Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Productinformatie
Per stuk OP is OP
€ 18,95
€ 15,16
€ 18,95
€ 15,16

De Petstages Kitty Roll Kicker Track zorgt ervoor dat de kat lekker kan trappelen, duwen en spelen. Om het speelplezier te vergroten is er een bewegend balletje aan toegevoegd.

  • Afmetingen: 40cm X 9cm X 9cm
  • Met catnip voor extra aantrekkingskracht
  • Met veertjes om de kat verder uit te dagen

Meer informatie

Petstages Kitty Roll Kicker Track

Deze Petstages Kitty Roll Kicker Track vervult de speelbehoefte van uw kat. Het toegevoegde balletje met Catnip zorgt voor extra aantrekkingskracht. Het balletje rolt heen en weer wanneer uw huisdier ermee speelt, maar kan er niet uit vallen. Het formaat van dit speeltje is ideaal voor de kat om stevig vast te houden, er tegenaan te trappelen en er in te bijten. Dit gecombineerde kattenspeelgoed zorgt ervoor dat uw kat niet snel uitgekeken raakt. Zeker voor actieve katten is dit een goed middel om wat energie kwijt te raken en hem lang bezig te houden.  

Bij Brekz kunt u leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Petstages Kitty Roll Kicker Track tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

     

Petstages Kitty Roll Kicker Track Kenmerken

  • Met rollend Catnip-balletje voor extra speelplezier
  • Ideaal voor actieve katten of katten die iets actiever mogen worden
  • Geschikt om vast te grijpen, tegenaan te trappelen en in te bijten
         

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant van dit Catnip speeltje? Kijk dan eens naar de Petstages Catnip Chaser. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.