Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Purina One Sterilcat Zalm 85g natvoer kat

Productinformatie
24 x 85 gram
€ 15,25 (€ 7,48/kg)
€ 15,25 (€ 7,48/kg)
48 x 85 gram
€ 29,25 (€ 7,17/kg)
Meest verkocht
€ 29,25 (€ 7,17/kg)

Purina One Sterilcat Zalm 85g natvoer kat is een volledige en uitgebalanceerde natvoeding speciaal voor volwassen katten na sterilisatie of castratie. Voor zichtbare gezondheid vandaag en morgen 

  • Helpt de urinewegen gezond te houden
  • Helpt een gezonde stofwisseling te behouden
  • Voor een gezonde spijsvertering

Meer informatie

Productinformatie Purina One Sterilcat Zalm 85g natvoer kat

Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g natvoer kat is volledige en uitgebalanceerde diervoeding speciaal voor volwassen katten na sterilisatie of castratie. Purina One natvoer wordt speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om zo kwalitatieve kattenvoeding te combineren met een overheerlijke smaakbeleving voor uw geliefde kat. U vindt in Purina One een maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g nat kattenvoer bestaat uit fijne malse reepjes met zalm en wortelen. De kwalitatief hoogwaardige zalm zorgt voor een eiwitrijke voeding en heerlijke smaak. Wortelen bieden vezels die aangetoond een gezond spijsverteringssysteem ondersteunen.  Dankzij de antioxidanten in dit voedsel wordt het natuurlijk afweersysteem ondersteunt. Dit voedsel bevat alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw gesteriliseerde of gecastreerde kat te ondersteunen en zijn botten sterk en gezond te houden. Dit natvoer helpt de concentratie mineralen die tot nierstenen kunnen leiden te verminderen voor gezonde nierwegen. Bovendien zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Wanneer u uw kat altijd droge brokjes heeft gegeven zult u zich misschien afvragen waarom u uw kat natvoer zou geven. Zowel Purina One droogvoer als Purina One natvoer zijn natuurlijk uitstekende keuzes voor uw kat. Natvoer biedt een aantal voordelen, zoals een textuur en smaak waar katten gek op zijn. Ook is het makkelijker voor de kat om te verwerken en om uw kat variatie in het dieet te bieden. In de natuur krijgen katten het grootste deel van hun water binnen via de voeding. Het geven van natvoer helpt uw kat voldoende gehydrateerd te blijven.

Bij Brekz kunt u het beste Purina kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Purina One Sterilcat Zalm 85g natvoer kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g natvoer kat

De houdbaarheid van Purina staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

Gewicht kat Alleen natvoer Natvoer gecombineerd met droogvoer
4 kg 3 zakjes 2 zakjes met 30g droogvoer

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Ingrediënten Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g natvoer kat

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten,plantaardige eiwitextracten vis en vis bijproducten (waarvan zalm 4%), plantaardige bijproducten mineralen, oliën en vetten, groenten (0,6% gedehydreerde wortelen, gelijk aan 5,4% wortelen), suiker

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

  • IE/kg:

Vitamine A: 1 230
Vitamine D₃: 172
Vitamine E: 325

  • mg/kg:

IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 46
Calciumjodaat watervrij: 0,68
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 4,4
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 6,3
Zinksulfaat-monohydraat: 81

Analytische bestanddelen:

Vocht: 78%, eiwit: 13,0%, Vetgehalte: 3,6%, Ruwe as: 2,3%, Ruwe celstof: 0,7%

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Purina One kattenvoer. Hier vindt u onder andere Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer.