Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

Productinformatie
20 + 4 Gratis
€ 14,95
€ 12,56
€ 14,95
€ 12,56
per 48
€ 28,95
€ 28,95

Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer is volledig en gebalanceerd natvoer voor volwassen katten. Dit voer ondersteunt het natuurlijk immuunsysteem omdat het rijk is aan antioxidanten. Voor zichtbare gezondheid vandaag en morgen.

  • Ondersteunt de urinewegen
  • Helpt de botten sterk en gezond te houden
  • Zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht

Meer informatie

Productinformatie Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer is volledige en uitgebalanceerde diervoeding voor alle volwassen katten. Purina One Pouch wordt speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om zo kwalitatieve kattenvoeding te combineren met een overheerlijke smaakbeleving voor uw geliefde kat. U vindt in Purina One een maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

Wanneer u uw kat altijd droge brokjes heeft gegeven zult u zich misschien afvragen waarom u uw kat natvoer zou geven. Zowel Purina One droogvoer als Purina One natvoer zijn natuurlijk uitstekende keuzes voor uw kat. Natvoer biedt een aantal voordelen, zoals een textuur en smaak waar katten gek op zijn, ook is het makkelijker voor de kat op te verwerken, en kat het variatie in het dieet bieden. In de natuur krijgen katten het grootste deel van hun water binnen via de voeding. Het geven van natvoer helpt uw kat voldoende gehydrateerd te blijven.

Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer bestaat uit fijne malse reepjes met kip en sperziebonen. De kwalitatief hoogwaardige kip zorgt voor een eiwitrijke voeding en heerlijke smaak. Sperziebonen bieden vezels die aangetoond een gezond spijsverteringssysteem ondersteunen.  Dankzij de antioxidanten in dit voedsel wordt het natuurlijk afweersysteem ondersteunt. Dit voedsel bevat alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw kat te ondersteunen en zijn botten sterk en gezond te houden. Dit natvoer helpt de concentratie mineralen die tot nierstenen kunnen leiden te verminderen voor gezonde nierwegen. Bovendien zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Bij Brekz kunt u het beste Purina kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

De houdbaarheid van Purina staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

Gewicht kat Alleen natvoer Natvoer gecombineerd met droogvoer
4 kg 3 tot 4 zakjes 2 zakjes gecombineerd met 30g droge brokjes Purina One Adult

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg er voor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Ingrediënten Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%),plantaardige eiwitextracten vis en visbijproducten,mineralen,plantaardige bijproducten,oliën en vetten groenten (0,6% gedehydreerde sperziebonen, gelijk aan 5,4% sperziebonen),suiker

Analytische bestanddelen:
Vocht: 79%, eiwit: 12,0%, Vetgehalte: 4,0%, Ruwe as: 2,2%, Ruwe celstof: 0,5%

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg:

Vit. A: 1 040
Vit. D₃: 145
Vit. E: 250

mg/kg:

IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 38
Calciumjodaat, watervrij: 0,57
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 3,7
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 5,3
Zinksulfaat-monohydraat: 68

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Purina One kattenvoer. Hier vindt u onder andere Purina One Adult Kip Volkoren Granen kattenvoer.