Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pro Plan nat kattenvoer 

Pro Plan nat kattenvoer is een hoogwaardig natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. De voedingen van Pro Plan bevatten alle essentiële voedingsstoffen voor uw kat. Of het nu gaat om een kitten, een volwassen- of een gesteriliseerde kat; het ondersteunt uw kat optimaal.
Lees meer ..

Natvoer

Natvoer

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes is een zeer smakelijke en complete natvoeding voor katten. De formule is speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van gesteriliseerde en gecastreerde katten, omdat na een castratie het metabolisme kan veranderen en langzamer zal worden. Dit voer ondersteunt de urinewegen en het immuunsysteem en bevordert het behoud van een optimaal lichaamsgewicht. De voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat.

Bij Brekz kunt u Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes Ingrediënten

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten en suiker

Analytische bestanddelen: Vocht (78%), eiwitten (13)%, vetgehalte (3,3), ruwe as (2,0%), ruwe celstof (0,5%)
     

Voedingsadvies

Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat uw huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater.
     
   
Ander product?
Bent u op zoek naar een goede natvoeding voor uw kitten? Kijk dan eens naar Pro Plan Junior Kalkoen. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Pro Plan kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26890-home_default/pro-plan-sterilised-kip-85-gram-zakjes-kattenvoer.jpg
16.75 2019/01/01
favoriet van onze kat
M’n katjes vinden het heerlijk. Het zijn fijnproevers dus een compliment
Top geleverd . 3 dagen ,dat vind ik wel iets te lang
Onze katten zijn er gek op. gelukkig waren ze bij Brekz nog te koop. Snel geleverd
29629
14877
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 8,49
Per 20
€ 15,49
Per 40
€ 29,95
Pro Plan Delicate Ocean Fish 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer

Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer is een smakelijk natvoer met malse stukjes met zeevvis in handige zakjes en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voeding brengt alle essentiële voedingsstoffen voor uw kat samen in 1 maaltijd. Zo bevat het alle vitaminen, mineralen, vetzuren en antioxidanten die uw kat nodig heeft. Dankzij het hoge gehalte aan antioxiderende vitaminen als vitamine C en E ondersteunt het tevens het immuunsysteem. En het beperkte aantal eiwitbronnen helpt de kans op voedselgevoeligheid verkleinen. Dankzij de zorgvuldige samenstelling met kwaliteitsingrediënten zoals kalkoen varen katten die kieskeurig zijn of last hebben van een gevoelige spijsvertering wel bij het natvoer.

 • Geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering
 • Helpt de kans op allergische reacties verkleinen dankzij hoogwaardige ingrediënten zoals vis
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Ook geschikt voor de kieskeurige kat
 • Helpt de kans op allergische reacties verkleinen

Voedingsadvies Pro Plan Delicate Ocean Fish(10x85 g) zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwit extract, vis en visbijproducten (waarvan 4% oceaanvis), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, diverse suikers.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), eiwit (12,6%), vet (3,8%), KH (3%), vezels (0,3%), calcium (0,3%), fosfor (0,3%), magnesium (0,02%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Pro Plan voor uw kitten? Kijk dan eens bij ons Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26889-home_default/pro-plan-delicate-kalkoen-85-gram-zakjes-kattenvoer.jpg
23.95 2019/01/01
Snelle levering, alle bestelde producten worden direct geleverd.
LEKKER EN MOOIE VACHT
Het is eerlijk gezond kattenvoer. Niet elke dag vinden ze het lekker. Maar katjes zijn wat verwend.
Kalkoen was er niet, in plaats daar van de ocean fish, wordt ook gesmaakt ;-) Grts , Gerda
29630
14878
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 8,49
Per 20
€ 15,49
Per 40
€ 29,95
Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer is een natvoer in handige maaltijdzakjes en is geschikt voor kittens. Het smakelijke natvoer helpt uw kitten te ondersteunen in de snelle groeiperiode die hij doormaakt. De voeding richt zich daarom in het bijzonder op het ondersteunen van gezonde groei van botten en spieren. Ook beschikt zij over Omega vetzuren (DHA), die goed zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het zicht. En dankzij de basis van smakelijke kalkoen laat geen kitten het natvoer staan. Met dit product ondersteunt u uw kitten dan ook optimaal.

