Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Versele Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix

1 kg
€ 6,95 (€ 6,95/kg)
€ 6,95 (€ 6,95/kg)
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
3 x 1 kg
€ 19,95 (€ 6,65/kg)
€ 19,95 (€ 6,65/kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
15 kg
€ 39,95 (€ 2,66/kg)
€ 39,95 (€ 2,66/kg)

Versele Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix is uitermate gezonde, verrijkte voeding bestaande uit zaden met extra voedingsstoffen voor uw Afrikaanse papegaai.

  • Aangepast op natuurlijk dieet
  • Bevat VAM korrels
  • Compleet en uitgebalanceerd

Versele Laga Prestige Loro Parque African Parrot mix

Prestige Premium African Parrot mix is complete voeding voor de Afrikaanse papegaai, verrijkt met extra voedingsstoffen. Afrikaanse papegaaien zijn bijvoorbeeld Grijze Roodstaarten, Jardine papegaaien en Bonte Boerkes. De lekkere combinatie van zaden is afgestemd op het natuurlijke dieet van deze vogels. Het voer bevat 8% VAM korrels en is verrijkt met onder meer: vitamine K, B1, B2, B6, B12, C, PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium en sporenelementen zoals ijzer, mangaan, zink, jodium en seleen. Kortom heel veel vitaminen, aminozuren en mineralen om uw papegaai in topconditie te houden en de gezondheid te ondersteunen. De voedingsstoffen hebben ook een positief effect op de kweekresultaten.

Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. De voeding bevat een grote hoeveelheid energie en eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. De toegevoegde oesterschelpen zorgen voor een goed werkende spiermaag en leveren calcium, een erg belangrijke stof voor vogels. Tenslotte heeft het voer een heerlijke smaak, onder andere door de gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Uw papegaai zal er elke dag weer van kunnen genieten!

  • Complete voeding voor alle Afrikaanse papegaaien
  • Aangepast op het natuurlijke dieet
  • Behoudt een goede conditie en ondersteunen de gezondheid

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw papegaai goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Loro Parque mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele Laga Prestige African Parrot

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer, bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs het voer elke dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw papegaai. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele Laga Prestige Loro Parque

Onder andere: Gepofte granen, maïs, VAM-korrels, rijst, zonnebloempitten, pijnboompitten, pompoenpitten, witte millet, epelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, rozebottel, rode pepers, gerst, Johannesbrood.


Ander papegaaienvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor een ander soort papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we nog een aantal verschillende soorten voeding voor papegaaien, onder andere de Prestige Premium Australian Parrot.


4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
16-08-2018
4
4
4
4
4
Uiteindelijk ontvangen er was duidelijk een fout bij DPD. Bij deze bied ik mijn verontschuldiging aan bij Brekz en bedank hun voor de alsnog snelle verzending.
14-06-2017
4
4
4
4
4
Ben heel tevreden van de bestellingen Goeie service en netjes geleverd
13-01-2017
4
4
4
4
4
Een goede mengeling en het wordt goed gegeten.