Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Tranquil (rust) voor hond en kat

Productinformatie
100 gram
€ 16,49 (€ 164,90/kg)
€ 16,49 (€ 164,90/kg)
2 x 100 gram
€ 31,95 (€ 159,75/kg)
€ 31,95 (€ 159,75/kg)
3 x 100 gram
€ 44,95 (€ 149,83/kg)
Meest verkocht
€ 44,95 (€ 149,83/kg)

Puur Tranquil voor hond en kat (voorheen Puur Rust) voor ontspanning en rust tijdens een langere periode. Puur Tranquil voor hond en kat is te gebruiken tijdens:

  • Stressvolle situaties ( vuurwerk, verhuizing)
  • Tijdens trainingen
  • Preventief

Meer informatie

Productinformatie Puur Tranquil voor hond en kat

Puur Tranquil voor hond en kat is een kalmerend aanvullend diervoer. Het kan gebruikt worden om uw hond of kat te laten relaxen tijdens stressvolle situaties, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of bij Oud en Nieuw. Daarnaast kan het preventief worden gebruikt in een veranderende situatie, zoals een autorit of een vlucht. 

Puur Tranquil voor hond en kat is een poeder en kan dus simpelweg vermengd worden met het voer, eventueel met een beetje water. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Voedingsadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur Tranquil voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Tranquil voor hond en kat

Samenstelling: 

Dong Quai (Angelica sinensis), hop (Humulus lupulus), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), meidoorn (Crataegus oxyacantha), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), L-Trypfotaan, vitamine B3 (Niacine), magnesium citraat, vitamine B6 (Pyridoxine HCI), Zink-L-Methionine. 

Voedingsadvies Puur Tranquil voor hond en kat

Dosering: 

Honden (> 25 kg) 3 maatscheppen
Honden (10 - 25 kg) 2 maatscheppen
Honden (< 10 kg) 1 maatschep
Katten 1 maatschep

(1 maatschap = ca. 1 gram)

Gebruik deze dosis tweemaal daags. Als dat niet lukt, volstaat een maximale dagdosis per 1-2 dagen. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosering (de helft). Let goed op de reactie van uw dier op de dosis. Als u geen verschil merkt, kunt u de dosis ietwat verhogen. Aanvankelijk kan een grotere hoeveelheid nodig zijn, dan is het veilig om een dubbele dosis van dit product te gebruiken. Als u dan verbetering merkt, kunt u afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. 

Het product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt.

 
Gebruiksaanwijzing: 

Het poeder kan met het reguliere voer vermengd worden. Doe dit eventueel met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. Het wordt aangeraden de behandeling met dit product met een geringe dosis aan te vangen, aangezien het even duurt om aan de kruidensmaak ervan te wennen. 

Bewaar op een droge plek op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Tranquil voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander product zoekt om uw hond te kalmeren, kunt u eens Sanal Relax Grote Hond proberen. Als u een ander product zoekt, kunt u dat vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.