 • Smakelijk natvoer speciaal ontwikkeld voor kittens
 • Rijk aan Omega vetzuren, voor een gezonde ontwikkeling
 • Geleverd in handige maaltijdzakjes
 • Heerlijke maaltijd met kalkoen
 • Geschikt voor kittens

Bij Brekz kunt u het beste Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Voedingstabel Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Leeftijd van de kitten (in weken) Hoeveelheid pouches per dag
Aantal stuks
6-12 1-4
12-26 2-5
26-52 5-8


Ingrediënten Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%), plantaardige eiwitextracten, vis- en visderivaten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, verschillende suikers.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), eiwit (12,5%), vetgehalte (4%), koolhydraten (2,8%), ruwe vezels (0,3%), vitamine A (11 572 IU/kg), vitamine D3 (500 IU/kg), vitamine E (196 IU/kg), vitamine K (0,05 mg/kg), vitamine B1 (3 mg/kg), vitamine B2 (4,1 mg/kg), vitamine B3 (26 mg/kg), vitamine B5 (8,4 mg/kg), vitamine B6 (1,5 mg/kg), vitamine B8 (0,06 mg/kg), vitamine B9 (0,4 mg/kg), choline (764 mg/kg).

Mineralen: Calcium (0,3%), fosfor (0,3%), natrium (0,4%), chloride (0,1%), kalium (0,2%), magnesium (0,02%), ijzer (39 mg/kg), zink (94 mg/kg), koper (4,8 mg/kg), mangaan (6,8 mg/kg), jodium (0,7 mg/kg), selenium (0,06 mg/kg.

DHA (0,01%), Energie: 875,5 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Pro Plan voor uw gesteriliseerde kat? Kijk dan eens bij ons Pro Plan Sterilised Kip 58 gram zakjes kattenvoer.

https://www.brekz.nl/26891-home_default/pro-plan-junior-kip-85-gram-zakjes-kattenvoer.jpg
18.95 2019/01/01
Top product aan een scherpe prijs . Levering was binnen de 4 dagen
29628
14876
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 8,49
Per 20
€ 15,49
Per 40
€ 29,95
Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

Productinformatie Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer is volledige en uitgebalanceerde diervoeding voor alle volwassen katten. Purina One Pouch wordt speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om zo kwalitatieve kattenvoeding te combineren met een overheerlijke smaakbeleving voor uw geliefde kat. U vindt in Purina One een maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

Wanneer u uw kat altijd droge brokjes heeft gegeven zult u zich misschien afvragen waarom u uw kat natvoer zou geven. Zowel Purina One droogvoer als Purina One natvoer zijn natuurlijk uitstekende keuzes voor uw kat. Natvoer biedt een aantal voordelen, zoals een textuur en smaak waar katten gek op zijn, ook is het makkelijker voor de kat op te verwerken, en kat het variatie in het dieet bieden. In de natuur krijgen katten het grootste deel van hun water binnen via de voeding. Het geven van natvoer helpt uw kat voldoende gehydrateerd te blijven.

Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer bestaat uit fijne malse reepjes met kip en sperziebonen. De kwalitatief hoogwaardige kip zorgt voor een eiwitrijke voeding en heerlijke smaak. Sperziebonen bieden vezels die aangetoond een gezond spijsverteringssysteem ondersteunen.  Dankzij de antioxidanten in dit voedsel wordt het natuurlijk afweersysteem ondersteunt. Dit voedsel bevat alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw kat te ondersteunen en zijn botten sterk en gezond te houden. Dit natvoer helpt de concentratie mineralen die tot nierstenen kunnen leiden te verminderen voor gezonde nierwegen. Bovendien zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Bij Brekz kunt u het beste Purina kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

De houdbaarheid van Purina staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

Gewicht kat Alleen natvoer Natvoer gecombineerd met droogvoer
4 kg 3 tot 4 zakjes 2 zakjes gecombineerd met 30g droge brokjes Purina One Adult

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg er voor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Ingrediënten Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%),plantaardige eiwitextracten vis en visbijproducten,mineralen,plantaardige bijproducten,oliën en vetten groenten (0,6% gedehydreerde sperziebonen, gelijk aan 5,4% sperziebonen),suiker

Analytische bestanddelen:
Vocht: 79%, eiwit: 12,0%, Vetgehalte: 4,0%, Ruwe as: 2,2%, Ruwe celstof: 0,5%

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg:

Vit. A: 1 040
Vit. D₃: 145
Vit. E: 250

mg/kg:

IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 38
Calciumjodaat, watervrij: 0,57
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 3,7
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 5,3
Zinksulfaat-monohydraat: 68

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Purina One kattenvoer. Hier vindt u onder andere Purina One Adult Kip Volkoren Granen kattenvoer.

https://www.brekz.nl/31851-home_default/purina-one-pouch-adult-kip-85g-kattenvoer.jpg
2.69 2019/01/01
34291
16164
Purina One Adult Kip Pouch 85g kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 + 4 Gratis
€ 14,95
€ 12,56
per 48
€ 28,95
Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer

