Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Heavy Punch Bokshandschoen met Piep voor de hond

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 16,99
€ 12,74
€ 16,99
€ 12,74

Heavy Punch Bokshandschoen met Piep voor de hond is een leuk hondenspeeltje met het uiterlijk van een bokshandschoen.

  • Extra stoer hondenspeelgoed
  • Voor de harde spelers
  • Met piep

Meer informatie

Heavy Punch Bokshandschoen

Het Heavy Punch Bokshandschoen speeltje is gemaakt van extra duurzaam katoen canvas en TPR. Dit speelgoed is speciaal ontworpen voor maximale interactie tussen u en uw huisdier. Dit speeltje is gemaakt van een unieke combinatie van leerachtig materiaal en extra sterk katoenen canvas, waardoor dit speeltje erg lang mee gaat. Het materiaal is veilig voor uw hond om op te kauwen of er aan te trekken. Het kan worden gebruikt als een trekspeeltje voor een leuk en interactief spel met uw huisdier. Uw hond zal dol zijn op de verborgen pieper in dit leuke speeltje. De fabrikant raadt aan om onder toezicht te spelen en het speeltje in geval van scheuren en andere schade te vervangen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Heavy Punch Bokshandschoen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


        

Kenmerken Heavy Punch Bokshandschoen

  • 23 cm
  • Gemaakt van extra sterk katoenen canvas, gevuld met zacht schuim, met pieper
  • Bruin
  • Geschikt voor honden
  • Leuk trekspeeltje

       
Ander product?

Heeft u liever een andere variant? Kijk dan eens naar de Heavy Punch Boksbal. Voor andere speeltjes kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.