk dan ons Royal Canin Vet Care Nutrition kattenvoer   assortiment. Hier verkopen we onder andere het Royal Canin Senior Consult Stage 2 kattenvoer. Deze is speciaal ontwikkeld voor oudere katten vanaf 7 jaar met beginnende ouderdomsverschijnselen. We verkopen ook voer dat hier op lijkt. Dit is het Royal Canin Senior Consult Stage 1 Balance kattenvoer. Deze is geschikt voor vitale oudere katten.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
02-01-2020
4
4
4
4
4
Top. Snel en accuraat