Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Cheery pop-up Konijn hondenspeelgoed

Productinformatie
Per stuk
€ 7,95
€ 7,95

Cheery pop-up Konijn hondenspeelgoed is een leuk speeltje met het leuke en schattige uiterlijk van een konijn

Afmetingen: 17 cm hoog


Meer informatie

Productinformatie Cheery pop-up Konijn 17 cm hondenspeelgoed

Cheery pop-up Konijn 17 cm hondenspeelgoed is een vrolijk, zacht speelgoeddier dat geschikt is voor honden. Dit ronde, grijze speelgoedkonijn is het perfecte product om uw hond mee te verwennen en vermaken. Met zijn nieuwe knuffelkameraad zal hij zich talloze uren bezighouden. 

Het Cheery pop-up Konijn 17 cm hondenspeelgoed is geschikt voor honden van ieder ras en elke leeftijd. Pas wel op de manier waarop uw hond met het konijn omgaat. Het wordt namelijk aangeraden te voorkomen dat er stukjes losraken van het knuffeldier. Naast dat het product verwoest zal zijn, kunnen losse stukjes stof namelijk ook voor lichamelijk schade bij uw hond zorgen. Het product is niet onverwoestbaar. 

Bij Brekz kunt u Cheery pop-up Konijn 17 cm hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Cheery pop-up Konijn 17 cm hondenspeelgoed

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander hondenspeelgoed?

Een ander, leuk knuffeldier is de hond pluche 38 cm. Zoekt u ander speelgoed voor uw hond? In het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenspeelgoed zult u zeker het juiste product aantreffen.