Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kong Squeezz Jels

Productinformatie
Medium
€ 4,99
€ 4,99

Kong Squeezz Jels zijn piepende speeltjes van rubber voor uw hond.

  • Gemaakt van rubber
  • Verkrijgbaar in medium en large
  • Geschikt voor binnen en buiten

Meer informatie

Kong Squeezz Jels

Kong Squeezz Jels zijn piepende speeltjes voor uw hond. Ze stuiteren op een onvoorspelbare manier en maken een piepend geluid als u of uw hond erin knijpt. U kunt uw hond er zowel binnen als buiten mee laten spelen. De speeltjes zijn gemaakt van rubber en verkrijgbaar in de maten medium (8 cm) en large (11 cm) en in vijf verschillende kleuren: een roze varkentje, een groene kikker, een oranje beertje, een blauw nijlpaard en een paarse koala. 

  • Speeltjes voor de hond
  • Gemaakt van rubber
  • Stuiteren onvoorspelbaar en maken piepend geluid
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Verkrijgbaar in 8 en 11 cm
  • Verkrijgbaar in roze, groen, blauw, oranje en paars

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes kopen. Bestel bijvoorbeeld Kong Squeezz Jels gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel geleverd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Andere hondenspeeltjes?

Ook voor andere hondenspeeltjes kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook een ons aanbod piepspeelgoed of pluche speelgoed. Voor ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed bekijkt u ons gehele overzicht.


Reviews
4
4
4
4
4
3.4 / 5 (5)
10-01-2019
4
4
4
4
4
Medium bleek achteraf wel een beetje klein. Ik had de afmetingen beter moeten bekijken, want dit durf ik aan een herderpup niet te geven.
08-03-2018
4
4
4
4
4
Leuk speelgoed, jammer de webshop een minimum bestel bedrag heeft
04-10-2017
4
4
4
4
4
Snel. Correct. Goedkoop.
29-09-2017
4
4
4
4
4
Ondanks dat Kong resulteert als A-merk en aanzien wordt als sterk speelgoed, was dit al kapot gebeten door onze Jack Russels na een uurtje. Het geluidje binnenin was al kapot na 15 minuten. Spijtig dat deze kwaliteit de naam Kong niet waardig is.
15-04-2017
4
4
4
4
4
Is wel sterk, maar het piepje was gelijk kapot