Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Latex Hondenspeeltje Fishies

Productinformatie
Per 2
€ 4,99
€ 4,99
Per 3
€ 7,49
€ 7,49

Latex Hondenspeeltje Fishies zijn ludieke latex speeltjes met piep in de vorm van visjes en zijn geschikt voor iedere hond.

  • Zes soorten visjes
  • Gemaakt van stevig latex
  • Met piepje

Meer informatie

Latex Hondenspeeltje Fishies

Latex Hondenspeeltje Fishies zijn ludieke latex speeltjes in de vorm van visjes en zijn geschikt voor iedere hond. De visjes zijn er in zes varianten en hebben vrolijke kleurtjes en uitdrukkingen. Bijt uw hond, dan piept het visje. Ze zijn gemaakt van stevig latex en de afmetingen zijn circa 12 - 14 cm.

Bij Brekz kunt u het leukste piepspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Latex Hondenspeeltje Fishies tegen de scherpste prijzen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje? Kijk dan eens bij de Pluche Drumstick voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor honden vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
18-06-2018
4
4
4
4
4
Een leuk speeltje , de honden zijn er dol op. Hij is wel groter dan op de foto lijkt.
10-03-2017
4
4
4
4
4
Leuk en stevig piepspeeltje. Alleen jammer dat je niet zelf het speeltje kan kiezen uit de zes varianten.