Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat

Productinformatie
Per stuk
€ 6,99
Beschikbaar 01 November
€ 6,99

Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat is een leuk speeltje voor de kat. 

  • Gevuld met een super kwaliteit catnip, waar katten dol op zijn!
  • Sterke, langwerkende catnip geur
  • Zonder opvulmateriaal 

Meer informatie

Productinformatie Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat

Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat is een leuke, zachte speelgoedmuis voor uw kat. Dit schattige speeltje is gevuld met zeer sterke catnip, een stof met een geur waar katten verzot op zijn. Deze catnip is lang houdbaar waardoor het speelgoed langdurig leuk zal blijven. 

Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat is bovendien niet gevuld met opvulmateriaal. Uw kat zal met dit product urenlang speelplezier hebben! 

Bij Brekz kunt u Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander kattenspeeltje?

Van Petstages hebben wij ook nog dit kattenspeeltje in de vorm van een boemerang. Op onze overzichtspagina kattenspeelgoed kunt u een overzicht vinden van onze overige kattenspeelgoedartikelen. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.