Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lief! Pluchen Speelbot Boys hondenspeelgoed

Productinformatie
Per stuk OP is OP
€ 5,95
€ 5,35
€ 5,95
€ 5,35

Lief! Pluchen Speelbot Boys hondenspeelgoed is een leuk speeltje van het merk Lief! met een stoere blauwe kleur en vrolijk patroon

  • Zachte stof
  • Lengte van 22 cm
  • Met piepgeluid

Meer informatie

Lief! Pluchen Speelbot Boys hondenspeelgoed

Lief! Pluchen Speelbot Boys hondenspeelgoed is een leuk stoffen botje van het merk Lief! Dankzij de stoere blauwe kleur en het vrolijke patroon van hondenpootjes is het niet alleen leuk speelgoed maar ziet het er ook mooi uit. De achterkant van het speelbot is gemaakt van zachte wol. Zo kan uw hond kan er fijn mee spelen en er ook mee knuffelen. Ook geeft het speelbot een piep wanneer uw hond erin bijt, of als u er in knijpt. De lengte van het speeltje is ongeveer 22 centimeter.

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu zeer voordelig Lief! Pluchen Speelbot Boys hondenspeelgoed!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar ander hondenspeelgoed? Wij hebben een groot assortiment aan Pluchen speelgoed voor uw hond. Hier verkopen we onder andere het Lief! Pluchen Speelbot Unisex hondenspeelgoed. Dit is de unisex variant van dit bot.