Productinformatie Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer

Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer is volledige en uitgebalanceerde diervoeding speciaal voor volwassen katten na sterilisatie of castratie. Purina One Pouch wordt speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om zo kwalitatieve kattenvoeding te combineren met een overheerlijke smaakbeleving voor uw geliefde kat. U vindt in Purina One een maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer bestaat uit fijne malse reepjes met zalm en wortelen. De kwalitatief hoogwaardige zalm zorgt voor een eiwitrijke voeding en heerlijke smaak. Wortelen bieden vezels die aangetoond een gezond spijsverteringssysteem ondersteunen.  Dankzij de antioxidanten in dit voedsel wordt het natuurlijk afweersysteem ondersteunt. Dit voedsel bevat alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw gesteriliseerde of gecastreerde kat te ondersteunen en zijn botten sterk en gezond te houden. Dit natvoer helpt de concentratie mineralen die tot nierstenen kunnen leiden te verminderen voor gezonde nierwegen. Bovendien zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Wanneer u uw kat altijd droge brokjes heeft gegeven zult u zich misschien afvragen waarom u uw kat natvoer zou geven. Zowel Purina One droogvoer als Purina One natvoer zijn natuurlijk uitstekende keuzes voor uw kat. Natvoer biedt een aantal voordelen, zoals een textuur en smaak waar katten gek op zijn, ook is het makkelijker voor de kat op te verwerken, en kat het variatie in het dieet bieden. In de natuur krijgen katten het grootste deel van hun water binnen via de voeding. Het geven van natvoer helpt uw kat voldoende gehydrateerd te blijven.

Bij Brekz kunt u het beste Purina kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer

De houdbaarheid van Purina staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

Gewicht kat Alleen natvoer Natvoer gecombineerd met droogvoer
4 kg 3 zakjes 2 zakjes met 30g droogvoer

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg er voor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Ingrediënten Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten,plantaardige eiwitextracten vis en vis bijproducten (waarvan zalm 4%), plantaardige bijproducten mineralen, oliën en vetten, groenten (0,6% gedehydreerde wortelen, gelijk aan 5,4% wortelen), suiker

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

 • IE/kg:

Vitamine A: 1 230
Vitamine D₃: 172
Vitamine E: 325

 • mg/kg:

IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 46
Calciumjodaat watervrij: 0,68
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 4,4
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 6,3
Zinksulfaat-monohydraat: 81

Analytische bestanddelen:

Vocht: 78%, eiwit: 13,0%, Vetgehalte: 3,6%, Ruwe as: 2,3%, Ruwe celstof: 0,7%

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Purina One kattenvoer. Hier vindt u onder andere Purina One Adult Rund Volkoren Granen kattenvoer.

https://www.brekz.nl/31852-home_default/purina-one-pouch-sterilcat-zalm-85g-kattenvoer.jpg
2.69 2019/01/01
34292
16165
Purina One Sterilcat Pouch 85g kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 + 4 Gratis
€ 14,95
€ 12,56
per 48
€ 28,95
Purina One Pouch Combipack kattenvoer

Productinformatie Purina One Pouch Combipack kattenvoer

Purina One Pouch Combipack kattenvoer is een een volledige en gebalanceerde voeding voor volwassen katten met Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer en Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer. Met deze combipack bent u voordeliger uit, én kunt u uw lieve kat voorzien van wisselende smaken voeding, wat zeker gewaardeerd zal worden.

 Purina One Pouch wordt speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om zo kwalitatieve kattenvoeding te combineren met een overheerlijke smaakbeleving voor uw geliefde kat. U vindt in Purina One een maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

Purina One Pouch Sterilcat Zalm 85g kattenvoer is volledige en uitgebalanceerde diervoeding speciaal voor volwassen katten na sterilisatie of castratie. Dit natvoer bevat onder andere zalm en wortelen. Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer is volledig uitgebalanceerde diervoeding voor alle volwassen katten. Dit natvoer bevat onder andere kip en sperziebonen.

De kwalitatief hoogwaardige zalm en kip zorgen voor een eiwitrijke voeding en heerlijke smaak. Wortelen en sperziebonen bieden vezels die aangetoond een gezond spijsverteringssysteem ondersteunen.  Dankzij de antioxidanten in dit voedsel wordt het natuurlijk afweersysteem ondersteunt. Dit voedsel bevat alle nodige vitaminen en mineralen om de vitaliteit van uw gesteriliseerde of gecastreerde kat te ondersteunen en zijn botten sterk en gezond te houden. Dit natvoer helpt de concentratie mineralen die tot nierstenen kunnen leiden te verminderen voor gezonde nierwegen. Bovendien zijn er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Wanneer u uw kat altijd droge brokjes heeft gegeven zult u zich misschien afvragen waarom u uw kat natvoer zou geven. Zowel Purina One droogvoer als Purina One natvoer zijn natuurlijk uitstekende keuzes voor uw kat. Natvoer biedt een aantal voordelen, zoals een textuur en smaak waar katten gek op zijn, ook is het makkelijker voor de kat op te verwerken, en kan het variatie in het dieet bieden. In de natuur krijgen katten het grootste deel van hun water binnen via de voeding. Het geven van Purina One Pouch Combipack kattenvoer helpt uw kat voldoende gehydrateerd te blijven.

