Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Trillende Pluche Hamster

Per stuk
€ 3,25
€ 3,25

De Trillende Pluche Hamster is een leuk speeltje voor kittens en katten, dat trilt en beweegt wanneer er aan het touwtje getrokken wordt. 

  • Gemaakt van zacht pluche
  • Goed voor uren plezier
  • Grootte: 11 x 8 centimeter

Trillende Pluche Hamster

De Trillende Pluche Hamster is een vrolijk en uitdagend speeltje voor uw kat of kitten. Wanneer er aan het touwtje van het speeltje wordt getrokken, gaat de hamster trillen en over de grond bewegen. Hierdoor zal het speeltje uw kat volop boeien, waardoor hij er sneller mee gaat spelen. De Trillende Pluche Hamster is gemaakt van heerlijk zacht pluche, waardoor uw kat ook met dit speeltje kan knuffelen. Vanwege het kleine formaat van de hamster, is dit speeltje ook ideaal voor kittens en jonge katten. Dit hamsterspeeltje is ontworpen en gemaakt door Beeztees, en voldoet dus aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar en alle speeltjes zijn enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan speelgoed op door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het leukste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trillende Pluche Hamster. Gemakkelijk besteld en snel bij u thuisbezorgd!

Over Beeztees

Beeztees is een premium merk dat gespecialiseerd is in het maken van diverse producten voor uw huisdier. Het assortiment van Beeztees bestaat uit leuke accessoires, heerlijke snacks, zachte manden en het vrolijkste speelgoed! Het doel van Beeztees is dan ook om het leven van uw huisdier zo leuk mogelijk te maken, op een veilige manier. Daarom worden de producten van Beeztees uitvoerig getest, zodat de veiligheid van uw huisdier gegarandeerd kan worden. Het leuke assortiment van Beeztees groeit iedere dag, dus neem regelmatig een kijkje in onze webshop om nieuwe producten te ontdekken!

Ander speelgoed voor uw kat?

Bent u op zoek naar ander soort speelgoed voor uw kat? Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan Pluche speelgoed voor uw kitten of kat. Hier verkopen we bijvoorbeeld ook een Trillende Pluche Eend en Trillend Pluche Konijn.


4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
06-02-2018
4
4
4
4
4
Helaas vind mijn poes de hamster helemaal niet interessant, duurt te kort om te reageren heb ik het idee