Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Quiko knaagdiersnacks 

Het merk Quiko maakt voer en snacks voor knaagdieren zoals: konijnen, hamsters, cavia’s, fretten, chinchilla’s en ratten. Deze gezonde snacks zorgen voor de ondersteuning van de voedselopname en voor een gezond gebit voor deze huisdieren.
Lees meer ..

Quiko knaagdiersnacks

Quiko knaagdiersnacks omvat ons assortiment aan knaagdiersnacks van het merk Quiko. Onder die voedingen is onder andere een product om egels bij te voeren. Egels zijn van nature alleseters, maar als u de egels in uw tuin wilt verwennen met wat extra's, kunt u het daarvoor het beste speciale egelvoeding gebruiken. De knaagdiersnacks van Quiko, bijvoorbeeld het egelvoer, zijn geschikt voor de dieren. Leest u hieronder meer over de knaagdiersnacks in ons assortiment.

Quiko knaagdiersnacks assortiment

Quiko knaagdiersnacks omvat ons assortiment aan knaagdiersnacks van het merk Quiko. Onder onze producten vindt u onder meer het Quiko Egelvoer. Deze voeding vormt een complete voeding voor egels. Het is verstandig om voor een egelvoeding te kiezen, omdat menselijke producten als brood en pindakaas niet geschikt zijn voor deze dieren. Dit product bevat echter alles wat een egel nodig heeft, zoals insecten, bessen, noten en een vleugje honing. Hiermee is de voeding niet alleen voedzaam maar ook erg smakelijk. Het voer bevat tevens vitaminen en mineralen. Zo kunt u echt wat bijdragen aan de gezondheid van de dieren.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een knaagdiersnack van Vitakraft? Kijk dan eens bij onze Vitakraft knaagdiersnacks.

Terug