Bij Brekz kunt u het beste Purina One kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Purina One Pouch Combipack kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Purina One Pouch Combipack kattenvoer

De houdbaarheid van Purina staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel:

 Gewicht kat  Alleen natvoer  Natvoer gecombineerd met droogvoer
 4 kg  3 zakjes  2 zakjes gecombineerd met 30g droge brokjes Purina One Adult

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg er voor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Ingrediënten Purina One Pouch Combipack kattenvoer

Purina One Pouch Sterilcat Zalm

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%),plantaardige eiwitextracten vis en visbijproducten,mineralen,plantaardige bijproducten,oliën en vetten groenten (0,6% gedehydreerde sperziebonen, gelijk aan 5,4% sperziebonen),suiker

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

IE/kg:
Vitamine A: 1 230
Vitamine D₃: 172
Vitamine E: 325

mg/kg:
IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 46
Calciumjodaat watervrij: 0,68
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 4,4
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 6,3
Zinksulfaat-monohydraat: 81

Analytische bestanddelen:

Vocht: 78%, eiwit: 13,0%, Vetgehalte: 3,6%, Ruwe as: 2,3%, Ruwe celstof: 0,7%

Purina One Pouch Adult Kip

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten,plantaardige eiwitextracten vis en vis bijproducten (waarvan zalm 4%), plantaardige bijproducten mineralen, oliën en vetten, groenten (0,6% gedehydreerde wortelen, gelijk aan 5,4% wortelen), suiker

Analytische bestanddelen:
Vocht: 79%, eiwit: 12,0%, Vetgehalte: 4,0%, Ruwe as: 2,2%, Ruwe celstof: 0,5%

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg:

Vit. A: 1 040
Vit. D₃: 145
Vit. E: 250

mg/kg:

IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 38
Calciumjodaat, watervrij: 0,57
Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 3,7
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 5,3
Zinksulfaat-monohydraat: 68

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Purina One Pouch Combipack kattenvoer? Misschien bent u wel geïnteresseerd in maar één van deze opties. Bekijk dan eens ons totaalaanbod Purina One kattenvoer. Hier vindt u onder andere Purina One Pouch Adult Kip 85g kattenvoer en Purina One Sterilcat Zalm 85g kattenvoer om individueel te bestellen.

https://www.brekz.nl/31864-home_default/purina-one-pouch-combipack-kattenvoer.jpg
28.95 2019/01/01
34308
16166
Purina One Pouch Combipack 85g kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
Pouch Adult Kip (24x85g) + Pouch Sterilcat Zalm (24x85g)
€ 28,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Pro Plan nat kattenvoer assortiment

Pro Plan nat kattenvoer is een hoogwaardig natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Het assortiment van Pro Plan bevat verschillende voedingen, die speciaal zijn ontwikkeld om bepaalde groepen katten de optimale ondersteuning te geven van hun gezondheid. Zo is er onder meer een natvoer voor kittens, een product voor gesteriliseerde katten en een voor moeilijke eters. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte omschrijving van het assortiment.

Natvoer voor kittens

Kittens hebben een eigen voedingsbehoefte, die is gericht op de snelle groei en ontwikkeling die zij doormaken. Daarom heeft Pro Plan een speciale voeding ontwikkeld voor deze jonge, opgroeiende katten, het Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer. Een heerlijk natvoer in jus.

Gesteriliseerde katten

Heeft u uw kat recent laten steriliseren? Dan kan de Pro Plan voeding voor gesteriliseerde katten uitkomst bieden. Het natvoer biedt precies die ondersteuning waar deze groep katten het het hardst nodig heeft. Zo helpt het de weerstand versterken en ondersteunt zij het immuunsysteem. Ook helpt zij uw kat om het ideale gewicht te behouden. Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes natvoer is in dit geval de ideale keuze.

Delicate eters

Speciaal voor katten die niet zomaar het eerste beste natvoer voor lief nemen heeft Pro Plan een delicate voeding ontwikkeld. Het natvoer ondersteunt de spijsvertering en de gevoelige huid en is bovenal erg smakelijk! Kortom, met Pro Plan Delicate Kalkoen zakjes kattenvoer krijgt uw kat weer zin om te eten.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dierenarts-natvoer van Hill's? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet nat kattenvoer.

Terug