Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Purina One Pouch Combipack kattenvoer

Productinformatie
Pouch Adult Kip (24x85g) + Pouch Sterilcat Zalm (24x85g)
€ 28,95
Meest verkocht
€ 28,95

Purina One Pouch Combipack kattenvoer is een een volledige en gebalanceerde voeding voor volwassen katten. Deze combipack bevat Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer en Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer. 

  • Nu in een voordelige combipack van 48 zakjes te bestellen
  • Twee heerlijke smaken: Purina One Pouch Adult Kip en Pouch Sterilcat Zalm
  • Elke smaak bevat 24 zakjes van 85 gram

Meer informatie

Productinformatie Purina One Pouch Combipack kattenvoer

Purina One Pouch Combipack kattenvoer is een een volledige en gebalanceerde voeding voor volwassen katten met Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer en Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer. Met deze combipack bent u voordeliger uit, én kunt u uw lieve kat voorzien van wisselende smaken voeding, wat zeker gewaardeerd zal worden.

 Purina One Pouch wordt speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om zo kwalitatieve kattenvoeding te combineren met een overheerlijke smaakbeleving voor uw geliefde kat. U vindt in Purina One een maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer is volledige en uitgebalanceerde diervoeding speciaal voor volwassen katten na sterilisatie of castratie. Dit natvoer bevat onder andere zalm en wortelen. Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer is volledig uitgebalanceerde diervoeding voor alle volwassen katten. Dit natvoer bevat onder andere kip en sperziebonen.

De kwalitatief hoogwaardige zalm en kip zorgen voor een eiwitrijke voeding en heerlijke smaak. Wortelen en sperziebonen bieden vezels die aangetoond een gezond spijsverteringssysteem ondersteunen.  Dankzij de antioxidanten in dit voedsel wordt het natuurlijk afweersysteem ondersteunt. Dit voedsel bevat alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw gesteriliseerde of gecastreerde kat te ondersteunen en zijn botten sterk en gezond te houden. Dit natvoer helpt de concentratie mineralen die tot nierstenen kunnen leiden te verminderen voor gezonde nierwegen. Bovendien zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Wanneer u uw kat altijd droge brokjes heeft gegeven zult u zich misschien afvragen waarom u uw kat natvoer zou geven. Zowel Purina One droogvoer als Purina One natvoer zijn natuurlijk uitstekende keuzes voor uw kat. Natvoer biedt een aantal voordelen, zoals een textuur en smaak waar katten gek op zijn, ook is het makkelijker voor de kat op te verwerken, en kan het variatie in het dieet bieden. In de natuur krijgen katten het grootste deel van hun water binnen via de voeding. Het geven van Purina One Pouch Combipack kattenvoer helpt uw kat voldoende gehydrateerd te blijven.

Bij Brekz kunt u het beste Purina One kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Purina One Pouch Combipack kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Purina One Pouch Combipack kattenvoer

De houdbaarheid van Purina staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

 Gewicht kat  Alleen natvoer  Natvoer gecombineerd met droogvoer
 4 kg  3 zakjes  2 zakjes gecombineerd met 30g droge brokjes Purina One Adult

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg er voor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Ingrediënten Purina One Pouch Combipack kattenvoer

Purina One Pouch Sterilcat Zalm

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%),plantaardige eiwitextracten vis en visbijproducten,mineralen,plantaardige bijproducten,oliën en vetten groenten (0,6% gedehydreerde sperziebonen, gelijk aan 5,4% sperziebonen),suiker

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

IE/kg:
Vitamine A: 1 230
Vitamine D₃: 172
Vitamine E: 325

mg/kg:
IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 46
Calciumjodaat watervrij: 0,68
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 4,4
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 6,3
Zinksulfaat-monohydraat: 81

Analytische bestanddelen:

Vocht: 78%, eiwit: 13,0%, Vetgehalte: 3,6%, Ruwe as: 2,3%, Ruwe celstof: 0,7%

Purina One Pouch Adult Kip

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten,plantaardige eiwitextracten vis en vis bijproducten (waarvan zalm 4%), plantaardige bijproducten mineralen, oliën en vetten, groenten (0,6% gedehydreerde wortelen, gelijk aan 5,4% wortelen), suiker

Analytische bestanddelen:
Vocht: 79%, eiwit: 12,0%, Vetgehalte: 4,0%, Ruwe as: 2,2%, Ruwe celstof: 0,5%

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg:

Vit. A: 1 040
Vit. D₃: 145
Vit. E: 250

mg/kg:

IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 38
Calciumjodaat, watervrij: 0,57
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 3,7
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 5,3
Zinksulfaat-monohydraat: 68

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Purina One Pouch Combipack kattenvoer? Misschien bent u wel geïnteresseerd in maar één van deze opties. Bekijk dan eens ons totaalaanbod Purina One kattenvoer. Hier vindt u onder andere Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer en Purina One Sterilcat Zalm 85g kattenvoer om individueel te bestellen.