Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Royal Canin VCN Neutered Junior Medium Digest & Weight hondenvoer

Productinformatie
4 kg
€ 27,25 (€ 6,81/kg)
€ 27,25 (€ 6,81/kg)
10 kg
€ 39,75 (€ 3,98/kg)
€ 39,75 (€ 3,98/kg)
2 x 10 kg
€ 76,25 (€ 3,81/kg)
Meest verkocht
€ 76,25 (€ 3,81/kg)

Royal Canin VCN Neutered Junior Medium Digest & Weight hondenvoer is voeding voor pups van middelgrote rassen tot een leeftijd van 12 maanden. 

  • Voor gecastreerde en gesterilliseerde pups
  • Voorkomt overgewicht
  • Voor een optimale vertering

Meer informatie

Dierenartsvoeding waarschuwing

Royal Canin VCN Neutered Junior Medium Digest & Weight hondenvoer

Royal Canin VCN Neutered Junior Medium Digest & Weight hondenvoer is voeding voor puppy's tot een leeftijd van 12 maanden en is geschikt voor middelgrote rassen van 10 tot 25 kg. De voeding kan gegeven worden aan gecastreerde en gesterilliseerde pups. Deze pups zijn namelijk gevoeliger en hebben te neiging tot overgewicht en hebben extra ondersteuning voor de huid nodig. De voeding is volledig en bevat gezonde ingrediënten zoals eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een optimale vertering. Eiwitten helpen met het opbouwen en onderhouden van spieren. De plantaardige vezels geven de hond een verzadigd gevoel. Dit voorkomt dat hij nog meer wil en gaat eten, waardoor hij overgewicht kan krijgen. Het energiegehalte van deze voeding is aangepast, waardoor het gewicht ook minder snel toeneemt. Andere speciale ingrediënten zorgen voor glanzende vacht en een stralende huid. Ten slotte zijn er ook monno-oligo-sacchariden die de afweer ondersteunen aan toegevoegd. Ze remmen namelijk ziekmakende bacteriën en stimuleren gewenste bacteriën. 

  • Voeding voor pups van middelgrote rassen
  • Geschikt voor gecastreerde en gesterilliseerde pups met een neiging tot overgewicht
  • Bevat eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie voor een optimale vertering
  • Zorgt voor een glanzende vacht en een stralende huid
  • Remt ziekmakende bacteriën en stimuleert gewenste bacteriën
 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Royal Canin VCN Neutered Junior Medium Hondenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Royal Canin VCN Neutered Junior Medium Digest & Weight hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin VCN Neutered Junior Medium hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Royal Canin VCN Neutered Junior Medium hondenvoer

Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, dierlijke vetten, tarwemeel, rijst, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, tarwegluten, mineralen, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), vitamine A, vitamine D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink en selenium.
 

Ander hondenvoer? 

Bent u op zoek naar ander dieetvoer van Royal Canin? Bekijk dan onze Royal Canin Vet Care Nutrition Hondenvoer pagina. Hier vind je onder andere Royal Canin VCN Medium Dog Senior Consult Mature Vitality & Skin hondenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
29-11-2018
4
4
4
4
4
Eten besteld, eten gekregen, rate 7/5
31-03-2018
4
4
4
4
4
Hond is verzot op korrels,wegen wel iets meer dan.andere korrels,maar geeft hun een voller gevoel