Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed

Productinformatie
Per 2
€ 6,95 (€ 3,48/ct)
€ 6,95 (€ 3,48/ct)

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed is een leuk pluchen speeltje voor uw kat in de vorm van een kleine muisje.  

• Stimuleert het jachtinstinct

• Drie verschillende soorten

• Leuk speelgoed


Meer informatie

Productinformatie Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed is een leuk pluchen kattenspeeltje in de vorm van een kleine muis. Dit speeltje komt in drie verschillende varianten en is leuk voor iedere kat of kitten. 

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed is het ideale speeltje om uw kat fysiek uit te dagen. Deze speelgoedmuisjes stimuleren het jachtinstinct en zijn dus een leuke uitdaging voor uw kat. Een leuk pluchen speeltje! 

Bij Brekz kunt u Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander kattenspeelgoed?

Een ander leuk speeltje voor uw kat is de met kattenkruid gevulde Kong Kickeroo knuffel. Zoekt u nog een ander speeltje voor uw kat? Een handig overzicht van onze overige speelgoedartikelen voor uw kat vindt u op onze overzichtspagina kattenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
22-08-2019
1
2
3
4
5
Snelle levering, goed verpakt! Prima!