Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

Productinformatie
Per stuk OP is OP (200 gram)
€ 2,35 (€ 11,75/kg)
Beschikbaar 01 januari
€ 2,35 (€ 11,75/kg)
Per 2 ( 2 x 200 gram)
€ 3,95 (€ 9,88/kg)
Beschikbaar 01 januari
€ 3,95 (€ 9,88/kg)

Prins NatureCare Kip & Zalm kattenvoer is een gezonde en natuurlijke vleesmaaltijd met zalm voor katten van alle leeftijden. Met aloë vera voor een gezonde huid en vacht. De speciale draadjesstructuur van het vlees maakt de voeding erg smakelijk. Vochtrijk en geschikt voor katten die weinig drinken.

  • Graanvrij
  • Voor alle leeftijden
  • Voor een gezonde huid en vacht

Meer informatie

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer is een gezond en smakelijk natvoer met kip en zalm en is geschikt voor iedere kat. Deze heerlijke voeding van Prins vormt een volledige vleesmaaltijd en is rijk aan kip en zalm. Behalve de uitstekende smaak, is de maaltijd ook nog eens erg gezond. Dit niet alleen vanwege de hoogwaardige ingrediënten die zijn gebruikt. Het natvoer bevat namelijk ook visvetzuren en aloë vera die helpen de huid en vacht te voeden. Bovendien bevat het voer geen granen en rijst, voor een hoge verteerbaarheid. Het product is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

  • Smakelijke voeding met kip en zalm
  • Gezonde Omega visvetzuren en aloë vera voeden de huid en vacht
  • Hoogwaardige ingredienten
  • Graanvrije voeding
  • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip & Zalm Blik 200 gr kattenvoer

45% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, zalm (5%), aloë vera (3%), zalmolie, inuline.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), ruw eiwit (10,3%), ruw vet (5,9%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,3%), calcium (0,27%), fosfor (0,23%). Energiewaarde: 1075 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloningspate met zalm voor de kat? Kijk dan eens bij onze Prins Train & Care Kat zalm.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
13-06-2019
4
4
4
4
4
Goed product. De kat vind het heerlijk.